به نقل از شمانیوز، به گزارش سایت پی ام آپ، قیمت دلار در هفته اخیر تحت تاثیر اخبار سیاسی رشد داشته است. بازار هفته گذشته با انتشار خبر توقف مذاکرات هسته ای کار خود را آغاز کرد و با نشست شورای امنیت درباره موشک های ایران به پایان رسید.
رافائل گروسی، رئیس آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز اعلام کرده است که توافق هسته ای به بن بست رسیده و پیشرفت چندانی حاصل نشده است.
قیمت دلار در ماه مارس با خبر سفر رئیس آژانس بین المللی انرژی اتمی به تهران و باز شدن پای گروسی به خبر توافق و اظهار نظر گروسی در شرایطی کاهش یافته بود. مذاکراتی که اخیرا مطرح شده، ممکن است بر قیمت دلار تاثیر منفی بگذارد.
پرچمدار بازدهی
دلار هفته گذشته بازدهی 2.1 درصدی را به همراه داشت و بیشترین سود را در میان معامله گران ارز و طلا داشت. قیمت دلار اگرچه در هفته گذشته روند صعودی آهسته ای را تجربه کرد، اما در بازه های قیمتی قبلی در رنج بود و معامله گران تکنیکال منتظر تصمیم دلار در مثلثی هستند که در آن گرفتار شده است. اگر مقاومت 50 هزار و 800 تومان شکسته شود، مقاومت 51 هزار و 200 چالش بعدی دلار برای صعود است. حمایت 49 هزار و 800 تومانی و حمایت 49 هزار و 300 تومانی، جایگاه های حمایتی دلاری هستند که ممکن است از کاهش قیمت دلار جلوگیری کنند.
شرط صعودی شدن سکه
گزارش مشاغل آمریکا اونس طلا را به کانال 1920 دلاری بازگرداند. در شرایطی که هفته گذشته طلا و ارز در برابر دلار عقب بودند، باید دید همکاری اونس و دلار در این هفته چه پیامدهایی برای ارز و طلا خواهد داشت. دلار نشان می دهد که ارز از دلار عقب مانده است. اندیکاتور مکدی اخیرا سیگنال صعودی داده است، اگر مقاومت 29300 تومان شکسته شود مقاومت 29600 تومان مقاومت بعدی است اما مهم ترین شرط صعود ارز شکسته شدن مقاومت صعودی است. خط روند در محدوده 31 میلیون تومان که اخیراً از بین رفته است
حمایت مهم از شاخص کل
هفته گذشته بازار سرمایه از کانال میانه 2.1 میلیون واحدی بازگشت و اخیراً مقاومت 2.2 میلیون واحدی را شکست. در چنین شرایطی باید دید ارزش معاملات خرد چه روندی را طی می کند و به چه سمتی حرکت می کند اما مقاومت دو میلیون و 215 هزار واحدی مقاومت شاخص کل است و در چنین شرایطی رشد ارزش معاملات خرد برای ادامه روند صعودی شاخص کل مهم است، حمایت از محدوده 2.1 میلیون و 200 هزار تومان نباید شکسته شود.