به گزارش مانیبان، امسال پذیرای 30 میلیون زائر خواهیم بود. توفیق الربیعه، وزیر حج و عمره عربستان سعودی با بیان این مطلب افزود: ما برنامه ای برای افزایش تعداد زائران در سال 2025 داریم. عربستان سعودی در حج گذشته قرار بود پذیرای بیش از 2.5 میلیون زائر باشد اما کمتر از 2 میلیون نفر به حج مشرف شدند.

سال گذشته حدود 9 میلیون نفر از سرزمین وحی دیدن کردند و در سال 2024 این تعداد به بیش از 18 میلیون و 500 هزار نفر خواهد رسید. همچنین تعداد زائران مدینه در مدت 2 سال از 4 میلیون نفر به بیش از 3 برابر (13 میلیون نفر) افزایش یافته است. معاون وزیر حج عبدالفتاح مشاط می گوید که «مکه و مدینه دیگر فقط زیارتگاه نیستند».

در چشم انداز 2030، سعودی ها به دنبال کاهش وابستگی به نفت هستند و می خواهند خانه خدا را از یک مکان زیارتی به مکان گردشگری تبدیل کنند و با برگزاری کنسرت ها و ساخت هتل های مجلل با امارات متحده عربی رقابت کنند.

احمد خطیب معاون وزیر گردشگری عربستان با بیان اینکه بسیاری از کشورهای عربی توریستی شده اند و درآمد بالایی دارند، گفت: ما نباید تنها روی زائران سرمایه گذاری کنیم، بلکه باید با ایجاد جاذبه های گردشگری پای گردشگران را باز کنیم. . از سوی دیگر وزیر امور دینی و اوقاف سودان با بیان اینکه مکه و مدینه شهرهای زیارتی هستند، می گوید مردم به دنبال آرامش و رفاه معنوی به آنجا می روند.

دانشگاه تهران

کارشناسان می گویند اگر عربستان می خواهد درآمد خود را از گردشگران افزایش دهد، باید شهرهای دیگر خود را توسعه داده و آنها را برای حضور گردشگران آماده کند. برخی معتقدند سعودی ها می توانند با افزایش ظرفیت ها در مکه و مدینه و ارائه تسهیلات برای افزایش تعداد زائران، درآمد زیارتی را توسعه دهند.


اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما