به گزارش ایمنا، روز جهانی مهربانی اولین بار به عنوان روز بزرگداشت توسط جنبش جهانی مهربانی تعیین شد. در سال 2019، این سازمان به طور رسمی به عنوان یک NGO تحت قوانین سوئیس ثبت شد، اما سابقه این گروه به کنگره توکیو در سال 1997 باز می گردد. تعدادی از موسسات و انجمن ها از کشورهایی مانند استرالیا، تایلند، آمریکا و انگلستان به دلیل تعهد خود به ترویج مهربانی در جامعه در این کنفرانس گرد هم آمدند.
شکل اصلی جنبش جهانی مهربانی در نتیجه بیانیه کتبی تأسیس آنها پدیدار شد، که در آن آنها تعهد خود را برای پیوستن به یکدیگر برای ساختن جهانی مهربان تر و دلسوزتر ابراز کردند.
هدف از روز جهانی مهربانی، همانطور که توسط جنبش جهانی مهربانی تعریف شده است، برجسته کردن اعمال خوب در جامعه با تمرکز بر قدرت مثبت مهربانی است که افراد را به هم پیوند می دهد.
کاستاریکا توسط Condé Nast، یک شرکت رسانه ای جهانی، با جایزه انتخاب خوانندگان 2024 به عنوان دوست داشتنی ترین کشور جهان انتخاب شده است. بر اساس بازخورد گسترده خوانندگان، این فهرست مقاصدی در سراسر جهان را که مسافران گرم ترین استقبال را تجربه می کنند، نشان می دهد.
کاستاریکا با امتیاز 96.15 در صدر فهرست قرار گرفت زیرا نه تنها به خاطر زیبایی طبیعی خیره کننده خود، از جمله جنگل های بارانی و سواحل، بلکه به خاطر صمیمیت و صمیمیت مردمش نیز شناخته شده است.
از خوانندگانی که در این نظرسنجی شرکت کردند خواسته شد تا مکان هایی را که بیشتر از همه احساس استقبال می کنند نام ببرند. جذابیت کاستاریکا، همراه با فرهنگ محلی، نقش مهمی در تضمین این جایگاه برتر ایفا کرد.
کاستاریکوییها که با نامهای تیکوس و تیکا نیز شناخته میشوند، به دلیل تمایل خود برای کمک، صرف نظر از اینکه از کجا آمدهاند، به طور گسترده شناخته میشوند. حتی اگر به زبان مسافرانی که به کشورشان سفر می کنند صحبت نکنند، راه هایی برای برقراری ارتباط و ابراز مهربانی پیدا می کنند.
عبارت نمادین “Pura Vida” به معنای “زندگی خالص” است و فلسفه ای است که نشان دهنده شیوه زندگی کاستاریکا بر اساس شادی و قدردانی است.
این کشور همچنین تعهد زیادی به محیط زیست دارد: به عنوان یک پیشرو در اکوتوریسم، 25 درصد از زمین های آن محافظت می شود و کاستاریکا را به مقصدی تبدیل می کند که برای مردم و طبیعت ارزش قائل است.