به گزارش بازتاب آنلاین حقوق معلمان اغلب بر اساس تجربه افزایش می یابد. سطح تحصیلات نیز بر حقوق معلمان تأثیر می گذارد. حقوق معلمان در مقاطع مختلف تحصیلی (ابتدایی، راهنمایی و بالاتر) می تواند نقش بسیار مهمی در کیفیت آموزش و رفاه اجتماعی داشته باشد.

وزیر آموزش و پرورش کشور از برگزاری «حضوری» امتحانات نهایی در مدارس کشور خبر داد.

علی رضا کاظمی در جلسه ستاد عالی امتحانات که با حضور مدیران کل کشور در وزارت معارف ملی برگزار شد. و مشکلات اجرا نیاز به حساسیت کافی دارد و ما: در صورت عدم رعایت موارد فوق آموزش و پرورش با مشکل جدی مواجه خواهد شد.

وی ادامه داد: بنابراین لازم است تمامی سناریوهای ممکن در بخش های مختلف پیش بینی شود. ضمناً باید تمهیدات لازم در نظر گرفته شود تا به دلیل قطعی برق، امتحانات به صورت روان و بدون مشکل برگزار شود.

کاظمی با اشاره به آزمون های داخلی مدارس افزود: اختیارات و مدیریت در خصوص برگزاری آزمون های داخلی با توجه به شرایط استان به مدارس و ادارات مناطق واگذار شود. مدیران آموزش و پرورش نیز باید با هماهنگی استانداران در این زمینه همکاری کنند.

وزیر آموزش و پرورش کشور با جلب توجه به امتحانات نهایی گفت: نزدیک به 1200 حوزه اداری در سراسر کشور داریم. به عبارت دیگر در هر منطقه تقریباً 2 منطقه وجود خواهد داشت. از مدیران منطقه انتظار می رود که امتحانات را با کمترین دردسر، ادب و هماهنگی برگزار کنند.

وی تاکید کرد: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد بود و باید با مشورت استانداران اقدامات لازم برای برگزاری امتحانات انجام شود.

کاظمی ادامه داد: برای جلوگیری از بروز مشکل در برگزاری امتحانات، صحیح است ادارات کل حداقل دو حوزه امتحانی را برق اضطراری قرار دهند. علاوه بر این، ارائه تجهیزات دائمی به حوزه های امتحانی نیز باید در دستور کار مدیران باشد.

برای جلوگیری از هدر رفتن منابع، باید مناطق آزمایشی ثابتی وجود داشته باشد که در آن آزمایش‌ها انجام شود.

بر اساس اطلاعات دریافتی از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وزیر آموزش و پرورش کشور با اشاره به پرداخت حق الزحمه معلمان افزود: استان ها در خصوص پرداخت شهریه امتحانات گزارشی ارائه کنند. بر پرداخت هزینه ها تاکید زیادی شده و این اقدام ضروری است.» باید تسریع شود و حق همکاری تضییع نشود.


اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما