پایگاه خبری تحلیلی گشتانی نیوز:
وام فوری یکی از جذاب ترین گزینه های بانکی است. وی با توجه به شرایط اقتصادی موجود و کمبود نقدینگی مردم را به گرفتن وام فوری تشویق می کند. زوج های جوان و بنیانگذاران کسب و کار می توانند با وام فوری زندگی خود را تغییر دهند. نیاز به پول نقد برای شروع یا پایان کار، وام های فوری را محبوب کرده است. پیام های جدید از اعتبار فوری به خواندن ادامه دهید.
اگر خدمت سربازی خود را به تازگی تمام کرده اید، امکان دریافت وام 150 میلیونی سرباز ماهر را دارید.
به گزارش بانک اول، ستاد مشترک ارتش این سربازان را قادر به دریافت وام 150 میلیون دلاری خوداشتغالی برای رفع بخشی از مشکلات خود کرده است. اما چه سربازانی این وام را دریافت می کنند و چگونه می توان برای سربازان متخصص وام دریافت کرد؟
شرایط دریافت وام 150 میلیونی سربازی چیست؟
برای دریافت این وام که 4 درصد سود و کارمزد از وام گیرنده دریافت می کند، باید شرایط واجد شرایط بودن را داشته باشید.
سرباز باید قبل، حین یا پس از پایان خدمت سربازی، گواهی صلاحیت در یکی از حوزه های فنی، کشاورزی، هنری، رسمی، فرهنگی یا صنعتی را اخذ کرده باشد.
متقاضی باید دارای مدرک دانشگاهی، کالج یا دانشکده فنی و حداقل دارای مدرک لیسانس باشد.
متقاضی باید کارت معافیت خود را در سال ۱۳۹۶ یا سال های بعد دریافت کرده باشد.
از کجا برای وام نظامی اقدام کنیم؟
اما برای دریافت این اعتبار از کجا باید شروع کنیم؟ اولین قدم برای درخواست وام سربازی تماس با ادارات پلیس +10 است. سپس باید فرم درخواست سربازان خوداشتغال را پر کرده و به همراه مدارک لازم به پلیس +10 تحویل دهید. البته در هنگام تحویل مدارک مبلغ 50000 تومان به عنوان هزینه ثبت اعتبار از شما دریافت می شود. کلیه فرم ها به کارگروه خوداشتغالی ارسال می شود. در صورت تایید طرح شما، پرونده به بانک ارائه می شود و از متقاضی وام خواسته می شود تا مراحل بعدی وام را از طریق بانک پیگیری کند. تمامی مراحل از جمله معرفی بانک و مراحل بعدی از طریق پیامک به اطلاع متقاضی خواهد رسید.
نرخ وام 150 میلیون سرباز چقدر است؟
لازم است بدانید که این اعتبار اعتبار خوبی محسوب می شود و با کارمزد 4 درصد به متقاضی تعلق می گیرد. وام گیرنده می تواند این وام را طی 5 تا 7 سال بازپرداخت کند. اگر تصمیم به بازپرداخت اقساط 5 ساله داشته باشد ماهانه 2 میلیون و 727 هزار تومان پرداخت می کند. در صورت انتخاب بازپرداخت اقساط ظرف هفت سال، ماهانه یک میلیون و 948 هزار تومان پرداخت می کند. در صورت انتخاب بازپرداخت اقساط در مدت 5 سال، در مجموع باید 168 میلیون تومان به بانک بازپرداخت کنید. در صورت بازپرداخت اقساط طی 7 سال، این مبلغ 174 میلیون تومان است.
شانس گرفتن وام سربازی چقدر است؟
در سال 1401 به 6500 نفر از 47000 متقاضی که مدارک آنها تایید شده بود وام اعطا شد. این بدان معناست که تنها 14 درصد از متقاضیان واجد شرایط توانسته اند از این وام استفاده کنند که میانگین بسیار پایینی است. به همین دلیل امسال دو میلیارد تومان برای وام سربازان واجد شرایط در نظر گرفته شده است، یعنی حدود 13 هزار و 500 نفر می توانند برای سربازان خوداشتغال وام 150 میلیونی بگیرند. پس گرفتن آن وام نسبت به سال گذشته آسان تر خواهد بود. برای دریافت این فرصت، مانند هر وام دیگری، باید از تعدادی مزایا استفاده کنید – به عنوان مثال. یک طرح تولید برای خوداشتغالی، تعداد کارکنانی که با کارآفرینی شما به کار ادامه می دهند و غیره – که با شانس برنده شدن در طرح و دریافت وام نسبت مستقیم دارند.
در طرح نهال بانک ملی افرادی که دارای حساب قرض الحسنه نزد بانک ملی هستند می توانند تا سقف 300 میلیون تومان برای وام قرض الحسنه اقدام کنند. این تسهیلات بدون بهره و با کارمزد 4 درصد است و وام گیرنده نباید به بانک بدهکار باشد و چک نقدی داشته باشد.
به گزارش بانک اول، مشتریانی که خواهان دریافت وام 300 میلیون تومانی از بانک ملی هستند، باید در یکی از شعب این مجتمع سپرده گذاری قرض الحسنه کنند. این تسهیلات یک وام خوب است که سود تعلق نمی گیرد. متقاضیان این تسهیلات فقط باید چهار درصد هزینه پرداخت کنند. ضمانت اصلی اخذ این تسهیلات، ارائه ضامن رسمی است. حداکثر مدت بازپرداخت این وام 60 ماه است. متقاضیان دریافت این تسهیلات نباید فاقد هرگونه بدهی معوق یا چک تسویه شده در سامانه بانک مرکزی باشند.
دنبال کردن
بانک ملی
نام وام
نهال ملی
سود
4%
این مرکز قرض الحسنه است
محدودیت اعتبار
300 میلیون تومان
نوع ضمانت
ضامن رسمی
سپرده لازم است
حساب سپرده مورد نیاز
وام
مسدود کردن سپرده
حداکثر زمان بازپرداخت
60 ماه
هشدار حق بیمه
5,524,957 تومان
کل سود وام
31,497,397 تومان
کل مبلغ وام و بهره
331.547.397 تومان
سپرده جداگانه
–
هزینه های اضافی
100000 تومان شامل: بایگانی و اعتبار سنجی
شرایط و ضوابط
وام گیرنده به بانک بدهکار نیست یا چک نقدی دارد
معاونت تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی از آغاز فرآیند ثبت، شناسایی و ارزیابی درخواست شرکت های دانش بنیان، فناور و خلاق متقاضی دریافت تسهیلات وام کار از منابع، قسمت چهارم بند «ب» ، تبصره 18 قانون بودجه سال 1402 کل کشور با هدف کمک به توسعه. وی از تعامل اکوسیستم فناوری و نوآوری کشور با اولویت شرکت های مناطق محروم و مرزی و با همکاری 10 بانک فعال در کشور خبر داد.
روح الله ذوالفقاری با اشاره به بند 4 بند «ب» تبصره 18 قانون بودجه سال 1402 کل کشور، اظهار داشت: امسال پنج هزار میلیارد تومان در قالب تبصره 18 قانون بودجه به عنوان یک قانون بودجه پیش بینی شده است. تسهیلات اجباری شبکه بانکی، سفارش اعطای تسهیلات اعتباری به شرکت های دانش بنیان و همچنین شرکت های دارای فناوری و خلاقیت پیش بینی شده است. بر این اساس صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت های دانش بنیان، فناورانه و خلاق متقاضی دریافت وام کار از بانک های تجاری را شناسایی، ارزیابی و ارائه می کند.
وی با بیان اینکه سقف تسهیلات اعطایی به هر شرکت در این طرح 3 میلیارد تومان خواهد بود، تصریح کرد: نرخ کارمزد این تسهیلات 4 درصد (قرض الحسنه) و مدت بازپرداخت 48 ماهه است.
معاون ترویج و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین با اشاره به اینکه در این فرآیند ده بانک عملیاتی صندوق نوآوری را همراهی می کنند، گفت: بانک قرض الحسنه یکی از این بانک ها است. مهر ایران نماد رسالت، ملت، ملت، صادرات، تجارت، سینا، تعاون، توسعه، نظم و اقتصاد مدرن است.
ذوالفقاری در ادامه نحوه محاسبه مبلغ تسهیلات برای معرفی به بانک ها توسط صندوق نوآوری و شکوفایی را بیان کرد: این تسهیلات با توجه به درخواست متقاضیان با استفاده از دو مدل محاسبه می شود. اولین مدل «تثبیت مشاغل ایجاد شده» است. این روش «افزایش خالص اشتغال» در شرکت است فروردین 1401 bis تیر 1402 بر اساس شاغلین تمام وقت لیست بیمه محاسبه می شود. «درآمد خالص اشتغال» شرکت با کسر «تعداد افراد فهرست بیمه». فروردین«ماه 1401» از «تعداد افراد مندرج در فهرست بیمه تیرماه 1402» حاصل میشود. برای هر فرد با مدرک لیسانس یا بالاتر، تسهیلات بر اساس نوع کسب و کار (دانش محور، فناوری یا خلاق)، آخرین مدرک تحصیلی کارمند، عضویت در بنیاد ملی نخبگان کارمند، تخصیص داده می شود. etc استان محل ثبت شرکت را محاسبه می کند.
وی افزود: مدل دوم «اشتغالزایی» است. در این روش، شرکت طرح اشتغال زایی خود را به همراه «فرم تعهد استخدامی» (اعلامی از وزارت اقتصاد و دارایی) با پرکردن کاربرگ های موجود در سامانه غزل صندوق نوآوری و شکوفایی بارگذاری می کند. ارزیابی صندوق از این طرح، «درآمد خالص اشتغال» شرکت را بر اساس نوع شرکت (دانشمحور، فناوری یا خلاق)، آخرین مدرک تحصیلی استخدامشدگان جدید و استانی که شرکت در آن ثبت شده است، محاسبه میکند.
معاون تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی و همچنین در تبصره 18 قانون بودجه سال 1402 درباره شرایط شرکت های متقاضی فرصت های شغلی گفت: شرکت باید عضویت در شرکت های دانش بنیان (مورد تایید معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری)، شرکت های فناور (مورد تایید یکی از پارک های علم و فناوری کشور) یا شرکت های خلاق (مورد تایید دبیرخانه توسعه اکوسیستم و) . واحدهای خلاق معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری). همچنین شرکت نباید مشمول ماده 141 قانون تجارت باشد، یعنی طبق اظهارنامه مالیاتی 1401 زیان تجمعی باید کمتر از 50 درصد سرمایه آن باشد. ضمناً شرکت باید دارای کد کارگاه و سابقه بیمه باشد و اقساط سررسید یا چک دریافتی نداشته باشد.
ذوالفقاری در خاتمه نحوه درخواست شرکت های دانش بنیان، فناور و خلاق برای بهره مندی از این تسهیلات را بیان کرد: این شرکت ها می توانند با مراجعه به سایت صندوق نوآوری و توسعه به نشانی www.inif.ir نسبت به ثبت درخواست در سامانه غزل اقدام کنند. ما نیز این درخواست ها را بررسی می کنیم و بسته به نیاز و برنامه ای که می خواهند اجرا کنند، یکی از بانک ها را به شرکت ها معرفی می کنیم تا از فرصت های ارائه شده بهره مند شوند.