بازتاب آنلاین، تا چند هفته پیش و بر اساس اطلاعات منتشر شده در سال 2024، ایرانیان به عنوان سومین کشور باهوش دنیا شناخته می شدند، اما در به روز رسانی سال جدید (2025)، رتبه بندی ضریب هوشی کشورها همراه شد. با تغییرات جزئی و ایرانی ها یک پله پریدند. مقام دوم را کسب کردند.

انتشار اطلاعات وب سایت بین المللی تست هوش و رتبه دوم ایرانیان در جهان باز هم اختلاف نظرها را در مورد این رتبه بندی ها داغ کرد، در کنار افرادی که چنین بررسی هایی را نادرست می دانند، برخی معتقدند تعداد زیاد شرکت کنندگان در این سایت می توان مبنای تحلیل درست است.

همشهری در گزارشی نوشت: چند سالی است که یک سایت بین المللی به منبع سنجش ضریب هوشی مردم دنیا تبدیل شده است و وقتی صحبت از هوش بالا می شود، افراد زیادی از این سایت به عنوان منبع تحلیل استفاده می کنند. طبق روال هر سال جدید، وب سایت بین المللی تست هوش (International IQ est) اطلاعات خود را به روز کرد و طبق آخرین به روز رسانی که مربوط به اول ژانویه 2025 است، ایرانی ها دومین رتبه برتر هوشی را در جهان دارند.

اگرچه تست های این وب سایت و نتایج آن مورد مناقشه برخی است، اما با توجه به سطح دسترسی مردم جهان به این وب سایت بین المللی به 40 زبان مختلف، نمی توان به راحتی از کنار اطلاعات آن گذشت.

ایرانی ها دوم شدند

تا چند هفته پیش و بر اساس اطلاعات منتشر شده در سال 2024، ایرانیان به عنوان سومین کشور هوشمند جهان شناخته می شدند، اما در به روز رسانی سال جدید میلادی (2025)، رتبه بندی ضریب هوشی کشورها با تغییرات جزئی همراه بود. ایرانی ها نیز با یک پله پرش به مقام دوم رسیدند. آنها انجام دادند

سال گذشته، کره جنوبی با میانگین ضریب هوشی 107.54 در صدر فهرست قرار گرفت و پس از آن چین با میانگین ضریب هوشی 106.99 قرار گرفت. مقام سوم نیز با امتیاز 106.84 به ایران اختصاص یافت. در میان این فهرست، کشورهای ژاپن و سنگاپور با میانگین بهره هوشی 106.18 در رتبه های بعدی قرار گرفتند.

یک میلیون شرکت کننده از سراسر جهان

این مطالعه بر اساس نتایج آزمایش بیش از یک میلیون نفر در سراسر جهان انجام شده است و برخی از کشورهای آفریقایی و آمریکای جنوبی مانند سودان، چاد، سورینام و غیره به دلیل کمبود داده در این مطالعه گنجانده نشده اند.

بررسی اجمالی نتایج آزمون نشان می دهد که میانگین ضریب هوشی در شرق آسیا بالاتر به نظر می رسد، در اروپا، غرب آسیا، اقیانوسیه، آمریکای شمالی و شمال آفریقا نزدیک به میانگین است، اما ضریب هوشی برخی از کشورهای آفریقای مرکزی و جنوبی و لاتین آمریکا کمتر از میانگین است. قرار داده شده است

بر اساس اطلاعات نوشته شده در این سایت، تست هوش ریون به عنوان یکی به عنوان یکی از تست های هوش معتبر شناخته می شود و برای جمع آوری داده ها استفاده شده است.

آیا این سایت قابل اعتماد است؟

در هر دوره با انتشار اطلاعات در این سایت، اما و اگرهایی پیرامون نتایج به دست آمده شکل می گیرد و برخی با استناد به سایت های مشابه و طبقه بندی های متفاوت ایرانیان، نتایج سایت بین المللی تست هوش را نقد می کنند. با وجود این انتقادات، از آنجایی که جمعیت قابل توجهی از سراسر جهان در این آزمون شرکت می کنند، نمی توان به راحتی تمام اطلاعات این سایت را رد کرد.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما