اگرچه آیفون ها در بازار بسیار محبوب هستند و سالانه صدها میلیون دستگاه از آن ها به فروش می رسد، اما این بدان معنا نیست که اپل چه سهوا و چه عمدی در دنیای آیفون ها مرتکب اشتباه نشده است. آیفون ها نیز مانند هر محصول موجود در بازار مشکلات متعددی داشته اند.

به گزارش دیجیاتو، از داغ شدن بیش از حد آیفون 15 پرو تا مشکلات آنتن دهی آیفون 4؛ در این مقاله به تحلیل اشتباهات اپل در دنیای آیفون می پردازیم.

اگرچه آیفون ها در بازار بسیار محبوب هستند و سالانه صدها میلیون دستگاه از آن ها به فروش می رسد، اما این بدان معنا نیست که اپل چه سهوا و چه عمدی در دنیای آیفون ها اشتباه نکرده است. آیفون ها نیز مانند هر محصول موجود در بازار مشکلات متعددی داشته اند.

گاهی اوقات یک مشکل می تواند برای مدت طولانی در ذهن باقی بماند. حتی اگر این مشکل به سرعت حل شود یا شرکت سازنده مجبور به توقف تولید محصول شود. البته این اشتباهات یا شکست ها به معنای پایان کار یک شرکت نیست.

به عنوان مثال در سال 2016 که سری گوشی های گلکسی نوت در بازار محبوبیت زیادی داشت، گلکسی نوت 7 با مشکل آتش گرفتن مواجه شد و این مشکل به حدی گسترش یافت که سامسونگ مجبور به توقف تولید آن شد.

اگرچه اعتماد کاربران به سامسونگ برای مدتی کاهش یافت، اما نه تنها تولید این خانواده ادامه یافت (تا زمانی که سری گلکسی اس اولترا جایگزین آن شد)، بلکه سامسونگ مدت‌هاست که پرفروش‌ترین سازنده گوشی‌های هوشمند در جهان بوده است.

این در حالی است که اپل در دنیای آیفون مرتکب اشتباهاتی شده است که آخرین آنها مربوط به داغ شدن بیش از حد آیفون 15 پرو و ​​پرو مکس است. در ادامه می خواهیم نگاهی به 5 اشتباه اپل در دنیای آیفون داشته باشیم.

داغ شدن بیش از حد آیفون 15 پرو و ​​پرو مکس

سری آیفون 15 با تغییرات قابل توجهی نسبت به نسل های قبل معرفی شد. اپل برای اولین بار پورت USB-C را به دنیای آیفون آورده و در مدل های پرو نیز از قاب تیتانیومی استفاده کرده است اما شاید یکی از مهم ترین ویژگی های این خانواده استفاده از اولین تراشه 3 نانومتری باشد. دنیای موبایل، A17 Pro، در آیفون 15 پرو و ​​15 پرو مکس.

با عرضه سری آیفون 15، بسیاری از کاربران از گرمای بیش از حد مدل های پرو گلایه کردند و گمانه زنی های زیادی در این زمینه در اینترنت منتشر شد. عده ای قاب تیتانیومی را دلیل این مشکل دانستند و برخی دیگر فرآیند تولید نامناسب تراشه A17 Pro را مقصر دانستند.

آنقدر گلایه ها و گزارش ها بود که اپل موضع گرفت و اعلام کرد گرم شدن آیفون ربطی به قاب تیتانیومی و چیپ ندارد و با خطای نرم افزاری مواجه هستیم.

البته کوپرتینویی ها به روز رسانی اپلیکیشن هایی مانند اینستاگرام را یکی از دلایل این گرما اعلام کردند. اپل برای رفع این مشکل آپدیت iOS 17.0.3 را منتشر کرد. اگرچه اکنون دمای آیفون ها کمتر از قبل افزایش می یابد، اما به نظر می رسد همچنان با دمای بالا مواجه هستیم.

به طور کلی، حتی اگر اپل این مشکل را به طور کامل برطرف کند، احتمالا داغ شدن بیش از حد آیفون ها برای مدت طولانی در ذهن کاربران و به خصوص طرفداران سایر برندها باقی خواهد ماند. البته آیفون های جدید در زمان عرضه مشکلات دیگری مانند گرد و غبار در ماژول دوربین یا مشکلات رنگ قاب تیتانیومی داشتند.

نویز سیستم تثبیت کننده نوری آیفون 14 پرو

سال گذشته، آیفون‌ها نیز یک مشکل داشتند: نویز سیستم تثبیت‌کننده نوری (OIS) دوربین آیفون 14 پرو. در آن زمان، ویدیوهای زیادی در شبکه‌های اجتماعی وجود داشت که نویز OIS دوربین آیفون 14 پرو را هنگام استفاده از شخص ثالث نشان می‌داد. برنامه های کاربردی.

در ابتدا، برخی فکر می کردند که با مشکل سخت افزاری روبرو هستند، اما از آنجایی که چنین مشکلی در برنامه اصلی دوربین iOS وجود نداشت، یک مشکل نرم افزاری باعث ایجاد نویز می شد. بنابراین مشکل سخت افزاری نبود و به روز رسانی iOS آن را برطرف کرد. با این حال، هنوز هم می توان آن را یک اشتباه از سوی اپل تلقی کرد.

خمیده آیفون 6 و 6 پلاس

اپل در سال 2014 گوشی های سری آیفون 6 را معرفی کرد و برای اولین بار نام پلاس وارد دنیای آیفون ها شد. این دستگاه ها فروش بسیار بالایی را در بازار تجربه کردند، اما یک مشکل بزرگ داشتند: خم شدن در فشار کم. آزمایش شخص ثالث نشان داده است که این محصولات بسیار بیشتر از محصولات قبلی خود مستعد خم شدن هستند.

در این میان بسیاری از کاربران شاهد خم شدن گوشی خود بودند، به خصوص مدل پلاس. به گفته کاربران، آیفون 6 پلاس آن ها زمانی که آن را در جیب خود می گذاشتند و می نشستند خم می شد.

اسناد داخلی اپل نیز این موضوع را تایید کرد و مشخص شد که گوشی های سری آیفون 6 بسیار بیشتر از آیفون 5s مستعد خم شدن هستند. متأسفانه اپل در مورد این مشکل با کاربران صادق نبود، اما آنها در سری آیفون 6s آن را برطرف کردند.

کاهش عمدی عملکرد آیفون های قدیمی

البته گوشی های هوشمند عملکرد اصلی خود را از دست می دهند و به مرور زمان سرعت خود را کاهش می دهند. این موضوع معمولا ربطی به تولیدکنندگان گوشی های هوشمند ندارد و ما با یک روند منطقی روبرو هستیم. اما اپل عمدا سرعت آیفون های قدیمی را کاهش داد.

دارندگان آیفون های قدیمی مانند آیفون 6 و آیفون 6s در اواخر سال 2017 متوجه کاهش امتیازات بنچمارک گوشی های خود شدند که به کاهش عمدی عملکرد آیفون های قدیمی نسبت داده شد.

اپل معتقد بود که کار درست را انجام داده است. چرا که دلیل کاهش عملکرد دستگاه ها مقابله با مشکلات باتری های قدیمی مانند خاموش شدن آیفون در حین انجام کارهای سنگین بوده است.

کاهش عملکرد آیفون یک مسئله مهم بود، اما مهمتر از آن عدم اطلاع رسانی اپل به کاربران بود. کسانی که اهل کوپرتینو هستند تصمیم گرفته بودند بدون اطلاع کاربران، عملکرد آیفون قدیمی را کاهش دهند. سرانجام اپل با یک آپدیت، قابلیت بررسی سلامت باتری را به گوشی های خود اضافه کرد و البته به کاربران برای تعویض باتری های قدیمی 50 دلار تخفیف داد.

مشکل آنتن دهی آیفون 4

یکی دیگر از بزرگترین اشتباهات اپل در آیفون مشکل آنتن دهی آیفون 4 بود. آیفون 4 در سال 2010 با طراحی جذابی که شامل یک قاب فلزی تخت بود معرفی شد. اپل برای جلوگیری از مشکلات ارتباطی از خطوط آنتن در قسمت های مختلف بدنه این دستگاه استفاده کرد. اما این رویکرد اشتباه بود.

متاسفانه محل قرارگیری خطوط آنتن مناسب نبود و به راحتی توسط دست کاربران مسدود می شد. همانطور که می توانید حدس بزنید، نتیجه این سبک طراحی افت قابل توجهی در کیفیت سیگنال بود.

اما به نظر شما پاسخ اپل به این مشکل چه بود؟ اپل به مشتریانش گفته است که گوشی خود را در دست اشتباهی دارند! البته در نهایت کسانی که اهل کوپرتینو هستند یک کیس رایگان برای حل این مشکل در اختیار کاربران قرار دادند.


اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *