کفاره روزه: انواع جبران خسارت ، انواع و روشها

روزه گرفتن برای روزه برای شخص جریمه است اگر او عمداً در حین روزه گرفتن در یک زمان معینی یا بعد از ظهر به طور عمدی باطل شود.

مجازات به معنای واقعی کلمه به معنای پوشاندن و پنهان کردن است و به معنای مذهبی ، راهی برای پوشاندن این گناه است. با قرار دادن کفاره ، خدا این فرصت را داد تا فرد را در جهان ببخشد و در آخرت معاف شود. به جای آخرالزمان ، خدا فرد را مجبور می کند تا به فقرا کمک کند تا گناه خود را جبران کند.

هیچ کس مسئول مجازات نیست و همه مسئول پرداخت مجازات هستند. زنی که باردار یا شیردهی است می تواند بگوید زیرا متعلق به همسرش است ، بنابراین مجبور است کفاره را بپردازد. اما در اسلام ، هیچ کس مسئول گناه دیگر نیست و خدا وظیفه فرد را بر عهده دارد.

اگر کسی توانایی تأمین مالی را داشته باشد ، کفاره می پردازد ، و اگر این کار را نکند ، تمام تلاش خود را می کند ، و اگر چیزی نداشته باشد ، او را می بخشد و دیگر وظیفه ای ندارد. حتی اگر گناه لازم باشد ، لازم به بخشش است. در غیر این صورت نیازی نیست.

بنابراین ، کفاره یک مجازات اجباری نیست که در هر صورت باید پرداخت شود و مسئولیت همسر نیست. البته همسرش بسته به اختیار خود می تواند به همسرش کمک کند ، اما این یک کار مذهبی نیست بلکه یک ضرورت است.

کفاره

روزه گرفتن برای روزه برای شخص جریمه است اگر او عمداً در حین روزه گرفتن در یک زمان معینی یا بعد از ظهر به طور عمدی باطل شود. برای جبران این امر ، شخص باید به مدت دو ماه ، به مدت یک ماه یا برای تغذیه دهه شصت ، مجبور شود یا سریع باشد.

کفاره روزه زمانی اجباری است که او می داند که عمل او از روزه است. در حالی که برخی از مقامات قضایی معتقدند که انجام هر یک از این اقدامات عمداً باعث ضرورت کفاره می شود ، برخی دیگر چنین وضعیتی را در نظر نمی گیرند و فقط بر اساس شرایط خاص ، مجازات را به عنوان کفاره نمی بینند.

طبق قانون شیعه ، اگر شخصی به سرعت با گناهی مانند زنا یا شراب باطل شود ، کفاره برای او اجباری خواهد بود ، یعنی او باید به مدت دو ماه سریع و شصت فقیر را تغذیه کند. البته برخی از وکلا این تصمیم را به عنوان یک اقدام اجباری و برخی دیگر به عنوان احتیاط پیشنهاد دادند.

انواع روزه گرفتن

کفاره به دو دسته تقسیم می شود:

کفاره عمدی: برای کسی که عمداً به سرعت بدون بهانه سریع باطل می شود.

کفاره آذربایجان: آنها نتوانستند پس از ماه رمضان به این نتیجه برسند که به دلایلی مانند بیماری ، پیری یا سفر نمی توانند سریع باشند. در این حالت ، شخص موظف است برای هر روز به فقیران (حدود 2 گرم گندم ، برنج یا غذای دیگر) شیوه ای بدهد که گاهی اوقات باج می شود.

محدودیت زمانی

محدودیت زمانی پرداخت مجازات وجود دارد. مانند برخی از عبادت ها با یک زمان خاص ، به دلیل اینکه شخص هیجان زده است ، متصدی پرداخت می شود.

برای افراد سالخورده و بیمارانی که امیدی به بهبودی ندارند ، می توانند هر روز کفاره را بپردازند یا پس از پایان ماه رمضان بپردازند. با این حال ، افرادی که به دلیل سفر یا بیماری موقت روزه نمی گیرند ، ابتدا باید روزه بگیرند و فقط در صورت عدم موفقیت سال بعد تا ماه رمضان.

نکته مهم این است که پرداخت مجازات باید به منظور قصد ، مانند دعا ، زیارت و زکات باشد. علاوه بر این ، تأخیر در پرداخت مجازات نباید نشانه غفلت و غفلت باشد. قوه قضاییه پیشنهاد می کند که مجازات در اسرع وقت پرداخت شود.

آیا مجازات میزان تأخیر در پرداخت را افزایش می دهد؟

این میزان تأخیر در پرداخت مجازات را افزایش نمی دهد. اگر مجازات برای هر روز مد باشد ، یکسان باقی می ماند. در مورد کفاره دیگر ، ارزش تغییر نمی کند و شخص موظف است همان مبلغ مشخص شده را در ابتدا بپردازد.

آیا می توان شصت بار مجازات را پرداخت کرد؟

در صورت کفاره روزه دار ، همه نمی توان به فقرا داده شد. شخصی که عمداً فقرا را باطل می کند ، باید کفاره فقیر را به او بدهد و هرکدام باید یک حالت (تقریباً 5 گرم مواد غذایی مانند گندم ، برنج یا نان) بگیرد. این کفاره جریمه ای برای نقض فرمان خدا است و خدا می خواست این کمک را به طور گسترده تری توزیع کند.

برخی ممکن است به این تصمیم بسیار فکر کنند ، اما در واقع ، افراد روزه دار دشوار بوده اند ، و مجرمان بهانه ای برای روزه گرفتن دریافت نکردند. با این حال ، به منظور تسهیل این امر ، دفاتر قابل اعتماد مانند دفاتر مقامات تقلید یا خیریه های محترم می توانند کفاره شوند. این مراکز لیستی از فقرا را دارند و می توانند کفاره را به درستی توزیع کنند.

چه کسی فقیر است؟

بعضی اوقات تصور می شود که فقیر یک گدایی هستند ، اما کسی است که هزینه بیشتری نسبت به درآمد پرونده فقیر اسلامی دارد. بسیاری از افراد علی رغم تعداد خودشان در رفع نیازهای زندگی مشکل دارند و مستحق کمک به بدهی ، اجاره یا سایر مشکلات مالی هستند.

هنگام پرداخت کفاره ، لازم نیست آن را به وضوح اعلام کنید. همانطور که ما بدون گفتن به دعا فکر می کنیم ، حتی اگر هدیه بدهیم ، پرداخت کفاره نیز مهم است.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما