علی کامیار روز جمعه در گرگان اظهار داشت: این اقدام در راستای انضباط مالی، شفافیت، پیشگیری و توجه به وظایف تکمیلی از جمله یکی وظایف دیوان محاسبات انجام شد.
وی گفت: برخی نهادها، ارگان ها، نهادها و سازمان های دولتی با هدف دیده نشدن در حسابرسی های سالانه، با استفاده از همین فرصت از دست رفته اقدام به افتتاح حساب در خارج از خزانه کردند. یکی وظایف دادگاه را محاسبه می کردند.
وی خاطرنشان کرد: تمامی حساب های مسدود شده به حساب خزانه تبدیل شد.
کامیار بیان کرد: شفاف بودن دخل و خرج و حتی پرداخت هایی که احتمالا به افراد مختلف و یا قراردادهای بی رویه تعلق می گرفت، از مهم ترین آثار مسدود شدن این حساب ها بود.
و افزود: این اقدام می تواند جلوی بسیاری از همین الگوی هدر رفت مالی بی رویه را بگیرد.
دادستان دیوان محاسبات نیز توجه و حساسیت ویژه رئیس جمهور شهید را مورد تاکید قرار داد و گفت: گزارش ما در مورد تفسیر به شهید رئیسی ابلاغ شد و ایشان تاکید کردند که دولت و مدیران برای رفع مشکلاتی که به آنها وارد شده است اقدامات جدی انجام دهند. دادگاه.”
کامیار افزود: این رفتار رئیس جمهور شهید نشان داد که اراده جدی برای مبارزه با فساد و تخلفات در دولت دارد.
وی یادآور شد: در دولت های گذشته وقتی گزارش تفریغ بودجه از دیوان محاسبات برایشان ارسال می شد، ناراحت بودند و طاقت دیدن آن گزارش ها را نداشتند.
وی افزود: دولت های قبلی سیزدهم حتی در مورد گزارش استیضاح دادگاه نیز چنین توجیه می کردند که گویی این تخلفات وجود ندارد.
کامیار ادامه داد: شهید آیت الله رئیسی با تشخیص درست بودن کار دیوان محاسبات، تخلفات صورت گرفته نسبت به مدیران را تقبیح کرد تا آنها به این موضوع توجه جدی داشته باشند.
هشدار جدی دادستان دیوان محاسبات کشور به مدیرانی که دست از فعالیت بردارند
دادستان دیوان محاسبات خاطرنشان کرد: این پرونده نشان می دهد که گروه ما اقدامات و فعالیت هایی داشته که در دولت سیزدهم به نتایج خوبی منجر شده است، راکد و زیر سوال می ماند، هیچ کاری نمی کنند.
وی تصریح کرد: در دوره جدید این دیدگاه یا به نوعی شعار چنین مدیرانی را تغییر می دهیم و به سمت مدیرانی می رویم که علیرغم داشتن بودجه، امکانات و شرایط قانونی از اقدام خودداری می کنند و به طور مستمر و جدی این کار را انجام می دهیم. در گذشته. .
وی یادآور شد: در خصوص موضوع مهم زمین خواری دیوان محاسبات به طور جدی وارد عمل شد و با کمک کمیسیون اصل 90 جلوی آن گرفته شد.
تاکید بر تکمیل نسخه الکترونیکی
دادستان دیوان محاسبات گفت: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قبل از اجرای نسخه الکترونیکی پزشکی باید آن را نهایی و سپس اجرا می کرد و در این زمینه وارد دیوان محاسبات شدیم.
کامیار افزود: دیوان محاسبات در حال نهایی شدن این موضوع است و تاکید داریم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باید هر چه سریعتر به نتیجه نهایی برسد.
وی ادامه داد: سیستم های مختلف خدماتی دارای قوانینی هستند که این سیستم ها زمانی می توانند به خدمت رسانی به مردم منجر شوند که واقعا کامل و متصل باشند تا خدمات بیشتری ارائه کنند.