این ورق‌های طلا به دوران “مروونژی ها” در نروژ تعلق دارد؛ به این معنی که این ورق‌ها از حدود سال 550 میلادی تا عصر وایکینگ‌ها وجود داشته‌اند.

باستان شناسان تکه های مرموز ورق طلا را در نروژ کشف کردند که به معبدی 1400 ساله مرتبط است.

به گزارش ایسنا، به نقل از Ancient Origins، گنجی متشکل از پنج تکه ورقه طلا به اندازه میخ که قدمت آن به 1400 سال پیش بازمی گردد، در جنوب شرقی نروژ پیدا شده است.

این ورقه های طلا که باستان شناسان آن را آثاری خیره کننده توصیف کرده اند، در واقع قطعات مسطح و نازکی از طلا هستند که عمدتاً مربعی شکل هستند و نقش های برجسته روی سطح آن ها وجود دارد.

این ورقه های طلا از دوران “Mérovingiens” در نروژ آمده است. این بدان معناست که قدمت آن به حدود سال 550 پس از میلاد، یعنی دوره وایکینگ ها باز می گردد.

ورق های طلا

نقش های روی این ملحفه های نازک بیشتر مردان و زنانی را به تصویر می کشد که لباس، جواهرات و مدل موی آنها نیز نمایان است. کاوشی که قبلاً باستان شناسان در دهکده ای به نام وینگروم انجام دادند، حدود 30 عدد از این ورقه های طلا را در نزدیکی منطقه ای یافت که به عقیده باستان شناسان زمانی معبد بوده است.

به این ترتیب، باستان شناسان به کاوش خود ادامه دادند و امیدوار بودند که صفحات طلای بیشتری را کشف کنند و این بار سه صفحه طلا در نزدیکی دیوارهای معبد پیدا شد. نکته قابل توجه در مورد این سه ورقه طلا این بود که این آثار تاریخی در مکان هایی که از ابتدا قرار داشتند پیدا شده است.

با توجه به اینکه ورقه های طلای کشف شده قبلی در داخل و اطراف محوطه معبد پیدا شده بود، در مورد منشأ آنها تردید وجود داشت. اما کشف اخیر سه ورقه طلا در تیرهای دیوارهای معبد معما را حل می کند.

اندازه ورقه های طلا

آخرین یافته به وضوح نشان می دهد که ورقه های طلا به عمد در تیرها قبل از ساخت دیوار قرار داده شده است.

کشف ورقه های طلا در نروژ معمول نیست و 35 ورقه طلای کشف شده در “وینگروم” در واقع بزرگترین مجموعه ورق های طلا در این کشور است. 100 ورقه طلای مشابه در معبدی مشابه در سوئد و 2500 ورقه مشابه در یک جزیره دانمارکی کشف شد.

کشف ورقه های طلا عصر وایکینگ

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *