دقت د اشته باشید که هنگام دادن چای و کافئین به کودکان، کودکان پیش دبستانی بیشتر از 45 میلی لیتر کافئین در وز مصرف نکنند.

مصرف برخی از چای ها برای کودکان بی خطر است و ممکن است برای سلامتی آنها مفید باشد و ممکن است علائم جزئی برخی از بیماری ها را تسکین دهد، اما برخی برای کودکان مفید نیستند. بنابراین باید به نوع و محتوای چایی که به کودکان می دهید توجه کنید. مقداری که مصرف می کنند

به گزارش بازتاب آنلاین، انواع چای مانند چای سیاه، چای سبز، قهوه و نوشابه حاوی کافئین هستند و از آنجایی که کافئین ادرار آور است باعث می شود بدن کودکان آب بیشتری از دست بدهد، اگرچه مصرف کافئین به کودکان زیر 12 سال محدود می شود اما متخصصان توصیه می کند هنگام تصمیم به دادن چای کافئین دار به کودک احتیاط کنید. توصیه می شود کودکان پیش دبستانی بیش از 45 میلی لیتر کافئین در روز مصرف نکنند.

نوشیدنی های کافئین دار چه آسیب هایی می توانند برای کودکان داشته باشند؟

اگر کودک شما نوشیدنی حاوی کافئین بنوشد، ممکن است هوشیار شود و برای مدت طولانی بیدار بماند و بیدار ماندن طولانی مدت عواقب زیادی برای کودکان دارد. کافئین باعث افزایش ادرار می شود که منجر به کمبود کلسیم در بدن می شود و بنابراین تأثیر منفی بر سلامت استخوان دارد. کافئین دارای اثر سرکوب کننده اشتها است و با کاهش مصرف مواد غذایی با ارزش غذایی بالا می تواند بر سلامت و رشد کودکان تاثیر منفی بگذارد.اگر در ابتدای روز مقادیر زیادی شکر مصرف کنید در معرض دیابت قرار دارید و کافئین باعث ایجاد آن می شود. بیش فعالی ، عدم تمرکز، اضطراب، بی قراری و کاهش قدرت گرفتن در کودکان.

والدین می توانند به جای چای و قهوه به فرزندان خود چای و دمنوش های گیاهی بدون مواد شیمیایی مضر بدهند، اما مصرف زیاد چای در کودکان توصیه نمی شود و در صورت بروز هرگونه مشکل، حساسیت یا حساسیت می توان چای و دمنوش های گیاهی مصرف کرد. مصرف در کودکان مصرف کودک شما باید قطع شود و اگر کودک شما بیماری یا مشکل پزشکی دارد، لازم است قبل از تجویز چای برای کودک، مواد تشکیل دهنده آن را بررسی کرده و با پزشک مشورت کنید.

تاثیر مصرف چای گیاهی در درمان بیماری‌های کودکان

برای کودکان بالای دو سال، چای گیاهی می تواند به مدیریت علائم برخی از بیماری های خفیف مانند سرماخوردگی و آلرژی کمک کند، زیرا آبرسان است. هرگز به نوزادان زیر شش ماه دمنوش های گیاهی ندهید زیرا ممکن است حاوی باکتری های مضر باشند و یا باعث واکنش آلرژیک شوند، علاوه بر این چای کودکان باید در مقایسه با چای بزرگسالان رقیق شود، یعنی در زمان کمتری دم کرده و سردتر تهیه شود. نسبت به چای بزرگسالان .

چای بابونه آرامش‌بخش است و می‌تواند به خواب راحت‌تر و کاهش اضطراب خفیف کودکان کمک کند.بابونه همچنین مسکن درد، رفع مشکلات گوارشی، تسکین دردهای بدن و دفع گازهای روده است، اما اگر کودک شما به این گیاه حساسیت دارد، بهتر است. برای اجتناب از مصرف چای بابونه

چای زنجبیل می تواند دردهای ناشی از سرماخوردگی و آنفولانزا را تسکین دهد، به هضم و جذب غذا، عملکرد صحیح کبد و کیسه صفرا کمک کرده و مشکلات تنفسی و معده از جمله حالت تهوع را در کودکان برطرف کند.

چای نعناع ممکن است در کاهش تهوع، گلودرد و سرفه، احتقان بینی به دلیل سرماخوردگی یا آلرژی و بیماری مسافرت (گیجی، سرگیجه و عوارض ناخوشایند رانندگی که در کودکان شایع است) موثر باشد. یکی دمنوش نعنا یکی از دمنوش های مفیدی است که در هنگام مسمومیت های گوارشی کودکان، دردهای قلبی، اسپاسم و گرفتگی عضلات شکم را تسکین می دهد.

چای رازیانه حاوی آنتی اکسیدان هایی است که برای بدن کودک حیاتی است و مشکلات گوارشی، مشکلات تنفسی، دردهای قولنج روده کودکان را برطرف می کند، زمانی که کودک شما این مشکلات را تجربه کرد روزی یک بار به او دمنوش رازیانه بدهید.

چای هل بهترین نوشیدنی برای کودکانی است که از درد قلبی رنج می برند، زیرا هل عملکرد دستگاه گوارش و معده درد را کاهش می دهد.

چای علف لیمو یک گیاه بسیار ملایم است و اغلب در مکمل های طبیعی برای کودکان استفاده می شود. خواص آرامش بخش این چای گیاهی به کودکان کمک می کند تا راحت تر بخوابند و ممکن است اضطراب و بیش فعالی را کاهش دهد. علاوه بر این، ترکیب علف لیمو و ریشه سنبل الطیب به کاهش بی خوابی و بی قراری کمک می کند. در کودکان زیر 12 سال بسیار موثر است.

در حالی که طیف گسترده‌ای از دمنوش‌های گیاهی موجود است که برای کودک شما بی‌خطر هستند، هنوز در مورد تأثیر آن‌ها بر کودکان خردسال تردید وجود دارد، بنابراین ایده عاقلانه‌ای است که قبل از دادن هر گونه چای گیاهی به کودک خود تحقیق کنید. به خاطر داشته باشید که در حالی که گفته می شود برخی از گیاهان دارویی در مقادیر کم برای کودکان بی خطر هستند، به گفته پزشک، تحقیقات زیادی در مورد فواید یا عوارض جانبی این نوشیدنی های گیاهی برای کودکان انجام نشده است.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *