مهتاب ربانی متخصص گوش و حلق و بینی می گوید: با توجه به برنامه های ملی و بین المللی در خصوص پایش و غربالگری شنوایی در کودکان به طور کلی، تعیین و پایش عملکرد شنوایی در همه کودکان قبل از یک ماهگی ضروری است که رسیدگی به این موضوع ضروری است. “بسیاری از بیماری های مادرزادی مربوط به حلزون حلزون “در سنین پایین قابل تشخیص است، بنابراین توصیه می کنیم والدین به طور جدی این موضوع را بررسی کنند.”
به گزارش مگتو، در ادامه آمده است: «پیش از این گفته می شد که تکلیف شنوایی باید در شش ماهگی تعیین شود و در صورت وجود کم شنوایی باید از سمعک استفاده شود. با کاهش در دنیا حتی برخی معتقدند که تکلیف این داستان باید با توجه به سن سه ماهگی مشخص شود، اما قطعاً همینطور است. کلیدی هستند. بررسی کنید و درک کنید که کودک چگونه به صداها پاسخ می دهد. آنها این نوع صداها را ندارند و بنابراین تست های تشخیصی مفید هستند.”
ربانی می گوید: در این میان میزان هوشیاری کودک نسبت به صداهای بلند و واکنش او به آن نیز برای ما بسیار مهم است و گاهی مادران با سهولت بیشتری متوجه این موضوع می شوند و موضوع را به پزشک گزارش می دهند تا این پدیده بررسی شود. در سنین 6 ماهگی تا یک سالگی، زمانی که کودک آواسازی را شروع می کند، شروع نکردن این آواسازی یا دیرتر شروع کردن آن نسبت به همسالان خود یک هشدار جدی محسوب می شود.
با افزایش سن کودک، رشد زبانی کودک در قالب کلمات و جملات برای پزشکان مهم می شود و کودک در حدود دو سالگی باید بتواند جمله ای متشکل از حداقل دو کلمه را بیان کند.
این متخصص گوش و حلق و بینی می گوید: هر یک از موارد ذکر شده در زمینه گفتار اتفاق نمی افتد و کودک نسبت به صداهای محیطی پاسخ کم یا عدم پاسخگویی دارد و والدین در کشف و بررسی اختلالات زبانی کودکان این موضوع را به ما گزارش می دهند و بسیار مهم است. شنیدن.”