حدس می زنم چیزی را به یاد نمی آورم …
ما قبل از شروع امتحان چیزهای زیادی شنیدیم و ممکن است خودمان از آن استفاده کرده باشیم. برای یادگیری عمیق و فراموش نشدنی ، ابتدا باید فرایند ضبط حافظه را بدانیم.
روانشناسان معتقدند که دو مرحله مختلف حافظه انسان وجود دارد:
حافظه حسی
این حافظه ، دوران و اطلاعات در کمتر از 5 ثانیه باقی مانده است.
حافظه کوتاه مدت
ظرفیت این حافظه بسیار محدود است و اطلاعات به سرعت پر می شوند و سپس به حافظه بلند مدت منتقل می شوند.
حافظه طولانی مدت
ظرفیت سوابق بسیار نامحدود و طولانی مدت است.
دلیل فراموشی حافظه به دلیل عدم اطلاعات از حافظه کوتاه مدت تا حافظه بلند مدت است.
از آنجا که ما با فرآیند حافظه آشنا هستیم ، باید برای انتقال از حافظه کوتاه مدت به حافظه بلند مدت ، به ویژه در روز امتحان ، قدم برداریم.
برای جلوگیری از فراموشی چه باید کرد؟
به بهترین راهها برای جلوگیری از فراموشی توجه کنید.
1- محتوا را بررسی و تکرار کنید
مهمترین دلیل فراموشی ، بررسی است. اگر زمان زیادی طول می کشد ، سعی کنید محتوای دوره جدید را در همان روز مرور کنید. طبیعتاً بیشتر مطالب را فراموش می کنید. بررسی و تکرار اهرم های قوی ، دائماً اطلاعات ارسال شده به مغز و مغز به خوبی درک و ذخیره می شود.
محتوا را رمزگذاری کنید
یکی یکی از روشهای خلاقانه برای جلوگیری از رمزگذاری فراموش می شود. به عنوان مثال ، استفاده از کلمه çekirge ، آغاز سخنان همه آثار نظامی Gangji.
از طریق رمزگذاری ، میزان فراموشی به کمترین حد می رسد ، می توانید از این روش در تمام دوره ها با خلاقیت کوچک استفاده کنید.
2
هنگام خواندن از مطالب مهم یادداشت کنید. درست است که این یادداشت ها برای شما مؤثر نیستند ، اما نوشتن باعث می شود ذهن شما بسیار زیاد باشد.
خلاصه
خلاصه یکی یکی دیگر از راههای شگفت انگیز برای به خاطر سپردن محتوا و فراموش کردن آنها.
پس از خواندن ، مطالب را خلاصه کنید ، که آن را در خاطر داشته باشید.
2- خواب کافی
تحقیقات کافی در خواب در یادگیری و توسعه حافظه بسیار مؤثر است. پس از خواندن ، یک خواب کوتاه به یاد و یادآوری مطالب در اسرع وقت ادامه خواهد داد.
محققان پس از مطالعه و به یاد آوردن مطالب ، آزمایش می کنند تا افراد را به دو گروه تقسیم کنند و 5 دقیقه ای برای استراحت به آنها بدهند.
یک گروه در این مدت خواب کوتاهی داشتند ، اما گروه دیگر بیدار ماندند. پس از پایان استراحت ، هر دو گروه مورد بررسی قرار گرفتند و افراد با خواب کوتاه برای پاسخ به سؤالات ، اما گروه دیگری که برای پاسخ به نتیجه مطلوب بیدار هستند.
این آزمایش اهمیت خواب را در عملکرد بهتر حافظه نشان می دهد و ما باید به اندازه کافی به برنامه زندگی خود بخوابیم.
منبع: ایلنا