جزئیات گوهای فلزی بین ستارهای را از اینجا مطالعه کنید.
تازهترین گزارشها اعلام کردهاند که تیمی تحت رهبری «آوی لوب»، فیزیکدان برجسته و جنجالی، در حال بررسی کف اقیانوس در سواحل «پاپوآ گینه نو» با هدف کشف بقایای دو شهابسنگی میباشند. در این گزارشها آمده است که این پژوهشگران در تلاشند تا شواهدی از حیات فرازمینی در اعماق دریا را کشف نمایند.
در آخرین تحقیقات انجام شده توسط دانشمندان، بیان شده است که برای اولین بار، کرههای فلزی که در اعماق اقیانوس پیدا شدهاند، تجزیه و تحلیل شدهاند. «آوی لوب»، پروفسور فیزیک از دانشگاه هاروارد، اعلام کرد که تجزیه و تحلیل اولیه بر روی قطعات فلزی که تیم او در ماه ژوئن از اقیانوس آرام به دست آورده، نشاندهنده آن است که این قطعات از منابع میانستارهای به زمین آمدهاند.
گفته میشود این قطعات فلزی، به عنوان بقایای یک شیء شبیه به شهابسنگی که در سال ۲۰۱۴ در سواحل پاپوآ گینه نو سقوط کرده بود، شناخته شدهاند. حتی پروفسور لوب هم ادعایی را که ممکن است این قطعات به موجودات فضایی مرتبط باشند، رد نکرده و این موضوع را نیز مورد بحث قرار داده است.
تصویر یکی از توپ های پیدا شده
این تیم در طول این سفر حدود 700 گوی فلزی ریز پیدا کرد که 57 مورد از آنها مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند و حاوی ترکیباتی بودند که با هیچ آلیاژ طبیعی یا مصنوعی مرتبط نبودند. با این حال، نتایج هنوز به این سوال پاسخ نمی دهد که آیا گلوله ها ساخته دست بشر هستند یا منشاء طبیعی دارند. .
پروفسور لوب همچنین گفت: “این یک کشف تاریخی است زیرا برای اولین بار است که انسان ها موادی را از جسم بزرگی که از خارج از منظومه شمسی به زمین رسیده است، می گیرند.”
تجزیه و تحلیل ترکیب مهره توسط استین جاکوبسن و تیمش در آزمایشگاه کیهان شیمی دانشگاه هاروارد انجام شد. دادههای بهدستآمده نشان داد که قطعات غنی از بریلیم، لانتانیم و اورانیوم، همراه با سطوح پایین عناصر با میل ترکیبی بالا برای آهن، مانند رنیم هستند. پروفسور لوب همچنین از فناوری پیشرفته برای بررسی فضای داخلی کره های کوچک استفاده کرد و الگوهای دقیق عناصر را آشکار کرد.
داده های حاصل از تجزیه و تحلیل نشان داد که قطعات غنی از بریلیم، لانتانیم و اورانیوم، همراه با سطوح پایین عناصر با میل ترکیبی بالا برای آهن، مانند رنیم هستند. تصویر ترکیبی از قطعه ای است که در سایت یافت شده است
همچنین، هنگامی که این نمونههای فلزی در زمین کشف میشوند، پروفسور لوب توضیح داد که الگوها و ترکیبات این مواد با آلیاژهای موجود در سیارات، ماه، مریخ یا حتی سایر شهابسنگهای طبیعی در منظومه شمسی مطابقت ندارد. وی فرضیهای مطرح کرده که به دلیل دارا بودن «فراوانی بیش از حد عناصر سنگین»، این قطعات ممکن است از ادغام ابرنواخترها یا ستارههای نوترونی که به بیرون پرتاب شدهاند، نشأت گرفته باشند. با این حال، وی همچنان معتقد است که این الگو با فرایندی مرتبط است که نشان میدهد این مواد از منشا مستقلی مانند ستارههای شاخه غول مجاور (AGB) به وجود آمدهاند. طبق اعلام، پژوهشهای آتی پروفسور لوب به هدف حل این معمای علمی خواهد پرداخت.
با این وجود، همکاران پروفسور لوب مدتهاست او را به دلیل ادعاهایش مورد انتقاد قرار دادهاند. «استیو دش»، اخترفیزیکدان دانشگاه ایالتی آریزونا، بیان کرده است: «عمومیت از شنیدن ادعاهای متعدد آوی لوب خسته شده است، اینگونه ادعاها علم را آلوده و به آن حسگرایی و شیطنت تزریق میکنند.» پروفسور لوب نیز در پاسخ به این نقدها، برای دستیابی به موفقیت و خوشبختی این همکاران در زمینه ستارهشناسی آرزوی بهترینها را داشت.