سرهنگ علی محمد رجبی گفت: کلاهبرداران و مجرمان سایبری از هر فرصت و بهانه ای برای رسیدن به اهداف مجرمانه خود استفاده می کنند. در همین حال یکی یکی از روش ها ارسال لینک های آلوده است که هر بار با عناوین و بهانه های مختلف برای کاربران ارسال می شود. در واقع این لینک ها حاوی بدافزار و ویروس هستند و دسترسی غیرمجاز به اطلاعات تلفن همراه کاربران ایجاد می کنند یا کاربران را به صفحات فیشینگ هدایت می کنند و حساب های بانکی آنها را خالی می کنند.

وی ادامه داد: در آخرین مورد از این هک ها، مجرمان سایبری شروع به ارسال لینک های جعلی و آلوده به کاربران در مورد پرداخت سود سهام کردند. بهانه ای که یکی یکی از مهم ترین تاکتیک های مجرمان سایبری است و چندین بار تکرار می شود.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتایی فرجا ادامه داد: در این راستا لازم است کاربران توجه داشته باشند که با موضوع اقدامات چه از طریق پیامک و چه در شبکه های اجتماعی بر روی لینک های ارسالی برای خود کلیک نکنند. پیام را نخوانید.حذف اخبار مرتبط با حقوق صاحبان سهام را از طریق رسانه رسمی و سامانه رسمی آن دنبال کنید.

رجبی افزود: ماموران پلیس فتا نیز در فضای مجازی گشت زنی و شکایات مردم را بررسی می کنند و به غیر از پرونده فردی که شکایت کرده است، به جرایم آشکار نیز رسیدگی می شود.


اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *