هیچکس با حجاب مخالف نیست، ما با تعصب مخالفیم

وزیر میراث، گردشگری و صنایع دستی گفت: هیچکس مخالف حجاب و عفاف نیست، ما با تعصب و تخریب مخالفیم و نباید فراتر از شرع و قانون حکومت کنیم.

به گزارش ایسنا، سید رضا صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در مراسم تودیع و معارفه معاونت گردشگری کشور سوم شد. دی وی در ماه 1403 در این وزارتخانه از مذاکره با وزارت امور خارجه برای رفع موانع ورود گردشگران خبر داد و افزود: باید دنیا را روانی کنیم که آنچه رسانه های گروهی گفته اند دروغ است. رونق گردشگری فضای جدیدی را در کشور ایجاد می کند و هوای تازه را به سیستم مدیریتی و رونق اشتغال می بخشد.

صالحی امیری همچنین درباره آخرین پیش‌نویس قانون حجاب گفت: ما جامعه نجیب، عفیف و سالمی داریم. ما با تعصب و تخریب مخالفیم و نباید فراتر از شرع و قانون حکومت کنیم.

وزیر میراث، گردشگری و صنایع دستی همچنین بر ضرورت واگذاری امور رهبری به بخش خصوصی و مردم برای تحقق اهداف برنامه هفتم تاکید کرد و گفت: برنامه هفتم توسعه نیازمند حمایت است و بدون حمایت قابل اجرا نیست.

صالحی امیری با بیان اینکه راه نجات گردشگری در رواج عمومی و خصوصی سازی آن است، افزود: دولت تنها با سیاست گذاری، حمایت از بخش خصوصی و نظارت بر سیاست ها باید نقش متولی را ایفا کند. سیاست نهایی ما این است که حکومت و مدیریت را به بخش خصوصی، مشاغل و سازمان ها واگذار کنیم. دولت نمی تواند و نمی تواند در همه امور دخالت کند.

وی با تاکید بر لزوم جذب گردشگر و ترویج، تقویت ارتباط با دولت ها و سازمان های دیگر کشورها و شرکت در نمایشگاه ها برای نمایش جاذبه های ایران، تاکید کرد: باید تلاش کنیم تا ظرفیت جذب گردشگر از خارج و از طریق کار رسانه ای در خارج از کشور افزایش یابد. خنثی کردن کار رسانه های گروهی که آگاهانه علیه ایران تبلیغ می کنند و تصویری درست و زیبا از ایران ارائه می کنند.

صالحی امیری در این مراسم با بیان اینکه به فرموده مقام معظم رهبری میراث ما هویت و شخصیت ماست، گفت: میراث فرهنگی سرمایه ای وسیع و غنی است اما آنطور که باید برای نسل جدید شناخته شده نیست. ”

وزیر میراث، گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه وظیفه مهم این وزارتخانه شناساندن این سرمایه غنی به نسل جوان است، افزود: نسل جوان باید با دانستن این مهارت افتخار و شادمان باشد و در مقابل دنیا باور داشته باشد که وجود دارد. بدون ظرفیت جغرافیایی، تاریخی و تمدنی.

صالحی امیری با توجه به تنوع و گستردگی رشته های صنایع دستی خاطرنشان کرد: صنایع دستی شامل طیفی از خلاقیت، هنر، سبک زندگی، اقتصاد، معیشت و انتقال فرهنگی است که می تواند تحول بزرگی در سبک زندگی ایرانیان ایجاد کند.

وی با اشاره به 2700 پروژه گردشگری در حال حاضر در کشور، بر تسهیل صدور مجوزها، کاهش بوروکراسی ناکارآمد و آماده سازی زیرساخت ها توسط دولت تاکید کرد و افزود: شناسایی موانع بخش خصوصی و رفع آنها هدف تسهیل در امر کار دولت است نه دخالت دولت.

وزیر میراث، گردشگری و صنایع دستی همچنین با بیان اینکه سه عامل برنامه، اراده و حمایت برای اجرای برنامه هفتم توسعه مهم است، افزود: طبق توافق صورت گرفته با رئیس جمهور جلسات منظمی با معاون اول برگزار شد. وزرا، وزرا و بخش خصوصی موانع را برطرف خواهند کرد

گردشگر یک تهدید فرهنگی نیست

انوشیروان محسنی بندپی معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز در این مراسم گفت: گردشگران یک تهدید فرهنگی نیستند، بلکه فرصتی برای کشور هستند که علاوه بر انتقال، می تواند به تقویت نیز کمک کند. پایه اقتصادی خرده فرهنگ ها

معاون گردشگری تصریح کرد: توسعه گردشگری ایران هراسی و تبلیغات منفی علیه ایران را خنثی می کند. معتقدم گردشگری مهمترین عامل در مبارزه با ایران هراسی است. ما ظرفیت های زیادی داریم، مثلاً با 12 کشور همسایه هستیم و باید بتوانیم از فعل «می توانم» در حوزه صنعت گردشگری استفاده کنیم.

توجه دقیق به زیرساخت ها، تعامل با ادارات مختلف دولتی، تهیه بسته های مسافرتی مختلف برای تمامی اقشار، تعامل مستمر و پایدار با سازمان ها و صنایع، توجه دقیق به بازارهای هدف اقتصادهای نوظهور، توجه به اقتصاد دریایی، ایجاد گردشگری نقشه تا سال 2030 بر اساس هدف گذاری کشور، برنامه ریزی 5 ساله برای گردشگری پایدار و … از دیگر موارد مطرح شده توسط بندپی بود که معاونت گردشگری رئیس جمهور باید این موضوعات را با جدیت پیگیری کند.

در این مراسم از علی اصغر شالبافیان معاون سابق گردشگری نیز تجلیل شد.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما