برخی از افراد که هر ماه سر موقع، یارانه خود را دریافت میکردند با مشکل مواجه شدند و یارانه به آنها تعلق نگرفته؛ برای باخبر شدن از این موضوع تا پایان همراه ما باشید.
به گزارش پی ام آپ؛ در چند ماه اخیر، شاهد واریز ناقص یا کمتری یارانه نقدی به برخی از یارانهبگیران بودهایم. همچنین، برخی از افراد از لیست یارانهبگیران حذف شدهاند. این مشکل در ماههای گذشته نیز به وجود آمده است و برخی از خانوارها از لیست جدید یارانهبگیران خط خورده بودند.
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان هدفمندی یارانهها دلیل اصلی این مشکل را تاکنون عنوان نکردهاند، اما برخی از مقامات این دو سازمان قبلا اعلام کرده بودند که دهک بندی افراد شناور است و ممکن است در هر ماه تغییر کند. این به معنای آن است که لیست یارانهبگیران نیز ممکن است تحت تأثیر تغییرات دهک درآمدی قرار بگیرد.
تغییرات در دهک بندی درآمدی افراد ممکن است دو نتیجه متفاوت برای یارانهبگیران داشته باشد. افرادی که در دهک اول تا نهم قرار داشتهاند، ممکن است وارد دهک دهم شده و از لیست یارانه خارج شوند. همچنین افرادی که در دهکهای اول قرار داشتهاند، ممکن است به دلیل تغییر دهک درآمدی خود وارد دهک چهارم تا نهم شوند و مبلغ یارانه آنها کاهش یابد.
سازمان هدفمندی یارانهها اعلام کرده بود که دهک بندی افراد یک مساله شناور است و ممکن است در هر ماه تغییر کند. بنابراین، یکی از علل واریز نشدن یارانهها ممکن است تغییر دهک درآمدی مردم باشد. به همین دلیل،افراد میتوانند با تماس به شماره گویای ۰۹۲۰۰۰۰۶۳۶۹ و وارد کردن کد ملی و مشخصات خود، دهک درآمدی خود را بررسی کنند و از وضعیت خود در قبال دریافت یارانهها مطلع شوند. این کار میتواند به کاهش نگرانیها و شکایات مردم درباره واریز نشدن یارانهها کمک کند.
همچنین در صورتی که افراد تمایل به بررسی کاهش درآمد خود داشته باشند می توانند به آدرس hemayat.mcls.gov.ir مراجعه کنند. یکی از دلایل کم پرداختی یارانه ها. تیر ماه نیز می تواند تغییر دهک های درآمدی خانوار باشد. اینکه افراد دهک اول تا سوم وارد بالاترین دهک های درآمدی شده اند، دلیل دیگر کم بودن پرداخت یارانه ماهانه، قسط وام کرونا است که به نظر می رسد هنوز تمام نشده است. بررسی ها نشان می دهد که اقساط وام کرونا دی ماه 1402 به پایان می رسد.