برخی از افراد مبتلا به دیابت می توانند تحت نظر پزشک و با رعایت الگوهای غذایی خاص روزه بگیرند.

به گزارش ایسنا، کارشناسان تاکید می کنند برخی از بیماران دیابتی می توانند زیر نظر پزشک روزه بگیرند. برای جلوگیری از نوسانات قند خون، افراد دیابتی باید وعده های غذایی سبک را با فاصله 2 تا 3 ساعت مصرف کنند. به همین دلیل بیماران دیابتی باید وعده سحری خود را تا حد امکان نزدیک به اذان صبح بخورند و سحری بخورند.

همچنین از غذاهای فیبری به ویژه سوپ جو، نخود، اسفناج و کدو تنبل و ادویه هایی مانند شنبلیله، تخم گشنیز، شوید و خرفه، سماق، گزنه و دارچین استفاده کنید. همچنین مصرف مقادیر کافی مایعات و دانه های لعاب دار مانند سورگوم، دانه ریحان، دانه ملاس برای جلوگیری از افت فشار خون و یبوست توصیه می شود.

دیابتی ها باید از روغن های گیاهی در وعده های غذایی خود استفاده کنند. مصرف بادام، فندق و پسته برای افراد دیابتی توصیه می شود. در حالی که ورزش سبک برای دیابتی های مبتلا به دیابت نوع 2 توصیه می شود، اما توصیه می شود که این افراد تقریباً 2-1 ساعت بعد از افطار ورزش کنند.

بر اساس اعلام سازمان نظام پزشکی ایران و پیوست وزارت بهداشت، بیماران دیابتی برای جلوگیری از افزایش ناگهانی قند خون از پرخوری در وعده افطار خودداری کنند. علاوه بر این، بیماران دیابتی باید در مصرف زولبیا و بامیه به عنوان دسر احتیاط کنند.

همچنین افراد دیابتی باید افطار خود را با مایعات گرم مانند آب جوشیده، چای کمرنگ و شیرینی های طبیعی مانند میوه های خشک، کشمش و گاهی خرما شروع کنند.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *