وعده‌های غذایی‌تان را حذف نکنید!

بدن زمانی بهترین عملکرد را دارد که مواد مغذی مورد نیاز خود را دریافت کند. تغذیه منظم سوختی است که مغز برای حفظ سطح انرژی و تمرکز بالا به آن نیاز دارد. حذف وعده های غذایی پیامدهای منفی برای سلامتی دارد. حاوی:

1) اضطراب

به گزارش مگتو، زمانی که برای مدت طولانی روزه می گیرید، قند خون پایین می آید و به بدن سیگنال می دهد که شروع به تولید کورتیزول کند. کورتیزول (هورمون استرس) در واقع برای کمک به تنظیم این افت قند خون ترشح می شود، اما نوعی واکنش استرس را در بدن ایجاد می کند. این مشکل نه تنها فرد را مضطرب یا افسرده می کند، بلکه باعث بدبینی، تحریک پذیری و سردرگمی می شود.

2) از دست دادن انرژی

مغز ما از گلوکز استفاده می کند و ترجیح می دهد این ماده را از طریق مصرف کربوهیدرات دریافت کند. حذف وعده های غذایی نه تنها به معنای سوخت کمتر برای مغز است، بلکه به معنای کالری کمتر برای بدن است که باعث کاهش انرژی و احساس خستگی می شود.

3) اختلال در روند رشد

حذف وعده های غذایی می تواند منجر به کمبود مواد مغذی در بدن شود. به عنوان مثال حذف صبحانه به این معنی است که بدن خود را از فرصت خوردن ده ها ماده مغذی ضروری مانند غلات کامل، میوه ها، تخم مرغ، حبوبات و محصولات لبنی محروم کرده و روند رشد را مختل می کند.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *