جواد رضویان بارها آن را در سریال های مختلف از «پاورچین» تا «درحاشیه» تا «هفته صفر بیست» و… امتحان کرده است که این تلاش بارها جواب داده و در مواردی مورد پسند مخاطب قرار نگرفته است. حالا در سریال قهوه پدری به کارگردانی مهران مدیری، جواد رضویان دوباره سعی کرده از این روش استفاده کند، اما تغییر شدید لحن و اغراق بیش از حد در بازی باعث شده این بازیگر نتواند آنطور که باید به موفقیت دست پیدا کند.
به گزارش بازتاب آنلاین، سریال «قهوه پدر» به کارگردانی مهران مدیری پس از چهار قسمت نتوانسته است به اندازه دیگر آثار این کارگردان مخاطب را درگیر خود کند. البته سریالهای کارگردانی شده معمولاً بعد از چند قسمت جذابتر میشوند، اما نکته مهم این است که حتی با پیشفرض بهتر شدن سریال، باز هم نمیتوانیم بازی جواد رضویان را در این چند قسمت اول قبول کنیم و او را یکی از سریالها ندانیم. ضعیف ها . نقاط سری
ویژگی ظاهری | جواد رضویان در سریال «قهوه پدر» نقش رئیس یک بانک خصوصی را بازی می کرد. لباس هایش رسمی است و معمولا کاپشن و شلوار می پوشد اما ترکیب رنگ لباس هایش بی ربط است و همین تم باعث می شود او بی دقت و بی انضباط به نظر برسد. موهایش خیلی کوتاه است و ریش دارد.
اهمیت نقش | میه چالچی مدیر بانک است و با زن جوانی ازدواج کرده است که به نوعی کنترل آن را به دست آورده است. همسرش مدام سعی می کند سیمین را تضعیف کند و جایگاه او را در بانک بالاتر از او قرار دهد. این گونه است که زندگی سیمین و همسرش که شخصیت های اصلی سریال هستند با این شخصیت پیوند می خورد. میه چالچی تحت تاثیر همسرش مدام حرف هایش را عوض می کند و از آنجایی که علاقه زیادی به بچه دار شدن دارد حاضر می شود دست به هر کاری بزند تا همسرش چهره خوبی به او نشان دهد و زندگی اش دست نخورده بماند. این تغییر در تصمیمات به طور مستقیم بر زندگی کارکنان شما تأثیر می گذارد.
نوع بازی | جواد رضویان در اوایل دهه 80 با بازی در نقش داوود در سریال پاورچین به شهرت رسید. او در آن سریال نقش جوانی را بازی می کرد که تازه از روستا به تهران آمده بود و به صورت انگلی در خانه فرهاد زندگی می کرد. داوود یا داونه شخصیت منحصر به فردی داشت. با لهجه غلیظ بره ای صحبت می کرد و استاد مزاحم بود. این شخصیت به قدری مورد توجه قرار گرفت که هنوز هم بسیاری او را با این نام می شناسند. رضویان در فیلم ها و سریال های زیادی بازی کرد و به عنوان کارگردان نیز فعالیت های زیادی انجام داد اما در این بین توانست با «درحاشیه» مهران مدیری دوباره به کانون توجه ها بازگردد. در آن سریال نقش زهتاب صاحب بیمارستان را بازی کرد. مرد ثروتمندی که لباس های روشن رنگی می پوشید و با لهجه غلیظ و رفتارش همه را می خنداند. استفاده از لهجه و اغراق در رفتار در سریال «درحاشیه» کارساز شد و رضاویان را بر آن داشت تا دوباره این روش را تکرار کند. او بار دیگر در سریال «هفته صفر بیست» که با سیامک انصاری کارگردانی کرده بود از تغییر لحن استفاده کرد اما این بار موفق نبود و این سریال کمدی موفق نبود. حالا در سریال «El café del padre» با لحنی متفاوت و رفتار اغراق آمیز برای ایفای نقش بازگشته است. این بار به عنوان «درحاشیه»، مدیر یک فضای عمومی بسیار مهم است، اما تضاد در رفتار این شخصیت نمی تواند جذابیت ایجاد کند. با لحن عجیبی صحبت می کند که نیمی از حرف هایش واضح نیست. ما نمی توانیم دلیل خاصی برای این نوع گفتار و رفتار پیدا کنیم. از آنجایی که او شخصیت پردازی دقیقی ندارد، اغراق در رفتار و ترس او نسبت به همسرش نتوانسته جذابیت ایجاد کند. بعید است سبک بازیگری رضویان از اینجا به بعد تغییر کند و احتمالا تا پایان یکی از نقاط ضعف سریال باقی خواهد ماند.
«قهوه پدر» به کارگردانی مهران مدری با بازی سام درخشانی، ژاله صامتی، مهران مدری، جواد رضویان، بیتا سحرخیز، حامد عنقی و… روی پلتفرم «فیلم نت» عرضه شد.