موضع عبدالعزیم از منظر امامان امام هادی (AS) زیارت

گزارش بانک اطلاعاتی تفکر و فرهنگ جمعیت ، یکی عبدالعیم حسنی یکی از چهره های برجسته قرن سوم بود ، حضور در ایران تأثیر قابل توجهی در انتشار Ahl Al -Bayt (AS) داشت.

طبق داستان این زمینه ، پیامبر عبدالعزیم (AS) در زمان خود موقعیت برجسته ای داشت و به دلیل استفاده از امام های جاواد (AS) و هادی (AS) بسیاری از سنت ها را نقل کرد. شیخ مفید همچنین تأکید می کند که این امام رضا (ع) به حدیث رسیده و ضبط کرده است.

او همچنین با پیرترین شیعه و اولین راوی حدیث رابطه کاملی داشت و با بسیاری از همراهان امام صدیق (AS) ، امام کازیم (AS) و امام رضا (AS) معاصر بود. در کتاب کامال الدین ، ​​شیخ صدور ابراز عقیده ، وضعیت علمی و فضایل اخلاقی عبدالعزیم (ع) به زبان ایمی معصوم: “وقتی پیامبر عبدالعزیم (ع) امام هادی (AS) خدمت کرده و محکومیت وی ، امام گفت: امام:

ما در مورد محمد صالح مشفیپور با hojjatoleslam محمد صالح بحث کردیم تا دوره شخصی شما و مرگ این امام حسن ماجتابی (AS) را بررسی کنیم. جزئیات این مکالمه را در زیر بخوانید.

عزت و شخصیت پیامبر عبدالعزیم حسنی (AS) چه بود؟

چندین نکته وجود دارد که در مورد شخصیت بزرگ و بزرگ پیامبر عبدالعزیم (چگونه) به عنوان پادشاه عبدالعزیم و سید الکاریم شناخته شده است:

نکته اول این است که آنها فرزندان امام (AS) هستند و امام حسن موجتابا (AS) نزول آنها به چهار عامل رسیده است: عبدالعزیم ، فرزند عبدالله. کودک آلیس ؛ پسر خوب ؛ پسر زید ؛ پسر امام حسن موجتابا (AS).

گفته می شود که در کمی شعر ، نزول شما گفته می شود: سطل زوزه زده و مجتبی غیر آجین و هایا. (آل -zari’i ، جلد 1 ، صفحه 1 ، به نقل از آل -نایم آل -نیدید الشاریف توسط ملا محمد اسماعیل فادا). اهمیت شعر این است که فقط دو “به عنوان” و “H” بین پیامبر عبدالعزیم و امام حسن (AS) وجود دارد. منظورم با دو “” “” “عبدالله و علی است. “H” به معنی “Z” Zaid است. با این حال ، این منشأ خانواده ، این اصالت و این ویژگی برای خانواده عصمت و خلوص (AS) تخمین زده می شود.

نکته دوم در مورد شخصیت پیامبر عبدالعزیم (AS) این است که او این موفقیت را داشت و با چهار امام معصوم از امام کازیم (AS) تا امام هادی (AS) بود. البته به دلیل سن او ، مانند دانش آموز یا یکی از همراهان ویژه وی در زمان امام کازیم (AS) نبود که سرانجام به نظر می رسد ده سال سن داشته است.

نکته سوم در مورد عزت و شخصیت پیامبر عبدالعزیم این است که او یکی از راویان احادیث Ahl Al -Bayt (AS) بود. بیان سنت ها و احادیث و همچنین روشنگری و رهبری جامعه از این طریق یک معیار اساسی برای درک عزت یک شخصیت است.

امام صدک (AS) گفت: “متعال خانه های روایت آننا علی غدر آلمینا” (آل -گیببا ابن ابی زینب نایامنی ، صفحه 1) ، یعنی موقعیت و موقعیت شیعه ما ، و همچنین داستانهایی که از ما می فهمید و به همان اندازه که می فهمیم.

نکته چهارم (Senfar Al -sawael ، جلد 1 ، صفحه 1)

نکته پنجم و آخرین چیزی که می خواهم در مورد شخصیت او بگویم این است که آنها شخصیتی تنها و نادیده گرفته نشده بودند. البته او شخصیتی استبداد و شبه نظامی با سلاح علم ، دانش ، روشنگری و توضیح و روشنگری و افشاگری ها و افشاگری ها بود و حقایقی را توضیح می داد که حاکمان می خواستند آنها را مانند پدران خود قفل کنند و آنها مجبور شدند شهر را ترک کنند.

و جالب است که پس از تأسیس آن در شهر ری ، حتی اگر آنها به حاکمان گریختند و وقتی که شیعیان از وضعیت خود آگاه شدند ، مخفیانه زندگی می کردند ، او می توانست محافظت و حتی کمک مادی را برای شیطنت ها هدایت کند. و ناگفته نماند که برخی از محققان این امکان را دارند که گواهی مأمورین خصمانه خود را داشته باشند زیرا آنها توسط دولت جستجو می شدند. (آل -جانا آل -نایم و آل -سالیم آل الصالیم آل -سید الکاریم ، معروف به روح و ریحان محمد بکر وهز کوژوری)

موضع عبدالعزیم از منظر امامان امام هادی (AS) زیارت

موقعیت پیامبر عبدالعزیم حسنی (AS) از منظر امام (AS) چگونه بود؟

برای درک موقعیت پیامبر عبدالعزیم حسنی (AS) از منظر امام (AS) ، کافی است که به حدیث معروف دین خود مراجعه کنیم. آنها می دانند که برخی از افراد قبل از دوران غیبت ، اعتقاد خود را به امام از زمان خود ارائه می دادند و در آن زمان نسبتاً متداول بود. احادیث این اثر خوب و شایسته به “دین” گفته می شود.

پیامبر عبدالحیم حسنی (AS) یکی از دانشمندان بزرگ شیعه است و داستانهای زیادی توسط آنها ذکر شده است و بیشتر این داستانها اعتقاد دارند ، اما آنچه شناخته شده است روایت دین او برای خدمت به امام هادی (AS) است. داستان دین او یکی از مهمترین اعتقادات شیعه است که می تواند در چهار اصل جمع آوری شود: توحید. پیشگویی ؛ امامات ؛ و رستاخیز طبق این داستان ، می توانیم موقعیت سید الکاریم را با Ahl Al -Bayt (AS) پیدا کنیم.

ابتدا آنها در ابتدای داستان گفتند که امام هادی (ع) آنها را برای آنها دید: “مهبی بک یا القاشیم ، آنتینا ولینا.” به Abulqasim خوش آمدید ، شما واقعاً دوستان ما هستید. این جمله نشان دهنده جای آن است.

نکته بعدی این است که امام هادی (ع) شما ، اگر پیامبر عبدالعزیم (ع) اعتقادات و دین خود را ارائه دهد ، بسیار ارزشمند است. The imam (pbuh) says to you: “Or from al -qasim, al -wahllah al -allah al -zayd al -faqadah, al -battallah, al -‘al al -sal -Al -Al -Al -Al -Al -Al -Al -Al -Al -Al -Al -Al -Al -Al -Al -Al -Al -Al -AL -AL -AL -AL -AL -AL -AL -AL -” Al –Al -‘ali -aliya -al -al -al -al -al -al -al -al -al -al -al -al -al -al -aliyah.

وضعیت علمی پیامبر عبدالعزیم حسنی (AS) را توضیح دهید

پس از آنچه گفته شد ، وضعیت علمی پیامبر عبدالعزیم (AS) یکی آنها دانشمندان بزرگ شیعه بودند. با توجه به سنت هایی که آنها استناد کردند ، اندازه علمی آنها منعکس می شود.

اما اکنون ، به عنوان مثال ، من فقط به داستانی از امام هادی (ع) توسط ابو حمد رازی ، که نماینده وضعیت علمی وی است ، اشاره می کنم: خود ابو حمد رازی ، که از ری آمده است ، گفت که من در سامرا به امام هادی (AS) رسیده ام و موضوعات مختلفی را ممنوع اعلام کردم. وقتی آنها خداحافظی می کنند و خداحافظی می کنند ، به من گفتند: “یا از حمد ، یعنی شکل من از دینک بوناتاک ، عبدال الصیم بن عبدالله آل -هسانی و پیامبر (صلح با او)” ، در هر زمان در منطقه خود. (Senfar al -sawael ، دوره 1 ، صفحه 1)

موضع عبدالعزیم از منظر امامان امام هادی (AS) زیارت

نظر دانشمندان شیعه در مورد پیامبر عبدالعزیم حسنی (AS) چیست؟

با توجه به آنچه گفته شد ، واضح است كه نظر محقق و محقق شیعه درباره چنین سنت بزرگی و امام زاده عالی است. اندازه شخصیت شما پنهان نیست. شاید بیشترین خلاصه ترین و بیان این واقعیت که عبارت حدیث فون نوری (Ra) صاحب کتاب پیامبر (ص) است ، که درباره پیامبر عبدالعزیم (AS) می گوید: (خاتامی آل -موستراراک ، جلد 1 ، صفحه 1)

همچنین صاحب ابن آباد یکی از دانشمندان شیعه قرن چهارم ، او در مورد او می گوید: “به وار ودین ، ​​معروف عابد بالمن و صدیق الله البقام الدین ، ​​مؤمن ولادل بالهید ، كاتیر آل -هادیت والوایی.” این بدان معناست که پیامبر عبدالعزیم ، یک مرد مذهبی ، یک عبادت کننده ، معروف به اعتماد و صداقت ، دنیای دین ، ​​اعتقاد جدی به توحید و عدالت داشت و بسیاری از داستانها توسط وی ذکر شده است. (همان)

فضیلت زیارت پیامبر عبدالعزیم حسنی (AS) را توضیح دهید

دو داستان در مورد فضیلت زیارت آنها وجود دارد:

داستان اول: پخش شده ای وجود دارد که ظاهراً امام هادی (ع) می گوید هرکسی که از آن بازدید می کند اجباری خواهد بود. (Mustardark al -sa’il ، جلد 1 ، صفحه 1) البته من این روایت را در منابع معتبر پیدا نکردم.

داستان دوم: اما داستان دوم ، که نیز معتبر و مشهور است ، این است که ابن غولوه در کتاب کامل الزیارد ، باب 2 ، صفحه 2 شهر ری ، که می گوید: در سامارا ، من به خدمت امام هادی (AS) رسیده ام. آنها از من پرسیدند: “کجا بودی؟” گفتم که به زیارت امام حسینز در کربلا رفتم. پیامبر (صلح با او بود) گفت: “ما قبر عبد الصیم هستیم ، لکنت زبان کامان زار آل -هوزین (ع)” به این معنی است که ، مانند کسی که از امام حسین بازدید می کرد ، هنگام بازدید از قبر عبدالعزیم در شهر خود.

بنابراین ، پاداش زیارت پیامبر عبدالعزیم (AS) برابر با فضیلت زیارت سید الشوهادا (AS) است. این روایت معتبر است ، اگرچه ملاحظاتی در مورد روایت وجود دارد که آیا این برابری به طور دائم یا مربوط به یک زمان یا شخص خاص است. و خرد چنین جمله ای از امام هادی (ع) که برخی از دانشمندان نجیب در مورد آنها بحث کرده اند ، چیست.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما