در روز دوم جشنواره ، دو اجرا و دو اجرا در هتل سورینت ذکر شده است.
اجرای صحنه روز دوم جشنواره
در بخش انحصاری Ronika Tavakoli Fard ، قطعه Nasirkhani (Tusi) و منطقه (Moradkhani) آثار میرزا عبدالله و قطعه چاهارزراب ماه ساخته شده توسط درویش خان. این هنرمند جوان حدود 5 سال است که در حال پخش این ساز است. این ساز به صورت آنلاین از بهروزینیا و در زمان آموزش است ، جایی که وی به خانم معرفی شد ، که یک نوازنده عود کننده بود ، و از آن پس او علاقه مند به یادگیری ساز است.
“من سال گذشته در جشنواره ملی موسیقی جوان شرکت کردم و به همراه خواهرم در جشنواره امیر جهید شرکت کردم.
این نوازنده جشنواره ها را ترتیب داد: “جشنواره ملی عود برای آشنایی با استادان و نوازندگان این ساز و دیدار و آشنایی با شرکت کنندگان در این جشنواره.”
رحمان مومنی یکی دیگر از شرکت کنندگان در شهر اصفهان است که در هر دو دوره جشنواره شرکت کرده است و برنامه ای که توسط استاد حمید موتاب و “شاوبیز” توسط استاد حسین آلایز “وانوشه” انجام شده است. این نوازنده فارغ التحصیل هنرستان موسیقی است و تحت نظارت نوا سولیمانی و حبیب خورومی و خارج از هنرستان در امیررفرانگ اسکندریه آموزش دیده است.
وی در مورد گرایش خود گفت: “نوازنده گیتار تدریس نمی شود ، بنابراین من ساز OUD را انتخاب کردم و از آن زمان به صدای دلپذیر او علاقه مند شدم.”
رحمان مومنی می گوید: “برای حفظ این ساز به همراه تکنیک های قدیمی و کارمندان دولت ، باید از تکنیک های جدید برای ایجاد یک سبک جدید استفاده شود که در سراسر جهان بیشتر دیده شود.”
به گفته نوازنده جوان ، جشنواره ملی تلاوت فرصتی مناسب برای شرکت کنندگان جوان است تا بتوانند کار خود را در برابر استادان ساز ارائه دهند و ببینند. وی پیشنهاد می کند که برگزارکنندگان این جشنواره برای برندگان جشنواره برای کنسرت های رایگان در تهران یا در سالن های بزرگتر برگزار می شود.
رحمان مومنی در مورد رقابت جشنواره گفت: “مهم نیست که این رویداد رقابتی باشد یا رقابتی نباشد.” از آنجا که فضای برنامه آنقدر سالم و دوستانه است که ما فقط با هم هستیم و این دیدگاه بر کیفیت شرکت کنندگان تأثیر گذاشته است. ”
“Khuzestani ، یک بندر Khomeini و دانشجوی عبدال زاهرا فال پور ، دو بخش از سطح ، آجام ، هاهاوند و بغداد و بداهه نوازی را در دست گرفت.” او می گوید: “پدر من یک نوازنده مکرر است و من از کودکی به این ساز علاقه مند شده ام.”
در این بخش ، Ava Parishani دو “تصویر زندگی” توسط مجید ناظمور و “پرواز گنجشک” از بشیر را انجام داد.
Mojahed Abdollahi توسط بندر عباس یکی از شاگردان مورتزا کریمی بود ، یکی دیگر از نوازندگان که بداهه نوازی را انجام داد.
این نوازنده در هر دو دوره جشنواره درگیر بود و حدود پنج سال است که بازی می کند. وی در مورد نقش جشنواره ملی در معرفی این ساز گفت: “این کمتر به مردم ارائه می شود ، به طوری که جشنواره و حضور عود از مناطق مختلف کشور این نوازندگان را با نوع بازی آشنا کرده است ، و این برای استقبال از دور دوم و امیدوارم این رویداد هنری بسیار مؤثر باشد.”
سید محمد علی سبزواری ، شرکت کننده در تهرانیه ، علاوه بر بداهه سازی ، قطعه “لذت بخش” توسط پارویز مشتیان را انجام داد.
در گروه “Nahib” به سرپرستی محمد رضا حسن خانی (نوازنده عود) ، “Kuch” بازی “Kuch” از کار خود و همچنین دو “Nili” (ساخته شده توسط Roozbeh Safa’i) و “Rost” (تشکیل شده توسط احمد خاتب) و بهبود متعاقباً محمودی از طریق کامانا را انجام داد.
گروه موسیقی نارنجی ، به سرپرستی مهدی غاسمی ، چهار قطعه او را با عنوان “دلتنگی” ، “بهار” ، “کلیسا” و “هرج و مرج” بازی کرد. محمد تاواکولی (نوازنده عود) ، مهمان سیاواش (پرکاشان) ، یاسین منصور آبادی (سانتور) و آرشاک آنواری (نوازندگان پیانو) نوازندگان گروه بودند.
گروه موسیقی کارما ، به سرپرستی شهاب امری سیاهوی (نوازنده عود) ، آهنگ “صوتی” گروه کارما را پخش کرد. بهنام آلیزاده (اود) ، رامین آلیپور (دال) والیراتی (مورواس از کوبه ای) موسیقی دانان این گروه بودند.
جشنواره عود راه طولانی دارد
فواد توهیدی ، محقق و نوازنده ای که یکی از میهمانان شب دوم جشنواره بود ، درباره این جشنواره گفت: “موسیقی رفتار انسان است و اگر شرایط زندگی متفاوت باشد ، رفتار انسان تغییر می کند. بنابراین ، موسیقی گذشته نباید انتظار داشته باشد زیرا رفتار رفتار بر اساس شرایط تغییر کرده است.
دبیر هفدهمین جشنواره موسیقی ایران در مورد حضور داوران خارجی در طول جشنواره گفت: “حضور این داور قطعاً در حضور داوران خارجی تأثیرگذار است.” نوازندگان و داوران جشنواره با مقامات عرب و ترکیه آشنا هستند ، اما حضور داوران خارجی به اهمیت جشنواره کمک می کند. “
وی گفت: “به نظر من ، جشنواره عود آغاز خیابان است که برای چند سال راه خود را برای بهبود سطح تکرار ما ادامه می دهد زیرا ما از کشورهای عربی و ترکیه ضعیف تر هستیم و حدود 5 سال در این ساز رشد کرده ایم و قبلاً در دستان خود بودیم.” با آموزش این ابزار در مراکز دانشگاهی و دانشگاهی ، عود ایران رشد کرده است و اگر در این ساز پیشرفت کنیم و بخواهیم آن را در سطح بین المللی ببینیم ، باید با مقامات اصلی خود به این روش برویم. “
تبریک بی سابقه در یک کمپین موسیقی
یکی از بخش های جالب این برنامه ، که بسیار محبوب بود و بسیاری از افراد را به این عزت نفس آورد ، کمپین “اطلاعات اطلاعات” بود که در شب دوم جشنواره با استقبال خوبی روبرو شد.
Behnam Abolghasem Kuyuritur #with_bia_bia در مورد این کمپین گفت: “با ایده های رضا موسوی ، مدیر هنری جشنواره همراه باشید و برنامه در مورد آن صحبت شد و برنامه باید یک مرحله کوچک در خارج از حیاط ایجاد کند. یکی “از مراکز خرید جزیره ، هر نوازنده ای می تواند به کمپین بپیوندد و ساز را بازی کند.”
این نوازنده می گوید: “این برنامه در طول دو شب بسیار مورد استقبال قرار گرفت و بسیاری از نوازندگان به ما پیوستند.”
بهنام ابولغاسم افزود: “موسیقی هیچ محدودیتی ندارد و او به مردم و فرهنگ کمک می کند.”
ساجاد خوراسانی ، ساکن Qeshhm ، در کنار کمپین “بیا” می فروشد و در مورد کمپین می گوید: “این یک چیز خوب بود و به مردم احساس خوبی می داد.” البته موسیقی خیابانی در این جزیره گسترده است. “
آزاده غفاری یک مسافر جزیره و ساکن مشهاد است و می گوید: “محدودیت هایی در شهر و موسیقی خیابانی ما وجود دارد که کمتر می توان شنید و این برای ما بسیار جالب بود.”
ابراهیم بالجوجوه یکی دیگر از مسافرین جزیره و مدیر کتاب مشهاد است و می گوید: “هدف از این کمپین ایجاد پلی بین قبایل ایرانی با ابزارهای مختلف ایرانی است. قبل از QHESHM. برای تهیه بیشتر این نوع اجراهای خیابانی برای مردم ، همانطور که این توسط مردم بسیار تأثیرگذار است ، و من از عوامل سازماندهی این جشنواره ها تشکر می کنم.”
در پایان ، وی گفت: “جشنواره منابع می تواند مقدمه ای برای سایر ابزارهای ایرانی باشد تا این رابطه موسیقی در مناطق دیگر ادامه یابد.”
دومین جشنواره ملی عود ملی با محمد فیروزی از 1 تا 2 فروردین ماه توسط شهر کتاب برگزار می شود و توسط منطقه آزاد QESHM سازماندهی می شود.
۲۴۴۵۷