نسخه فوری یک اقتصاددان برای حل اعداد/ AFQA: فشار بر ارزش ارز ملی زیاد است

آرمن زاریپاسخ: اقتصاد ایران با تعدادی از چالش ها و معایب اقتصادی روبرو است که معتقدند این امر بر اساس عواملی مانند تحریم های بین المللی ، مشکلات تولید داخلی به دلیل کمبود مواد ، مشکلات تأمین مالی و نوسانات ارز جدی است. انرژی ، کسری بودجه و تنش های منطقه ای نیز باعث افزایش درآمد ، زباله های تولید ، افزایش تورم ، کاهش قدرت خرید مردم و کاهش ارزش ارز ملی شده است.

بزرگترین چالش اقتصادی ایران در سال ششم چیست؟

در همین راستا ، Morteza Afqa ، یک اقتصاددان در مصاحبه با خبرگزاری ، درباره بزرگترین چالش اقتصادی ایران در سال ششم گفت: مهمترین چالش اقتصادی ایران در سال جدید روابط خارجی خواهد بود. اگرچه این یک مشکل کوتاه مدت است ، اما فکر می کنم بزرگترین مشکل ناشی از تحریم ها است.

وی می گوید: اگر این مشکل حل نشود ، مشکل اصلی و تأثیرگذار در سال همچنان تحریم ها و عدم روابط مالی و پولی در رابطه با FATF ادامه خواهد یافت.

به بررسی آنلاین پیام هایی که برخی از مردم معتقدند این هیچ تاثیری در اقتصاد ایران نخواهد داشت پاسخ دهید: برخی از افراد می توانند بگویند که مشکل FATF در وضعیت فعلی که تحریم ها در دسترس است مهم نیست و کاهش نمی یابد. با این حال ، لازم به ذکر است که FATF نه تنها بر شرکت بزرگ تأثیر می گذارد ، بلکه بر روابط اجتماعی و زندگی روزمره مردم نیز تأثیر می گذارد.

AFQA می افزاید: در حال حاضر ما دانشجویان زیادی در خارج از کشور داریم که باید خانواده های خود را بفرستند و حفظ کنند. برخی از بیماران همچنین به داروهای خارجی احتیاج دارند و این مشکلات آنقدر بر زندگی مجاهدین تأثیر می گذارد که نمی توان آنها را نادیده گرفت.

وی گفت: “با این حال ، برخی از مردم معتقدند که ابتدا باید تحریم ها برداشته شود و باید به آن رسیدگی شود.” به نظر من ، این دو موضوع مستقل از یکدیگر هستند که هر یک از آنها اثرات خود را بر روی اقتصاد جدا می کنند و در عین حال دارند.

نسخه راه حل چیست؟

این اقتصاددان ادامه داد که اقتصاد ایران چالش های بی شماری است ، از جمله مشکلات انرژی و انرژی بیشتری که به شدت تحت فشار اقتصاد کشور قرار داشتند. نسخه ای از این مشکلات می گوید: “اگر مشکلاتی از قبیل تحریم ها ، روابط خارجی و FATF در زمان کوتاهی حل نشود ، متأسفانه در سال ششم به میزان قابل توجهی افزایش می یابد.”

AFQA می افزاید: با توجه به خشکسالی و احتمال بارندگی کم تا پایان سال ، ما همچنین می توانیم در بخش کشاورزی با چالش هایی روبرو شویم. اگر ارز کافی دریافت نکنید ، می توانید این مشکل را ارتقا دهید و ما نمی توانیم نیازهای غذایی مردم را برآورده کنیم ، به خصوص اگر تحویل های قبلی انجام نشود. زیرا دولت ها معمولاً از قبل تحویل می دهند.

او می گوید: به نظر من با توجه به وضعیت مالی دولت ، در پنج سال گذشته سال سختی خواهیم داشت.

تحریم ها یک واقعیت جدی است

اقتصاددان همچنین در پایان سال گذشته به دفتر وزیر اقتصاد پاسخ می دهد: یکی یکی از دلایل اصلی عدم حل مشکل تحریم ها است. اگر کسی متهم شود ، نمایندگان مجلس ابتدا باید در مورد مشکلات خود در حل مشکلات هفت سال گذشته پاسخگو باشند.

AFQA اظهار داشت: اتاق ، که شش ماه پیش به یک وزیر رای داده بود ، باید آنچه را که اتفاق افتاده است توضیح دهد ، که آنها در این مرحله نتوانستند ببینند. چرا وزانی که هنوز نرسیده ، تصویب شده و سپس رد شده است؟

او می گوید: پارلمان محبوبیت را به دست می گیرد و از مردم حمایت می کند ، که در واقع نوعی پرواز است و مشکلات موجود هیچ ارتباطی با سیاست داخلی کشور ندارد. هر وزیر دیگری که وارد این مقام شود ، بهتر نمی شود.

اقتصاددان تأکید می کند که به نظر من ، مشکلات اقتصادی فعلی نه تنها به تصمیمات وزیر امور اقتصادی ، رئیس بانک مرکزی و رئیس سازمان برنامه مربوط می شود. تحریم ها یک واقعیت جدی است و با ساختار فعلی سیستم تصمیم گیری نمی توانیم به ثبات برسیم. به عبارت دیگر ، من معتقدم که نقش دیپلماسی در بهبود شاخص های کلان اقتصادی می تواند بزرگتر از سایر بخش ها باشد.

این نوع ارزش ارزش فشار ارز ملی

AFQA همچنین در مورد کاهش ارزش ارز ملی کشور می گوید: اگر تورم افزایش یابد ، این بدان معنی است که قدرت خرید مردم و کاهش ارزش ارز ملی کاهش می یابد. دلایل کاهش مداوم ارزش ارز ملی به روابط و تحولات خارجی ما بستگی دارد ، زیرا نرخ ارز یکی این یکی از مهمترین و تأثیرگذارترین عوامل برای ارزش ارز ملی است.

وی گفت: “برای جلوگیری از افزایش قیمت ارز ، لازم است نتایج ارز ما افزایش یابد ، که عمدتاً ناشی از صادرات است.” از آغاز تحریم ها علیه ایران ، نتایج بزرگ ارز ما به فروش نفت بستگی دارد. از ابتدای سال ، نتیجه ارز ما با تقویت تحریم های جدی و محدودیت در فروش نفت کاهش یافته و ارزش ارز ملی کاهش یافته است.

این اقتصاددان می گوید ، کاهش ارزش ارز ملی باعث شده است که مردم ریال خود را به دلار تبدیل کنند و تقاضای طلا و ارزهای خارجی را افزایش دهند. به عبارت دیگر ، افزایش قیمت ارز به معنای کاهش ارزش ارز ملی است. در حال حاضر ، متغیر اصلی در حال حاضر تحریم ها و تهدیدات مکرر است که باعث ترس و کمبود درآمد ارزی می شود که از هر دو طرف فشار به ارز ملی وارد می کند.

نرخ ارز و تورم در کدام جهت قرار می گیرد؟

AFQA درباره قیمت ارز در ماه های آینده می گوید: “به نظر من ، قیمت ارز در حال حاضر در همان سطح است.” این به دلیل انتظارات و نگرانی های مربوط به آینده است که بیش از اکنون است. با این حال ، تقاضا برای ارز به دلیل کاهش نقدینگی و کمبود ریال در دست مردم کاهش یافته است.

او می گوید: پیش بینی من این است که اگر در فروش روغن مشکل داشته باشیم ، دلار می تواند نوسان کند. مگر اینکه تحریم ها ، تجارت و روابط مالی ما دوباره طبیعی باشد.

اقتصاددان همچنین به تورم اشاره می کند: اگر مشکلاتی مانند تحریم ها ، روابط خارجی و تنش های منطقه ای در سال جاری حل نشود ، به نظر من تورم افزایش می یابد. افرادی که تورم را با استفاده از محاسبات ریاضی پیش بینی می کنند ، معمولاً فرض می کنند که متغیرهای سیاسی ثابت هستند. اما اگر این مشکلات باقی بماند ، احتمالاً تورم افزایش می یابد.

۲۲۳۲۲۵

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما