یک رسانه هندی مدعی شده است که طرح پاکستان برای دستیابی به جنگنده رادارگریز دو موتوره FC-31/J-31 چین، این کشور را یک نسل جلوتر از همسایگان خود قرار می دهد و آن را در اختیار آنها قرار می دهد. یکی به یکی از پیشرفته ترین نیروهای هوایی در منطقه تبدیل خواهد شد.

بر اساس گزارش آنلاین، نیروی هوایی پاکستان در اوایل ماه جاری برنامه خود را اعلام کرد و خرید جنگنده رادارگریز FC-31 را تایید کرد. به گفته نیروی هوایی پاکستان، پایه های جنگنده رادارگریز J-31 که قرار است در آینده نزدیک بخشی از ناوگان نیروی هوایی پاکستان شود، گذاشته شده است.

FC-31 یک هواپیمای جنگنده دو موتوره نسل پنجم است که توسط شرکت شنیانگ چین ساخته شده است. اگرچه FC-31 یک جنگنده نسل پنجم است، اما ویژگی های کمی از نسل پنجم دارد. چین FC-31 را برای مصارف داخلی سفارش نداده است و آن را عمدتاً برای صادرات در نظر گرفته است.

اگرچه طبق گفته چین نسخه صادراتی امکانات کمتری نسبت به نسخه اصلی خواهد داشت و یک جنگنده نسل چهارم ++ محسوب می شود. قیمت FC-31 50 تا 80 میلیون دلار تخمین زده می شود که ارزان تر از رقبای غربی و برابر با جنگنده روسی سوخو-57 است.

مخفی بودن جت به آن اجازه می دهد “ابتدا حملات غافلگیرانه را آغاز کند.” انتظار می رود این جنگنده برخی از قابلیت های همجوشی حسگر و پردازش داده های J-20 را داشته باشد که به “آگاهی موقعیتی” معروف است و می تواند موشک ها و بمب های هوا به هوا و هوا به زمین را حمل کند.

FC-31 با طول حدود 16 متر، طول بال 11.5 متر، ارتفاع حدود 5 متر، طول کل بال ها 40 متر، وزن کل 17 تا 25 تن، سرعت 1.8 ماخ، عملیاتی برد حدود 1800 تا 4000 کیلومتر می تواند انواع سلاح ها را حمل کند. سکان عمودی «V» شکل، بال‌های کوچک‌تر، دماغه و ورودی‌های هوا مشابه جت‌های جنگنده نسل پنجم F-35 چین نشان‌دهنده مدل‌سازی عمیق هواپیمای جنگنده آمریکایی است.

البته باید اضافه کرد که برخلاف مدل آمریکایی، جنگنده چینی از دو موتور استفاده می کند که به مدل چینی اجازه می دهد با سرعت های بالاتر و مسافت های بیشتری پرواز کند.

پاکستان با این جنگنده تبدیل به یک ابرقدرت منطقه می شود!  (+عکس)

نیروی هوایی پاکستان نیز با هواپیماهای جنگنده چینی آشنایی دارد و جنگنده J-10C جدیدترین جنگنده آن است. بقیه جت‌های JF-17، سامانه‌های موشکی سطح به هوای دوربرد HQ-9BE، SAMهای برد متوسط ​​HQ-16FE و سامانه‌های رادار نظارت سه بعدی ضد پنهان‌کاری YLC-8E هستند.

این رسانه هندی مدعی شده است که نیروی هوایی پاکستان از همسایگان خود جلوتر خواهد بود. پاکستان مشکلی برای ادغام FC-31 در سیستم های رزمی خود نخواهد داشت و این هواپیمای رادارگریز به طور قابل توجهی توانایی های نظامی آن را افزایش می دهد.

این جنگنده نیروی هوایی پاکستان را قادر می سازد تا از طریق تحویل سریع تفاوت نسلی نسبت به رقبای خود ایجاد کند. در مقابل، رقیب اصلی پاکستان بعید است به این زودی جت های جنگنده رادارگریز داشته باشد.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *