5 عادت رایج افرادی که تا آخر عمر مجرد می مانند / ترجمه

بعدی- در سال های اخیر، نسبت افرادی که هرگز ازدواج نکرده اند به بالاترین حد خود رسیده است!

به گزارش فرارو به نقل از Big Think، افزایش تعداد افراد مجرد و هرگز ازدواج نکرده را می توان به عوامل متعددی از جمله امید به زندگی بیشتر و تعداد زنان در نیروی کار نسبت داد. اگر رویکرد سن کمتر نشانه ای باشد، گرایش به سمت تجرد ادامه خواهد داشت. این نسل سبک جدیدی از روابط عاطفی را اتخاذ کرد: «رابطه موقعیتی». سارا فوراستری ویسنته، فارغ‌التحصیل اخیر در مقاله‌ای برای CNN گفت: «این نوع رابطه بیشتر از یک دوستی است، اما کمتر از یک رابطه متعهدانه است».

بنابراین آیا اجتناب از دلبستگی به معنای تحقق و تکامل عاطفی است؟ یک مطالعه جدید در مجله علوم روانشناسی به این سوال پاسخ قطعی می دهد: نه! یک تیم بین المللی از محققان بیش از 77000 نفر بالای 50 سال را که در 27 کشور اروپایی زندگی می کردند، نمونه برداری کردند. آنها سعی کردند پنج ویژگی مهم شخصیتی کسانی را که تا آخر عمر مجرد مانده اند، مقایسه کنند. این پنج ویژگی مهم شخصیتی عبارتند از:

آمادگی و گشاده رویی نشان دهنده میزان کنجکاوی و باز بودن یک فرد برای تجربه های جدید است.

وظیفه شناسی بیان می کند که یک فرد چقدر سازماندهی شده، مسئولیت پذیر و جزئی گرا است.

برونگرایی نشان می دهد که یک فرد چقدر برونگرا و اجتماعی است.

توافق پذیری میزان همکاری و همدلی فرد را نشان می دهد.

روان رنجوری ثبات عاطفی فرد را اندازه گیری می کند.

محققان دریافتند افرادی که داوطلبانه ازدواج نکرده‌اند، سطح پایین‌تری از برون‌گرایی، گشودگی و وظیفه‌شناسی دارند. آنها همچنین رضایت از زندگی خود را کمتر از زندگی مشترک ارزیابی کردند. کسانی که موفق به ازدواج نشدند، نمرات شخصیتی و رضایت از زندگی تقریباً یکسانی را با کسانی که مجرد ماندن را انتخاب کردند، گزارش کردند. با این حال، این افراد کمی برونگراتر بودند.

تفاوت های شخصیتی بین آنهایی که داوطلبانه مجرد ماندند و آنهایی که ازدواج کردند از نظر وظیفه شناسی و صراحت نسبتاً اندک بود. در مقیاس 100 امتیازی این افراد تنها سه امتیاز کمتر کسب کردند. با این حال، تفاوت برای برونگرایی و رضایت از زندگی بیشتر بود. کسانی که مجرد ماندن را انتخاب می کنند، امتیاز برون گرایی کمتر از شش امتیاز و امتیاز رضایت از زندگی کمی بیش از چهار امتیاز دارند.

یافته ها از بسیاری جهات با کلیشه های سنتی مطابقت دارند. برونگراها بیشتر به بیرون رفتن، ملاقات با مردم و ایجاد روابط پایدار تمایل دارند. همچنین، ازدواج می تواند افراد را مجبور به امتحان چیزهای جدید کند. وظیفه شناسی اغلب یک ویژگی مهم برای حفظ یک رابطه عاطفی است. سازماندهی و مسئولیت، آشنایی و همزیستی را تسهیل می کند. روابط عاطفی نیز می تواند افراد را به توسعه این مهارت ها تشویق کند.

محققان در این مطالعه به طور خاص افراد مسن را مورد بررسی قرار دادند زیرا داده‌های مربوط به این گروه سنی شامل افراد بیشتری می‌شد که به طور داوطلبانه یا غیرارادی مجرد بودند. بالا رفتن سن همچنین زمان بیشتری را برای تأثیرگذاری این تصمیمات روابط بر شخصیت افراد فراهم می کند. آیا مردم باید نگران این عواقب باشند؟

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما