روزنامه مازین اللتانا … دارای مطالب در اعتقادات عمومی ، رفتارهای فردی و اجتماعی ، ویژگی های یک دختر/ زن خوب ، روابط مرد و زن در جامعه ، غربی شدن ، شاه و رجال ، انتقاد سیاسی ، حق رأی زنان ، زنان و خدمت به خانه در جنگ جهانی اول ، کالاهای میهن ، باستان شناسی …
به گفته ابنا ، “زیرا ما هیچ زنی ، روسیه ، انگلیس یا آلمان را نشنیدیم ، بر خلاف برخی از مردانی که همه چیز به جز صاحبان خانه هستند. اما زنان شب و روز در میهن خود و در راه وطن دعا می کنند.” این بخشی از یادداشت در نسخه چهارم روزنامه چهارم است ، مورخ Sha’ban (خرداد 1) دومین زنان ایرانی (پس از آگاهی از سردبیر ماسومه کاهال) و اولین موردی که توسط زنان ایرانی به مدت چهار سال نشان داده شده است ، از ذی الججهه تا دی آل القاعده (آبان 1 به شهریور 1) با مدیریت مریم در میان ، لقب تیر 1) در Tehran ، Machine Street ، Score 2 ، دانشکده پزشکی ، “در چهار صفحه اول با قیمت صد دینار و بعد از آن ، سه پادشاه منتشر شد و یک” اخلاقی ، ادبی ، حفظ کودکان ، خانه داری و کودکی “دو هفته بود ؛ و اکنون Golare Moradi ، یک محقق در روزهای Grand Grand Engrons Engrons Engrons Engrons Engrons Enclysom Enclycroonted of Enclycroonts ، پیش از این ، یک مطالعه توسط انتشارات تاریخ ایران توسط انتشارات تاریخ ایران آراسته شد.
شماره اول شکوفه هفت سال پس از فاجعه دختران غوچان که به ترکمنز و ارمنی های اشگابات فروخته شده و زنان باشکلو را به سرقت بردند و اسیر شدند ، شش سال پس از حکم قانون اساسی ، سه سال پس از پایان صغیر و یک سال پس از مجمع ملی دوم. در این زمان بود که برای اولین بار فضایی فراهم شد تا افکار و نگرانی های زنان ایرانی را منعکس کند و اولین جلوه های زندگی مدرن مانند مدارس جدید و سیستم بهداشتی و درمانی مدرن را معرفی کرد و سعی کرد زنان ایرانی را با حقوق خود معرفی و آگاه کند و وضعیت اجتماعی و رشد آنها را بهبود بخشد.
پس از مقدمه ، این کتاب شامل سه فصل کلی “مریم آمید) است ؛ داستان کوتاه ستاره کوتاه” ، “روزنامه شکوفه ؛ از حق آموزش و سلامتی از پرستاری از مادر میهن” و “کاریکاتورهای شکوفه ؛ آینه تاریخ اجتماعی و فرهنگی.
فصل اول از ابتدای فعالیت های اجتماعی زنان در دوره اواخر قوجار به شکل تأسیس روزنامه های زنان ، مدارس و انجمن ها و به دنبال آن زندگی خانوادگی و فعالیت های اجتماعی و به ویژه راه اندازی “شرکت خیریه ایرانی” و “مدرسه مدل” می پردازد.
فصل دوم پس از بررسی ساختار شکوفه ، از جمله قطع ارتباط ، تعداد صفحات ، نوع چاپ ، موارد خوشنویسی ، ویژگی های تیتر و سبک طرح ، توسط موضوع مورد بررسی قرار گرفته است ، و در این زمینه نقل قول های بی شماری نقل شده است به طوری که خواننده در فضای روزنامه نفس می کشد و با تفکر و سبک آشنا می شود.
یکی از نکات جالب در تجزیه و تحلیل محتوای شکوفه این است که آموزش دختران آنقدر برای سلطان آنقدر برجسته بود که از ابتدا روی آن متمرکز شده بود و در شماره اول نوشت: “بنابراین خانمهای محترم را باز کنید ، و کلمات و چیزهای برخی از افراد را که معتقدند دانش آنها را باید نداشته باشید ، شنیدنی و گوش دادن نیست و بدون تأمل است. در شماره ششم ، نوشته شده است: “دولت هرگز مدرسه دبیرستانی را برای ما افتتاح نکرده است ، حتی یک مدرسه ابتدایی برای ایرانی های فقیر ، به طوری که کسانی که مایل به دستیابی به مقامات دبیرستانی هستند می توانند وارد دبیرستان ها شوند ،” و یک سال بعد: در بیشتر مدارس که من مایل به داشتن تمام درس های صحیح و تنظیمات خوب هستم … و روح جدید به بدن در بدن تعلیم و تربیت منفجر شد. “
موضوعی دیگر که محقق بر تجزیه و تحلیل محتوای شکوفه متمرکز است “سلامت (حفظ)” و مهمترین آن ، سلامت زنان و مادران است و در جاهای دیگر در مباحث دیگر ، مانند نیاز به ایجاد بیمارستان زنان و مامایی ، مشاوره ، مقایسه داروی قدیمی و جدید ، ازدواج و ازدواج.
با این حال ، روزنامه مازین السالتانا ، مسائل و مطالب اجتماعی و سیاسی را در اعتقادات عمومی ، رفتارهای فردی و اجتماعی ، ویژگی های یک دختر/ زن خوب ، روابط زن و مرد در جامعه ، غربی شدن ، شاه و ریجال ، انتقاد سیاسی ، حقوق زنان ، رأی زنان ، رأی زنان ، زنان ، زنان ، زنان ، زنان و خدمات منزل ، مستثنی نکرد. Rejali ، صنایع دستی دختران ، تحریم های قند و چای خارجی ، زنان کشورهای دیگر ، اشتغال زنان ، حقوق زنان ، حقوق زنان و برابری زن و مرد. “ای مردانی که عصبی هستند که شما از دیدن بربرها از قد ما راضی نبودید ، افراد شجاع که همیشه یک سرپرست و سرپرست بوده اند … از خواب بیدار شوید و هوشیار باشید و از تقلید و وطن پرست ناشناس شرم آورید.” یا ، “من به کشور محبوب شما رحم می کنم و همسران بیکار و غیر عمدی شما و فرزندان معصوم شما را دلسوز می کنم و از نظر خود و چشمان چشم ، نتیجه کار سخت همسران و خودتان را به قیمت آرزوی اروپایی انجام نمی دهم.”
Golare Moradi در فصل سوم ، کاریکاتورهای شکوفا را در نظر گرفته است ، که به عنوان اسناد مربوط به دوره انتقال در جامعه ایران ، بخشی از تاریخ اجتماعی و فرهنگی مرحوم قجار را ترسیم می کند.
این کتاب دارای دو ضمیمه است. لیست دوره های چهارم شکوفه و گفتگو با اعضای مریم در میان خانواده ، که مهمترین آنها مصاحبه با فرانک سالور است (مازین السالتنا.آبان 1) او 2 ساله بود و اکنون درگذشت) ، مریم سالور (نتیجه مازین السلتانا) و مانسورا.
پایان کتاب همچنین با تصاویری از روزنامه Brassa و خانواده Amid و Salor آراسته شده است.
کتاب “Maze of Saltanah و روزنامه Blossom” در 4 صفحه منتشر شده است ، با هزار نسخه و 4000 دلار توسط تاریخ ایران.