به گزارش بازتاب آنلاین آنلاین، ابراهیم حقیقی – طراح گرافیک، عکاس و کارگردان هنری – که رکورددار طراحی پوستر جشنواره های فیلم فجر و همچنین طراحی تابلوی اصلی این جشنواره است، در مطلبی که در اختیار ایسنا قرار داده است، نوشت:

«هیچ‌وقت در کارم فکر نمی‌کردم که پوستر مهم‌تر از کتاب و جلد کتاب باشد. پوسترها برای ما همیشه منبع اطلاعات و اخبار جمعی شهری بوده اند و اگر از ذوق و زیبایی جدید بهره می بردند از آن ها قدردانی می کنیم. یکی آن را خودمان ساختیم و از آثار آن زمان گنجینه هایی ساختیم، چون اتفاقات هنری و طراحی گرافیکی جدید بود، باید زیبا و خاطره انگیز باشد و آنها را به موزه سپردیم.

اما موضوع پوستر جشنواره های فیلم و تئاتر فجر در سال های اخیر همواره جذاب و خبرساز بوده است. نه همیشه، گاهی اوقات، بسته به زمان و اجماع اجتماعی در مورد انتقال و انتقال التهاب و سختی. جامعه روشنفکری و هنری هم مثل بقیه خود را درگیر این اخبار می بیند و مطالبه گر است. البته اگر هنوز چیزی از هنر باقی مانده باشد!

مردم باید روزی از پوسترهای فیلم زشت و چهره های مشهور خندان عصبانی شوند. سینمای مهجور و واپسگرای امروزی در مجمع الجزایر عجایب، اگر روی پرده نباشد، در پشت صحنه و پشت صحنه نگران و ملتهب است. فیلمی با ممنوعیت پرواز بعد از کار و ممنوعیت خروج از کشور. علاوه بر این بیلبوردهای بزرگ و بلند، چیزی شبیه پوستر فرهنگی هم در شهر نصب کرده ایم؟

خشم ناشی از حوادث تاریخ و درماندگی معیشت و درماندگی هنر و دانشگاه و آموزش را درک می کنم. آیا ویرایش چهره در یک عکس برای پوستر تا این اندازه دردناک است؟ اصلاح خواهد شد نگران نباشید جای دیگر باید اصلاح شود. یادم نمی‌آید که یک پوستر فرهنگی چنین نقش مهمی در انتقال تاریخ کشورها و فرهنگ‌ها داشته باشد. و این باعث می شود تا در مورد آن فکر کنید.

اگرچه تغییرات نادرست توسط گروه دیگری انجام شده است، اما من شخصاً مسئولیت ایجاد این پوستر زشت و جنجالی را بر عهده دارم.

ابراهیم حقیقی دی ۱۴۰۳»




اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما