مطابق آیین‌نامه مدارس سمپاد که به امضای وزیر و تایید هیئت امنا رسیده، هم معلمان رسمی آموزش و پرورش و هم معلمانی که نیروهای آزاد محسوب می‌شوند، فارغ التحصیلان سمپاد و بازنشستگان آموزش و پرورش می‌توانند با گذر از فیلترهایی مانند گزینش و …. در این مدارس مشغول به تدریس شوند.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان کشور درباره نحوه به‌کارگیری معلمان بازنشسته در مدارس سمپاد گفت: این معلمان به مانند نیروهای آزاد در نظر گرفته می‌شوند البته باید توانمندی‌های خاصی را برای تدریس کسب کرده باشند.

 

الهام یاوری در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه معلمان سمپاد از دو مسیر متفاوت جذب مدارس می‌شوند گفت: مطابق آیین‌نامه مدارس سمپاد که به امضای وزیر و تایید هیئت امنا رسیده، هم معلمان رسمی آموزش و پرورش و هم معلمانی که نیروهای آزاد محسوب می‌شوند، فارغ التحصیلان سمپاد و بازنشستگان آموزش و پرورش می‌توانند با گذر از فیلترهایی مانند گزینش و …. در این مدارس مشغول به تدریس شوند.

 

وی با بیان اینکه قوانین خاصی حضور معلمان را در مدارس تعیین می‌کند افزود: تعداد معلمان سمپاد در هر استان متفاوت است. بیشترین معلمان سمپاد در حال حاضر نیروهای آزاد تهران هستند و برخی استان‌ها اصلا نیروی آزاد استفاده نمی‌کنند و به دلیل آن‌که نیروی انسانی مناسب از طرف آموزش و پرورش برای برخی استان‌ها تامین می‌شود و از سوی دیگر، شهریه کم این مدارس است که امکان تامین حق الزحمه معلمان را ندارد.

 

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان کشور با بیان اینکه تمام ۳۰ استان کشور مدارس سمپاد دارند ادامه داد: ۷۳۰ مدرسه سمپاد در کل کشور وجود دارد که این تعداد مدارس بین استان‌های کشور پراکنده هستند و هر استان به طور میانگین ۱۵ تا ۲۰ مدرسه سمپاد دارد.

 

یاوری درباره نحوه به‌کارگیری معلمان بازنشسته در مدارس سمپاد اظهار کرد: این معلمان به مانند نیروهای آزاد حساب می‌شوند و باید توانمندی‌های خاصی را برای تدریس کسب کرده باشند.

منبع:عصرایران

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما