به گزارش مگتو، حدود شش درصد از جمعیت اتحادیه اروپا از افسردگی و این اختلال رنج می برند یکی این یکی از علل اصلی ناتوانی در سراسر جهان است.
العربیه فارسی در گزارشی نوشت: بر اساس یک مطالعه جدید، هوش مصنوعی می تواند به روانپزشکان کمک کند تا اثربخشی داروهای ضد افسردگی را پیش بینی کنند که می تواند در وقت بیماران صرفه جویی کند و مراقبت های روانپزشکی آنها را بهبود بخشد.
داروهای ضد افسردگی برای درمان افسردگی متوسط تا شدید تجویز می شوند. با این حال، متخصصان مراقبت های بهداشتی باید شش تا هشت هفته منتظر بمانند تا اثرات دارو مشاهده شود. تنها پس از این زمان می توان روش درمان را تغییر داد در صورتی که بهبودی حاصل نشد.
محققان مراکز پزشکی دانشگاه های آمستردام و رادبود در هلند از هوش مصنوعی برای یافتن راهی برای کوتاه کردن این تاخیر طولانی استفاده کرده اند. آنها تحقیقات خود را بر روی Cetralin که با نام تجاری Zoloft شناخته می شود، متمرکز کردند یکی این یک داروی شناخته شده است که برای درمان افسردگی استفاده می شود.
محققان 229 بیمار بین 18 تا 65 سال را مورد آزمایش قرار دادند. آنها داده های مختلفی از جمله تصاویر MRI، حجم هیپوکامپ، جریان خون و اطلاعات بالینی بیماران را جمع آوری کردند و با استفاده از هوش مصنوعی الگوریتمی برای آنها ایجاد کردند. درمان زولافت برای نیمی از این افراد جواب داد و برای نیمی دیگر نه.
برای کسانی که درمان برای آنها موثر نبود، محققان خاطرنشان کردند که چندین هفته طول کشید تا نتایج روش اصلی درمان مشخص شود. تنها پس از آن است که روانپزشکان باید منتظر “مرحله ترک” دارو بمانند، چرخه ای که در مجموع می تواند تا شش ماه طول بکشد.
به گفته دانشمندان، این تحقیق بسیار روشنگر بود و به وضوح نشان داد که ابزارهای هوش مصنوعی آموزش دیده با داده های زیادی از بیماران می توانند به پزشکان در یافتن درمان مناسب برای بیماران در سریع ترین زمان ممکن کمک کنند.
بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، حدود شش درصد از جمعیت اتحادیه اروپا از افسردگی و این اختلال رنج می برند یکی این یکی از علل اصلی ناتوانی در سراسر جهان است.
۴۷۲۳۶