در این مقاله ، ما در حال تلاش برای تجزیه و تحلیل فعالیت ها ، نقاط قوت و ضعف سید محمد آتاباک ، وزیر سیزدهمین دولت در سال 2 هستیم.
پس از این که هلیکوپتر رئیس جمهور پیشین را هدایت کرد و چهاردهمین دولت به قدرت رسیدند ، ماسودو سید محمد آتاباک وزارت نیمه زیان را انتخاب کرد. اگرچه او در گذشته دارای سابقه ای درخشان در زمینه سیمان است و کارهای زیادی را انجام داده است ، و فعالیت های سید محمد تاتباک را مشاهده می کند ، می توان درک کرد که وی در زمینه خودرو هیچ زمینه ای ندارد. با این حال ، صنعت خودرو این روزها شرایط خاصی دارد و صنعت خودروهای ایران به عنوان صنعتی که با صنایع اساسی در تماس بوده است ، از یک سو و از طرف دیگر ، با افراد عادی در جامعه نیاز به تجربه و پشتکار عالی و همچنین سیاست های صحیح دارد.
اکنون ، چند ماه پس از کار سید محمد آتاباک و پایان سال ، زمان آن رسیده است که عملکرد خود را در سال گذشته بدست آوریم و ببینیم که اوضاع را در ماشین ایرانی تغییر داده است و در سیاست های آن انتظار می رود.
صنعت خودروسازی کشور را نادیده بگیرید
یکی یکی از بزرگترین نقص ها و ضعف هایی که می تواند به وزیر دارایی دولت چهاردهم منتقل شود ، سهل انگاری وی از صنعت خودرو در ماه های اخیر بوده است. اگرچه صنعت خودرو به عنوان ویترین وزارت بهداشت در ایران شناخته می شود ، اما در این مدت دیدیم که این صنعت از وزیر دولت مسعود منزجر شده است. پزشکیان قرار داده شده است حتی محمد آتاباک هنوز در مورد وضعیت صنعت خودروهای ایران اظهارنظر نکرده است و در نمایشگاه های مهم در صنعت خودرو حضور نداشته است.
با این حال ، عباس علی آبادی ، وزیر امور خارجه سیزدهم ، توجه ویژه ای به حوزه خودرو داشت و در دوران ریاست جمهوری وی چیزهای مثبتی در زمینه خودرو وجود داشت. اما اکنون عدم توجه سید محمد آتاباک به میدان خودرو ، بازتاب عدم وجود سیاست های کافی است که ادامه می یابد ، این روند می تواند آسیب بزرگی به صنعت و بازار خودروهای کشور وارد کند.
تعرفه های بیشتر برای اتومبیل های وارداتی ؛ نقطه سیاه سید محمد آتاباک
یکی یکی از نادرست ترین فعالیت ها و سیاست هایی که در دوره ریاست جمهوری آتاباک صورت گرفت ، افزایش تعرفه در اتومبیل های وارداتی است که نه تنها به بازار خودروهای کشور وارد می شود بلکه به روند واردات خودرو نیز آسیب می رساند. نکته جالب این است که نرخ 5 ٪ در ابتدا در کلیه اتومبیل های وارداتی اجرا شد و ارز اختصاص یافته برای اتومبیل های وارداتی را کاهش داد. این امر به طور گسترده در رسانه های کشور منعکس شد و سرانجام یک تعرفه 5 ٪ برای اتومبیل های بنزینی تحمیل شد و ارز اختصاص یافته اتومبیل های وارداتی به گذشته بازگشت.
با این حال ، تعرفه های سنگین در اتومبیل های بنزینی وارداتی می تواند باعث ضربه شدید به روند واردات خودروهای خارجی شود. از آنجا که هزینه اتومبیل های بنزینی خارجی نیز افزایش می یابد و قدرت خرید مردم کاهش می یابد و غیره ، شرکت های وارد کننده نیز رنج می برند.
انتقال ایران خدرو به بخش خصوصی ؛ نقطه تورم Tabak در سال 2
همراه با تمام موضوعات و توصیه های ذکر شده در بالا ، در رکورد سید محمد آتاباک نیز نکات و نقاط قوت مثبت وجود دارد. یکی یکی از مشکلات انتقال ایران خلرو به بخش خصوصی در دوره ریاست جمهوری است. اگرچه این رویداد در ابتدا با مخالفت سازمان گسترش به عنوان یکی این یک شرکت تابعه از وزارت بهداشت بود ، اما سرانجام مدیریت دولت از موقعیت تصمیم ایران خلرو ناشی شد و مدیریت این شرکت به بخش خصوصی واگذار شد.
در حالی که این تنها نقطه عطف برای شرکت ایران Khodro است ، وی راه انتقال تولید کنندگان خودروهای دولتی را به بخش خصوصی هموار می کند و در آینده نزدیک در صنعت ملی خودرویی دیده می شود.
با توجه به تمام مطالب ، سید محمد آتاباک باید بیشتر به این منطقه توجه کند و تلاش ها و فعالیت های بیشتری را برای بهبود شرایط و شرایط صنعت خودرو انجام دهد.
چگونه می توانید فعالیت های محمد آتاباک ، چهاردهمین وزیر امور خارجه را در سال گذشته بدست آورید؟
منبع:آخرخودرو