به گزارش مانیبان، در این جلسه مقرر شد در راستای اجرای تناسب برنامه هفتم توسعه، 3 میلیون تومبه علی الحساب در سایر سطوح و حداقل دستمزد پرداخت شود که در تیرماه انجام شد و در نهایت پس از صدور از دستورهای تناسب، 40٪ باقی مانده متناسب است. در سال اول برنامه هفتم توسعه به مستمری بگیران مشمول این برنامه پرداخت می شود.

علی دهقان کیا رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان تهران درباره آخرین وضعیت تناسب حقوق مستمری بگیران گفت: سازمان تامین اجتماعی در برنامه هفتم توسعه موظف است نسبت به سایر سطوح تناسب را انجام دهد و این امر قابل اجرا است. از همان سال اول، اما به دلیل انتخابات معطل مجلس شد، اما با فشار سازمان تامین اجتماعی و مدیران، مبلغ سه میلیون تومبه برای حداقل دستمزدها و سایر سطوح واریز شد.

دهقان کیا گفت: افزایش حقوق حداقل دستمزدها باید بر اساس نرخ تورم باشد اما هر سال افزایش حقوق این دسته از بازنشستگان کمتر از تورم است، کسانی که حداقل دستمزد دریافت می کنند در حال حاضر یک سوم حقوق دریافت می کنند. سبد خانواده و حداقل دستمزد یک خانوار برای داشتن یک زندگی عادی 20 میلیون تومان باشد.

رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان تهران افزود: بررسی یک فوریت تصویب تناسب حداقل دستمزد کارگران با بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی دولت جدید تداخل داشت و کار ما به تاخیر افتاد. وی خواستار این شد که تصمیمات اتخاذ شده برای سایر سطوح و حداقل حقوق بگیران باشد.

دهقان کیان در پاسخ به این سوال که دلیل پرداخت نشدن مابه التفاوت حقوق چیست؟ تیر و مرداد چیست گفت: مبلغ 3 میلیون تومان طبق دستور نهاد ریاست جمهوری به حساب تناسب واریز شد اما پس از آن حکم پرداخت نداریم و فقط دو فوریتی وجود دارد که مجلس باید به آن رسیدگی کند. در اسرع وقت.

بر اساس چارچوب تناسب بازنشستگی و آیین نامه 1403، «6 درصد به اضافه یک میلیون تومب مبلغ ثابت» بر اساس مستمری. اسفند (1402) مستمری بگیران صنعت نفت را 4 میلیون و 900 هزار تومان برآورد کرد.

تناسب فوق حداقل مستمری ها را 10.5 درصد و میانگین مستمری ها را 10 درصد افزایش می دهد، بنابراین امسال افزایش 20 درصدی لحاظ شده است. فروردین میزان افزایش مستمری ها در مجموع بیش از 30 درصد بوده است.

نسبت مستمری بازنشستگان صنعت نفت با در نظر گرفتن رقم ثابت در چارچوب رویکرد حمایتی تر از حداقل مستمری اجرا شده است.

صندوق های بازنشستگی کارکنان صنعت نفت با رعایت مقررات بیمه ای و ارائه بار مالی تضمینی و بین نسلی، تعهدات را تعدیل و عملیاتی می کنند.

محمد کردی رئیس کانون سراسری بازنشستگان استان البرز با اشاره به اینکه بر اساس برنامه هفتم توسعه باید از ابتدای سال جاری بر اساس فرمول 30-30-40 یکسان سازی حقوق مستمری بگیران انجام شود، گفت: در این راستا باید با توجه به شرایط و ضوابط حقوقی بازنشستگان از ابتدای سال جاری اقدام شود. ، و گفت: متأسفانه تاخیر در تدوین آیین نامه اجرایی باعث سه ماه بازنشستگان شده است فروردین، اردیبهشت ماه و خرداد او در مجموع سه میلیون تومبه به عنوان علی الحساب دریافت می کند. قرار بود مابقی حقوق از طریق تدوین آیین نامه اجرایی و صدور مصوبه های جدید به بازنشستگان پرداخت شود که تاکنون اقدامی در این زمینه صورت نگرفته است.

لازم به ذکر است برای برخی افراد مبلغی معادل معادل سازی حقوق مستمری بگیران واریز شده است. این مبلغ برای برخی تا سه میلیون تومان و برای برخی کمتر از سه میلیون تومان پرداخت شده است.

از زمانی که خبر پرداخت مبلغ علی الحساب تناسب حقوق بازنشستگان کشوری مشخص شد، احساس ناامیدی در بین مستمری بگیران تامین اجتماعی به وجود آمد. اگرچه این مبلغ یک میلیون تومان است و نمی تواند مشکلات بازنشستگان را حل کند اما کارگران بازنشسته از دریافت این مبلغ بی بهره اند.

از دهه 1980 یکسان سازی حقوق یا یکسان سازی درآمد بازنشستگان در بین گروه های مختلف مطرح شده است. هدف از اجرای این طرح کاهش تفاوت معنادار درآمد بازنشستگان و کارمندان و همسویی حقوق آنها با سطح شاغلان و تورم کشور است. آبان در ماه 1402 نمایندگان در جریان بررسی جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه با بند (یک) الحاقی ماده 29 این لایحه در خصوص یکسان سازی حقوق مستمری بگیران موافقت کردند. این بند با 202 رأی موافق، 2 رأی مخالف و 6 رأی ممتنع از مجموع 224 نماینده حاضر در جلسه به تصویب رسید.

محمد اسدی رئیس کانون بازنشستگان گفت: بار دیگر بین مستمری بگیران تامین اجتماعی و مستمری بگیران ارتش و روستایی تبعیض قائل شدند. مبلغ یک میلیون تومان مربوط به همسان سازی مستمری بگیران تامین اجتماعی هنوز واریز نشده است در حالی که این مبلغ قبلا برای مستمری بگیران کشوری و لشکری ​​پرداخت شده است.

اسدی می افزاید: تامین اجتماعی امروز نمی تواند با حمایت صندوق هایی که بیمه شدگانش 30 سال به آن حق بیمه پرداخت کرده اند، مبلغ غرامت را پرداخت کند.

تاکید می‌کند که ناتوانی سازمان تامین اجتماعی در پرداخت مبالغ خسارت ناشی از کمبود منابع مالی است.

اسدی افزود: ضعف مدیریت درآمد قبلی باعث شده است که بزرگترین صندوق بازنشستگی کشور با چهار میلیون و 600 هزار بیمه شده نتواند ماهانه یک میلیون تومان خسارت پرداخت کند.

رئیس کانون بازنشستگان گفت: این مبلغ اندک یک میلیون تومانی به بسیاری از مستمری بگیران داده نمی شود. زیرا در اجرای قانون همسان سازی بر اساس مصوبات مقرر شد که میزان همسان سازی برای حداقل دستمزد کارگران اجرا شود.

محمد اسدی رئیس کانون بازنشستگان از اصلاح این قانون خبر داد و گفت: با اجرای این قانون بسیاری از کارگرانی که حداقل حقوق دریافت نمی کنند انتقادات زیادی را بر اساس تلاش های صورت گرفته در برنامه هفتم توسعه مطرح کردند. با معرفی دو فوریت قانون که مستلزم مشارکت غیرحداقل بگیران است با قانون تطبیق داده شده است.

این فعال بازنشسته ادامه داد: در خصوص جزئیات اجرای این قانون مقرر شد 10 درصد استحقاق پایه غیرحداقل بگیران در پرداخت غرامت لحاظ شود.

وی با اشاره به اینکه تبعیض بین بازنشستگان لشکری ​​و تامین اجتماعی بسیار مشهود است، گفت: متاسفانه ما بازنشستگان نمی دانیم که وظیفه یکسان سازی تامین اجتماعی بر عهده کدام سازمان است، جز اینکه سازمان تامین اجتماعی مستقل نیست و صندوق نیز مستقل نیست. در اختیار شما.”

اسدی تاکید کرد: صندوق بازنشستگی تامین اجتماعی موظف به پاسخگویی به مستمری بگیران و تاخیر در پرداخت است.

صحبت های رئیس کانون بازنشستگان شاید نویدی باشد مبنی بر نزدیک شدن مرحله دوم یکسان سازی حقوق بازنشستگان توسط سازمان تامین اجتماعی.

علت تاخیر در اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان

بهروز محیبی نجم آبادی با اشاره به تاخیر در روند اجرای یکسان سازی حقوق بازنشستگان گفت: مجلس بر اساس برنامه هفتم یکسان سازی حقوق نظامیان، مستمری بگیران و تامین اجتماعی را در دستور کار داشت. و آن را تایید کرد.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات با بیان اینکه یکسان سازی حقوق بازنشستگان لشکری، کشوری و تامین اجتماعی به تصویب شورای نگهبان رسید و به قانون تبدیل شد، افزود: متاسفانه در زمان لایحه بودجه و بودجه در دستور کار قرار گرفت. 1403 متوجه شدیم که دولت به این موضوع توجه نکرده است.

وی گفت: در آن زمان لایحه دولت را برگرداندیم و اعلام کردیم که همسان سازی حقوق بازنشستگان لشکری، کشوری و تامین اجتماعی باید در پروژه بودجه دیده شود، اما دولت با منابع مشکل داشت.

محبی نجم آبادی گفت: در نهایت مجلس الحاق قانون مالیات بر ارزش افزوده را تصویب کرد و می‌توانیم مبلغی معادل 50 میلیارد تومان را در 3 سال متوالی «40، 30، 30 درصد» که بازنشستگان ما بعد از 3 دریافت می‌کنند برابر کنیم. سالها 90 درصد افراد شاغل درآمد دارند، بالاخره این اتفاق افتاد.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات اضافه کرد: اما تغییرات و اتفاقات ماه های اخیر و تغییر دولت باعث شد تا اجرای قانون حقوق لشکری، بازنشستگان کشوری و تامین اجتماعی را برابر کند و باعث تاخیر شود. از موضوع

نجم آبادی با اشاره به اینکه آیین نامه اجرای قانون یکسان سازی حقوق بازنشستگان لشکری، کشوری و تامین اجتماعی باید توسط سازمان استخدامی اداری تهیه شود، گفت: بخشی از تاخیر به این دلیل است که به زودی انجام می شود. و به سازمان بازنشستگی کشوری ابلاغ و مصوبات اعمال خواهد شد.

وی گفت: در مجموع منابع برای اجرای قانون یکسان سازی حقوق بازنشستگان کاملا محاسبه شده است و مشکلی در این زمینه نداریم.


اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما