بالا بودن هزینه یکی از دلایل اصلی است که باعث می شود ایرانی ها کمتر به مراکز مشاوره مراجعه کنند.

در حالی که بیش از 20 درصد جامعه با یکی مدیرکل سلامت روان و اعتیاد وزارت بهداشت می گوید دو سوم افرادی که به خدمات سلامت روان نیاز دارند به روانپزشک مراجعه نمی کنند.

آژانس خبری فارس: خون از دستانش می چسباند ، به نظر می رسد که تاندون های انگشتانش پاره شده است ، اعصاب او آنقدر ضعیف است که نمی داند دستانش خونریزی می کند ، و او حتی نمی داند که چرا به آن برخورد کرد پنجره اتاق شیشه ای! با این حال حاضر نیست پیش مشاور برود.

طبق آمار سازمان روانشناسی بیش از 20 درصد افراد جامعه به چنین حالتی مبتلا هستند یکی از آنجایی که آنها درگیر اختلالات روانی هستند، این نسخه اهمیت مشاوره با یک مشاور و روانشناس را برجسته می کند.

به گفته مدیر کل بهداشت روان و اعتیاد به وزارت بهداشت ، حامد موزلی ، کلیشه ها یا دانش نادرست در مورد این اختلال دلیل اصلی عدم مراجعه مردم به مراکز روانپزشکی است. خیلی از این افراد فکر می کنند که این بیماری خود به خود خوب می شود یا اینکه من از کودکی به این بیماری مبتلا بوده ام.

مشکل گرانی مراجعه به روانشناس یکی دلیل دیگر مراجعه نکردن مردم به مراکز روانشناسی است. دو هزار کارشناس سلامت روان در سراسر کشور در قالب وزارت بهداشت به ارائه خدمات رایگان می پردازند. یعنی برای بیش از 85 میلیون ایرانی به ازای هر 42500 نفر فقط یک روانشناس خدمات رایگان ارائه می دهد!

حدود دو ماه پیش بهرام عین الهی وزیر بهداشت از پوشش بیمه ای خدمات روانشناختی خبر داد، در حالی که برخی کارشناسان معتقدند به دلیل نبود زیرساخت ها نباید چنین اتفاقی رخ دهد.

به گفته برخی کارشناسان این امر در کنار تدابیر و بسترهای بیمه ای طراحی شده توسط وزارت بهداشت تحت عنوان «سراج» یا «سلامت روانی و اجتماعی» می تواند به حل این معضل و فرهنگ سازی کمک کند.

 

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *