به گزارش پی ام آپ، معاملات سهام از اوایل سال 1402 تحت تاثیر حمایت های دولت و سازمان بورس در مسیر صعودی قرار گرفت و عبور از کانال 2 میلیون واحدی بار دیگر خوش بینی را به سرمایه گذاران این بازار بازگرداند. .

رشد متوالی بورس در سال جاری در حالی ادامه یافت که این نیمه بازار بود اردیبهشت ماه ماه در مسیر نزولی قرار گرفت و شاخص بورس در هفدهم اردیبهشت ماه این ماه با 125000 واحد زیان بیشترین افت تاریخی را در تاریخ خود ثبت کرد.

در ابتدا دلیل ریزش شاخص بورس و ماندن آن در بازار در هاله ای از بلاتکلیفی بود و فعالان بازار هیچ رویدادی را عامل ریزش تاریخی بورس ندانستند، بلکه در عوض تیر عکسی از تصویب نامه افزایش تعرفه گازهای خوراک و پتروشیمی در فضای مجازی منتشر شد که بر این اساس بیان شده است: هیات وزیران در هفدهمین جلسه اردیبهشت ماه ماه به پیشنهاد مشترک وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت نیرو، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بانک مرکزی، سازمان هدفمندی یارانه ها و سازمان برنامه و بودجه و بر اساس ماده 1438 ق. قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و در اجرای بند یک بند (الف) ماده واحده قانون بودجه سال 1402 کل کشور برای افزایش نرخ تغذیه گاز پتروشیمی ها در سال 1402 از پنج هزار تومان به هفت هزار تومان. تومان

در ابتدا این خبر واکنش‌های زیادی را به همراه داشت و فعالان بازار اعلام کرده بودند که هم افت تاریخی و هم تاریخی شاخص بورس حاکی از وجود رانت اطلاعاتی در بازار است و جزئیات این تصمیم مهم در دسترس برخی سهام است. سهامداران .

بررسی کلیه عملیات بورس در هفدهم اردیبهشت ماه ماه

در پی واکنش فعالان بازار، «امیرمهدی صبایی» مدیر نظارت بر بورس سازمان بورس و اوراق بهادار در 10 تیر ماه اعلام کرد در چارچوب پیگیری های معمول و طبق روال پیگیری از 17 اردیبهشت ماه در این ماه تاکنون چندین مورد از معاملات مبنی بر اطلاعات محرمانه، ترجیح در معاملات و سوء استفاده از اشخاص حقوقی شناسایی و در دست بررسی است.

شناسایی و بررسی کدهای مشکوک به استفاده از اطلاعات محرمانه

صبایی پیش از این گفته بود: از میان کدهای مورد بررسی، فعلا و تنها تا این مرحله از بررسی ها، 10 کد حقیقی و 11 کد حقوقی در مجموع به ارزش خالص معاملاتی 2 میلیارد و 710 میلیون تومان در دوره مورد بررسی مشکوک به استفاده از شناسایی هستند. اطلاعات و درخواست توضیح، برخی پاسخ داده اند و برخی هنوز پاسخ نداده اند.

شناسایی و معرفی ۴۰ کد مشکوک به دادسرای کل کشور

همچنین بر اساس پیگیری های انجام شده از سوی سازمان بورس، دقایقی پیش «امیرمهدی صبایی» مدیر نظارت بر بورس سازمان بورس و اوراق بهادار در گفتگو با پایگاه خبری بورس خبر داد. سازمانی که در ادامه تحقیقات در خصوص استفاده مشکوک از اطلاعات محرمانه در معاملات 17 و 18 روز گذشته اردیبهشت ماه 40 کد مشکوک بر اساس الگوهای رفتاری مشکوک شناسایی و جهت صدور مجوز جهت بررسی بیشتر به دادستانی کل کشور ارسال شد.


اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *