به گزارش بازتاب آنلاین، سید جلال ملکی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ساختمان های شهر تهران از نظر استانداردهای ایمنی و آتش نشانی به پنج دسته تقسیم می شوند. نکته مهم این است که استانداردهای ایمنی و آتش نشانی با استانداردهای «سازه» و ساختار ساختمان و سیستم مرتبط است. مهندسی از نقطه نظر مقاومت و مقاومت ساختمان در برابر آتش متفاوت است، این بحث زمانی مطرح شد که در سال گذشته دو یا سه سال بیش از 70 هزار ساختمان توسط کارشناسان در شهر تهران مورد بازرسی قرار گرفتند. تعداد دفعات بازدید برخی از این ساختمان ها را مشخص کرده ایم، اما پس از بازدید از این تعداد ساختمان به این نتیجه رسیدیم که چهار دسته برای ساختمان های پایتخت اعمال می شود.

وی افزود: دسته اول به ساختمان های بسیار پرخطر یا ساختمان های بحرانی، دسته دوم شامل ساختمان های پرخطر که ضریب ایمنی آن ها با ساختمان اصلی متفاوت است و سپس ساختمان های با ریسک متوسط ​​و در نهایت ساختمان های کم خطر است. ساختمان های ریسکی که البته در دسته بعدی ساختمان هایی هستند که مورد تایید هستند، امنیت دریافت کرده اند و از وضعیت امنیتی قابل قبولی برخوردارند.

ملکی ادامه داد: این گونه ساختمان ها دارای سطح خاصی از امنیت هستند که با استفاده از سیستم هوشمند زمانی محاسبه می شود که مشخصات کلیدی ساختمان و اطلاعات مربوط به آن به سامانه مذکور منتقل شود تا در نهایت پس از ارزیابی ها مشخص شود که این ساختمان در کدام ساختمان قرار دارد. «در چه دسته‌ای قرار می‌گیرد؟

هیچ تدابیر امنیتی در ساختمان های پرخطر وجود ندارد

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در تشریح طبقه بندی ساختمان ها از نظر ایمنی گفت: ساختمان های بسیار پرخطر یا بحرانی ساختمان هایی هستند که برای آنها کار خاصی از نظر ایمنی انجام نشده است. حتی بیشترین نکته مهم این است که از هر نوع کاربری در این ساختمان ها استفاده می شود، حتی برخی از ساختمان های دولتی جزو این ساختمان های بسیار پرخطر هستند، بر اساس ارزیابی های انجام شده، به عنوان نمونه ای از تاسیسات اطفای حریق در این ساختمان ها وجود ندارد. وجود داشته باشد

وی ادامه داد: در سال های اخیر تعداد این ساختمان های پرخطر و بحرانی به 129 مورد رسید که توسط شهروندان لقب برادران پلاسکو را داشتند و حتی بیم آن می رفت که یک حادثه تلخ در این ساختمان ها دوباره رخ دهد سال ها با همکاری مثبت شهرداری تهران و شورای اسلامی شهر و در نهایت با مداخله بسیار موثر دستگاه قضایی تعداد ساختمان های پرخطر از 129 به 68 ساختمان کاهش یافت. بهتر تکمیل شد

ملکی ادامه داد: در گذشته بسیاری از مالکان این ساختمان ها به هشدارهای آتش نشانی توجه نمی کردند، البته ضمانت اجرا وجود نداشت، اما با ورود دستگاه قضایی همکاری خوبی صورت گرفت، بنابراین انشعاب. برخی از ساختمان‌های پرخطر قطع شدند، برخی دیگر توسط نیوجرسی و پلامب واسطه شدند. برخی دیگر نیز منجر به تخریب و نوسازی شدند.

وی افزود: با ورود دستگاه قضایی به حراست به ساختمان های پرخطر توجه بیشتری شده و مالکان متوجه شدند که باید برای ایمن سازی ساختمان های پرخطر برنامه ریزی و اقدامات بهتری انجام دهند و امیدواریم تعداد ساختمان های پرخطر بیشتر شود. ساختمان های پرخطر تا پایان سال از 68 کاهش می یابد.

ساختمان ها چگونه از حالت بحرانی خارج می شوند؟

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران ادامه داد: دسته دوم ساختمان های پرخطر هستند که نسبت به سایر ساختمان های پرخطر کمی بهتر هستند زیرا با برخی اقدامات در زمینه ایمنی مانند نصب 2 کپسول آتش نشانی مناسب هستند. ، 2 تابلو برق و ایجاد پله. البته تجهیزات اضافی نیز در این زمینه از جلوی پله ها برداشته شده و چنین ساختمان هایی را خطرناک کرده است. تبدیل به یک دسته با ریسک متوسط ​​شوید.

به گفته وی ساختمان هایی که در آنها سیستم دزدگیر نصب شده خطر کمتری پیدا می کند. در این زمینه شهروندان باید مراقب باشند. شاید این اقدامات نیاز به پول داشته باشد، اما باید در نظر داشت که این موارد در خدمت حفظ سلامت و نجات جان دیگران است. بسیار موثر است.

ملکی یادآور شد: به عنوان مثال حتی یک رستوران، یک سینما، یک مرکز خرید و سایر اماکن تجاری، سال‌ها برای تبلیغ این مجموعه هزینه‌های زیادی صرف تبلیغات خود می‌کنند، در رابطه با ساختمان پلاسکو که همه در ایران می‌شناختند، مثل آن قدیمی. ساخت و ساز و وام برای آن خودش را داشت، همه دیدند که چه شد و برای همه تبدیل به خاطره تلخی شد، از این رو صرف در حوزه امنیت برای تمامی ساختمان های ناایمن بسیار مهم و ضروری است.

وی همچنین توصیه کرد: با توجه به اینکه در آستانه سال نو هستیم و بسیاری از مراکز تولیدی و تجربی هم اکنون به صورت شبانه روزی فعالیت می کنند، مالکان املاک تجاری و غیرتجاری و همچنین کلیه واحدهای غیر استاندارد و غیر ایمن هستند. از شما خواسته شده که به ایمنی توجه داشته باشید و برای ایمن سازی سیم کشی برق دستگاه های خود برنامه ریزی کنید.

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران گفت: برای اطمینان از ایمنی این گونه ساختمان ها، این مراکز تولیدی باید مجهز به کپسول آتش نشانی دستی باشند و سرمایه گذاری در ساختمان های تولیدی، تجاری، مسکونی و خدماتی در دستور کار مالکان قرار دارد. بازاریاب ها و شرکت ها، زیرا اکنون صاحبان پلاسکو بسیار متاسفند که به این موضوع رسیدگی نکردند، زیرا اگر هزینه اندکی را صرف امنیت می کردند، از صدمات میلیاردی و همچنین جان 16 نفر جلوگیری می کردند. می تواند. آتش نشانان جلوگیری کردند.

۴۷۲۳۶

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما