مهسا بهادری: برای شروع بحث، اجازه دهید در مورد حذف مداوم مجریانی از تلویزیون صحبت کنیم که یا خودشان از محبوبیت زیادی برخوردار بودند یا محتوایشان مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت و یا سخنانشان پیشروانه بود.

اینکه الان دیگر مجری در تلویزیون وجود ندارد و اجرای 5 برنامه به 3 مجری رسیده دلیلی دارد و آن هم این است که دیگر مجری در تلویزیون نیست وقتی عرصه مجریانی مثل عادل فردوسی پور با این تعداد مجری است. مثل عادل فردوسی پور از نظر مخاطب و محبوبیت کم می شود و راه برای هنرمندانی چون محمدحسین میثاقی روشن می شود. جای تعجب نیست که تلویزیون اکنون خالی مانده و به هیچ وجه نمی تواند این خلاء را پر کند. البته همانطور که پست های خالی شهاب حسینی، هومان سیدی و حسن فتحی در تلویزیون پر نشد و هیچکس جایگزین نشد، جای خالی مجریانی که یا مجبور به ترک شدند و یا مجبور به ترک شدند پر نخواهد شد.

این یکی از دلایلی است که ثابت می کند تلویزیون خالی است چون دیگر علی ضیایی، احسان علیخانی، مهران مدیری، عادل فردوسی پور، سروش صحت و… را ندارد. حالا که دیگر ناظم ندارد، دستش خالی است. او همراه با اعتقادات خود به یک رهبر قابل اعتماد تبدیل شده است. اینکه چرا مخاطبان رادیو و تلویزیون کم شده سوالی است که خود ایشان در هفتمین ماه ریاست جمهوری پیمان جبلی مطرح کردند و بعد از مدت ها جوابی برای آن پیدا نشد، اما اگر بخواهیم به آن بپردازیم اگر بیشتر سوال کنیم. ، به چشمان پر ستاره پیمان جبلی می رسیم. نگاهی که در زمان عبدالعلی علی عسگری و با حذف عادل فردوسی پور بیشتر نمود پیدا کرد و پس از آن جبلی با حذف سروش صحت از برنامه کتاب باز نشان داد که دوست ندارد ستاره ها در تلویزیون بمانند. .

بیشتر بخوانید:

نمایش آماری برتری محبوبیت شبکه خانگی بر صداوسیما / سریال اصلی تلویزیون شکست خورد؟

رضا درستکار: آقایان فرهنگ و سینما دستور نیست/نمی شود از سیاست دهه شصت انتقاد کرد و بعد خودت مثل آنها رفتار کنی!

بودجه صدا و سیما حدود 8 میلیارد است. جبلی: 200 شبکه تلویزیونی راه اندازی می کنیم!

آستریسم، نامی که به پیمان جبلی داده شده است

آخرین نمونه بارز این حذف ها اصلاح و حذف شبانه برنامه «به افق فلسطین» بود؛ برنامه ای که رویکردهای فکری داشت و اتفاقاً با استقبال بسیار خوب همه تولیدات صدا و سیما در فضای مجازی مواجه شد. اما تصمیم بر این شد که اعضای این تیم شب تغییر کنند و جالب‌ترین چیز نحوه برخورد جبلی بود که می‌گفت من در بیروت بودم و نمی‌دانستم که عوامل سازمان می‌توانند عوامل را تغییر دهند. برنامه شبانه بدون اطلاع رئیس سازمان . تنها حذف عوامل این برنامه نبود که باعث شد به پیمان جبلی لقب متفاوتی داده شود. فینال فصل سوم مسابقات «عصر جدید» شنبه هجدهم برگزار می شود تیر 1401 همزمان با شب عید سعید غدیر خم از شبکه سه پخش شد و در پایان این پخش امین حیایی که به عنوان قاضی حضور دارد در بخشی از سخنان خود گفت: به نظر می رسد نو. در حال تبدیل شدن به «عصر» فعلاً به نتیجه نمی رسد» که احسان علیخانی در سخنان خود آن را تأیید کرد. او گفت بله”

احسان علیخانی همیشه از ساخت سری جدید این برنامه در آخرین برنامه های فصل های قبل خبر می داد. در پایان فصل دوم که مصادف با شیوع ویروس کرونا بود، حتی اعلام کرد که با برطرف شدن بیماری و مساعد شدن شرایط، فصل سوم آن را تولید خواهد کرد، اما شامگاه شنبه نه تنها اعلام نکرد. تولید فصل چهارم، اما سخنان امین حیایی را قاطعانه تایید کرد.

بازتاب آنلاین هنرمند دیگری است که شواهد نشان می دهد احتمالا حذف خواهد شد. با نزدیک شدن به پایان فصل هشتم برنامه «خندوانه» و شنیده شدن جملاتی از محمد بحرانی صداپیشه جناب خان مبنی بر اینکه «…شاید پس از این، «خندوانه» برای همیشه در تاریخ بماند. «معلوم نیست «خندوانه» تولید شود یا نه و معلوم نیست در «خندوانه» تولید شود یا نه…» این شبهه در بین برخی افراد مطرح شده است که ممکن است به تماشای تلویزیون تصمیم گرفته تا تولید و پخش این برنامه را با اجرای رامبد به پایان برساند. جوان باش

آخرین قسمت این فصل، “خنده دار” که ظاهرا آخرین فصل این برنامه (سه شنبه، 7 اسفند) بود. تیر 1401) از تلویزیون پخش شد و بازتاب آنلاین در آخرین قسمت خندوانه به همراه جناب خان با مردم خداحافظی کرد.

انحصار به دلیل عدم رقابت پذیری

پیمان جبلی که در دوران ریاست جمهوری خود بسیاری از برنامه های پرمخاطب تلویزیون را تعطیل کرد، می گوید می خواهد حقوق مخاطبان را حفظ کند و البته نمی داند چرا مخاطبان تلویزیون روز به روز در حال کاهش است. او زمانی گفته بود که به سلبریتی ها و هنرمندان باج نمی دهد، اما از سوی دیگر تلاش می کند تا برنامه های «نون خ» و «مهمونی» را بار دیگر به صورت زنده از تلویزیون پخش کند. ما سیم خاردار نکشیدیم، جبلی در دوران مسئولیتش با سقف و دو تاقچه کارش را انجام می داد.

در این بین تلویزیون داخلی نیز کار خود را آغاز کرده و می خواست تماشاگر آثار ایرانی را دنبال کند و این امر نسبتاً موفق است و البته این موفقیت باعث شده بازی انحصاری صدا و سیما از بین برود و تلویزیون مجبور به تولید شود. مسابقه دادن. برای انجام کار خوب و با کیفیت و از آنجایی که این مهارت وجود ندارد، فشار ساترا دوچندان شده است

۵۷۲۴۵

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *