عصر ایران – بدون تعارف و بهانه باید گفت که در روزهای اخیر که تهدیدات اسرائیل علیه ایران آشکارتر و آشکارتر از گذشته بوده است، چهار اقدام جسورانه و معنادار از سوی چهار مقام ایرانی صورت گرفته است که قابل ذکر است:
1.
نماز جمعه در حالی به امامت حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اقامه شد که ایران سه شب قبل حمله موشکی گسترده ای به اسرائیل انجام داد و تل آویو را به تلافی تهدید کرد.
آن روز بسیاری معتقد بودند که نماز جمعه تهران مورد حمله موشکی اسرائیل قرار می گیرد یا تیم های تروریستی اسرائیل منفجر می شوند و می کشند. حتی برخی گزارش های منتسب به دولت اسرائیل می گوید این آخرین نماز جمعه رهبر ایران خواهد بود!
تصمیم رهبر انقلاب برای اقامه نماز در این شرایط خاص، برای جبهه مقاومت که در پی از دست دادن سید حسن نصرالله دچار آسیب روحی شدید شده بود، هم شجاعانه و هم مایه قوت قلب بود. حضور واقعاً گسترده ایرانیان حتی منتقدان نظام و زندانیان سیاسی در این نماز جمعه شجاعانه و غرورآفرین بود.
2.
دومین اقدام شجاعانه، سفر وزیر نفت به پایانه های نفتی جنوب کشور و خلیج فارس بلافاصله پس از حملات موشکی ایران به اسرائیل بود. این سفر شجاعانه بود زیرا مراکز نفتی ایران از جمله اهداف احتمالی حملات اسرائیل بود و حضور وزیر نفت در جمع کارکنان صنعت نفت بسیار معنادار و دلگرم کننده بود.
این سفر آنقدر مهم بود که رویترز و جروزالم پست الجزیره و العربیه آن را پوشش دادند.
3.
سفر سید عباس عراقچی به لبنان پس از حملات موشکی ایران انجام شد. اسرائیل پیش از این سفر به مقامات لبنانی اعلام کرده بود که پروازهای ایران به بیروت را متوقف می کند و حتی یک پرواز را مجبور به بازگشت در نیمه راه به ایران کرده بود.
اما عراقچی با هواپیمای حامل کمکهای بشردوستانه به شهری رفت که هدف حملات تروریستی روزانه بود (و هنوز هم هست) که اقدامی شجاعانه و قابل تحسین بود. گفته می شود وزیر ایران این پیام را به جبهه مقابل رساند: ضربه می زنیم و می آییم!
4.
محمدباقر قالیباف، سخنگوی شورای اسلامی شهر روز شنبه در حالی که دود ناشی از بمباران رژیم صهیونیستی در آسمان شهر قابل مشاهده بود، شخصاً وارد کابین خلبان شد و یک هواپیمای مسافربری را در فرودگاه بین المللی بیروت به زمین نشست.
او همچنین به داخل شهر رفت و مستقیماً در مکان هایی که اسرائیل بمباران کرده بود با مردم دیدار کرد و در مقابل دوربین ها پیام شجاعت ایرانیان را به جهانیان رساند.
اگر نماز جمعه به امامت رهبری برگزار نمی شد یا وزیر نفت به جنوب نمی رفت و وزیر امور خارجه و رئیس مجلس به بیروت نمی رفتند و ریسک نمی کردند، هیچکس از آنها انتقاد نمی کرد و شاید آنجا بود. هیچ انتظاری نداشته باشید، اما آنها می خواهند در روزی که ممکن بود به بیروت سفر کنند. آنها این خطر را پذیرفتند که آخرین روز زندگی آنها باشد و بنابراین انصاف و خرد آنها بدون توجه به گرایش های سیاسی آنها وجود داشت. حتی اگر مخالف باشند، مردم آن را تحسین می کنند.
یادمان باشد که شجاعت دنیا را می سازد نه ترس!