bato-adv

بعدی- دلیلی وجود دارد که بارداری انسان 9 ماه طول می کشد. در واقع این دوره به شما این فرصت را می دهد که خودتان را برای این تغییرات بزرگ آماده کنید، این آمادگی ممکن است از نظر استقلال مالی و روانی برای ورود یکی دیگر از اعضای خانواده نیز باشد.

بر اساس گزارش فردا، در وهله اول از والدین انتظار می رود که بتوانند به دو سوال اساسی پاسخ دهند:

• به عنوان والدین چه باید بکنند؟
• چه تغییراتی را در زندگی و روابط خود انتظار دارند؟

برای پاسخ به این دو سوال، باید نیازهای این نقش جدید را در نظر بگیرید. تجربیات گذشته، مهارت‌های شخصی و کسب دانش می‌تواند به شما کمک کند تا برای والدین شدن آماده شوید. نکات مفیدی وجود دارد که می توانید برای آماده سازی از آنها استفاده کنید:

• اضطراب شما در مورد به عهده گرفتن نقش مادر یا پدر ناشی از نگرانی شما در مورد نحوه مدیریت صحیح کودک است. خود را به عنوان یک والدین ببینید و مهارت های خود را ارتقا دهید.

• اطلاعات لازم را در مورد رشد و تکامل کودک به دست آورید و سعی کنید با انتظارات مثبت و واقع بینانه به نقش پدر یا مادر نزدیک شوید.

• وقتی تمرکز انتظارات شما روی نکات منفی باشد، تربیت فرزندان دشوار می شود. بنابراین سعی کنید نسبت به رشد کودک مثبت نگر باشید و هر روز به دنبال چیزهای مثبتی باشید که در زندگی کودک رخ می دهد.

• فعالیت هایی را سازماندهی کنید که باعث افزایش پیوند شما با کودک شود، مانند پخش موسیقی، خواندن آهنگ های آرام و آرامش بخش، صحبت با کودک و غیره.

• ارتباط صحیح بین زوجین یک سیستم حمایتی مهم برای کودک فراهم می کند. بنابراین، روی رابطه مثبت متقابل با شریک زندگی خود تمرکز کنید و سعی کنید اختلافات و درگیری ها را کاهش دهید.

• از فرصت هایی که به عنوان یک والدین جدید در اختیار شریک زندگی، والدین، اقوام و دوستانتان است، نهایت استفاده را ببرید و افرادی را بیابید که می توانند به شما کمک کنند یا از آنها راهنمایی بخواهید.

• اختلال افسردگی می تواند به نقش شما به عنوان والدین آسیب برساند و آن را به چالش بکشد. اگر مستعد افسردگی هستید، به دنبال کمک پزشکی مناسب و حمایت اجتماعی برای مقابله باشید.

• اگر از دوران کودکی با والدین خود تجربیات منفی مانند کودک آزاری یا عدم توجه کافی از سوی آنها داشته اید، این تجربیات منفی را ارزیابی کنید و از این فرصت برای یافتن راه های مثبت برای رفتار با کودک خود استفاده کنید.

شرکت در دوره های آمادگی زایمان

یکی یکی از مفیدترین کارهایی که می توانید برای آماده سازی خود به عنوان والدین انجام دهید، شرکت در کلاس های آمادگی زایمان است. کلاس های آمادگی زایمان به زنان باردار آموزش می دهد که چگونه از خود مراقبت کنند و به تدریج برای زایمان آماده شوند. در این دوره ها که برای اهداف خاصی برگزار می شود، نکات مهم بارداری و تمرینات ورزشی نیز در هر جلسه ارائه می شود.

مهمترین و بزرگترین هدف کلاس های آمادگی زایمان، ارائه دانش و آگاهی به مادران باردار است. با کسب آگاهی مادر، به تدریج ترس او از بین می رود و افکار نادرست او اصلاح می شود. این درس ها به زنان کمک می کند تا با مشکلات احتمالی بارداری کنار بیایند یا آنها را حل کنند. در این کلاس ها اعتماد به نفس مادر باردار افزایش می یابد و یاد می گیرد که بسیاری از دردهای دوران بارداری را بدون نیاز به دارو تسکین دهد.

ترس از اتفاق بعدی؛ همچنین باعث ایجاد اضطراب در مادران می شود. استرس و اضطراب باعث می شود بدن هورمون هایی ترشح کند که می تواند احتمال تولد زودرس، شکست زایمان یا تولد نوزاد کم وزن را افزایش دهد. کلاس های آموزشی نیز می تواند استرس بارداری را کاهش دهد و از برخی خطرات احتمالی جلوگیری کند. آموزش نحوه مراقبت صحیح از نوزاد یکی این یکی دیگر از اهداف این دروس است. در این کلاس ها، مادران شیر دادن، مراقبت از نوزاد را یاد می گیرند و می توانند علائم هشدار دهنده را در نوزاد تشخیص دهند.

تحقیقات انجام شده در کشورهای مختلف توصیه می کند که مادر نه تنها در هنگام تولد، بلکه در جلسات مختلف کلاس های آمادگی، همراه یا حامی داشته باشد. نقش پشتیبان در کلاس های آمادگی برای یادآوری مسائل مهم به منظور کاهش و پیشگیری از عوارض بارداری برای مادر و جنین در کوتاه مدت و دراز مدت. همچنین یادآوری الگوهای تنفس، آرامش بدن و وضعیت های مناسب در طول مراحل مختلف زایمان بسیار مهم است.

پدران نیز می توانند نقش موثر و فعالی در فراهم آوردن شرایط مناسب برای تولد جنین و آسایش و آرامش مادران داشته باشند و خوشبختانه تعداد پدرانی که تمام تلاش خود را می کنند رو به افزایش است. رابطه پدر و فرزند نه بهتر و نه کمتر از رابطه مادر است. برعکس، کاملا متفاوت است و این تفاوت به نفع کودک است. همانطور که مادر در دوران جنینی از فرزند متولد نشده خود مراقبت می کند، پدران نیز به عنوان پدر کودک باید مراقب مادر فرزند خود باشند تا بارداری سالم تری با یکدیگر داشته باشند.

منبع: مهارت هایی که نیاز دارید

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما