موضوع اختلاف نظر ایران با صهیونیست ها و ظلم و ستم آنها برای فلسطینی ها چیز جدیدی نیست. تاریخ تقریباً نیم قرن فشار سیاسی و اجتماعی است. بعضی اوقات اعتقاد بر این است که اختلاف نظر ایرانیان با اسرائیلی ها مربوط به اسرائیلی پس از آن است ، اما این داستان یک تاریخ طولانی است. داستانی که ده ها سال است که مورد توجه سینمای ایران قرار گرفته است ، و سینمای ایران بارها و بارها به این مشکلات از مسعود کیمی تا 1968 پرداخته است که در جشنواره چهل فیلم فجر ارائه شده است.

حوادثی که صهیونیست ها در جهان بویژه در غزه و فلسطین وحشیانه بوده اند ، به یک نسل کشی تبدیل شده اند. در ماه های اخیر ، این موضوع شدیدتر شده است ، و اسرائیلی ها برای کشتن زنان و کودکان در قدرت بوده اند. امسال یکی یکی از فیلم های بحث برانگیز جشنواره فیلم 1968 است که در دهه 40 با داستان کمتر ایرانیان با صهیونیست ها سروکار دارد ، آثار بی شماری با دیدگاه ضد یونیستی در سینما و تلویزیون ساخته شده است که به ابعاد می پردازد. اقدامات اسرائیلی.

سرب | مسعود کیمیا | 1367

Fath Ali Owisi و Hadi Isami در مورد “سرب”

در اواخر دهه 1940 ، که همزمان با اواخر دهه 1320 بود ، پس از پایان جنگ جهانی دوم ، اسرائیلی ها اسرائیل جدید را در سرزمین موعود ، بنیانگذار صهیونیسم در جهان تشکیل دادند. اما بسیاری از یهودیان جهان از صهیونیسم جدا شدند. Massaud Kimii فیلم “اصلی” را در اواسط دهه 1960 ساخت. سرب با به تصویر کشیدن تفاوت های دهه 1930 و یهودیان و صهیونیست ها یک کار بازتابنده و بازتاب داشت.

آتش پنهان | اکتشاف حبیب | 1369

مبارزه با رژیم صهیونیستی فیلم های اصلی بسیاری ساخته شده است تا سال 1968
نمایی از فیلم “آتش پنهان” ساخته شده توسط حبیب کاوش

اولین فیلمی که پس از انقلاب ایران در رابطه با مردم فلسطین و مقاومت آن در برابر رژیم صهیونیستی ساخته شد ، “آتش پنهان” حبیب بود. این فیلم در قلب مبارزات فلسطین بود. تاریخ در مورد ارتباطات خانوادگی فلسطینی است. داستان از جایی آغاز می شود که یعقوب ، یهودی لبنانی ، در یک مهمانی ، به همراه چند نفر از اقوام وی ، توسط گروهی از رزمندگان فلسطینی کشته می شود. رزمندگان فلسطینی که می دانند اسرائیلی ها با هدف بیدار کردن افکار عمومی در برابر مبارزات خود تلاش می کنند تا واقعیت تروریست ها را آشکار کنند. اما تاریخ ادامه دارد و چیزهای دیگر منتظر این خانواده یهودی هستند.

بازمانده | سیف الله 1373 داد

مبارزه با رژیم صهیونیستی فیلم های اصلی بسیاری ساخته شده است تا سال 1968
منظره ای از “بازمانده” که توسط سیف الله ساخته شده است

یکی یکی از مهمترین آثار Antizonic که در سینمای ایران انجام شده است “زنده ماندن” است. این فیلم با جزئیات زندگی فلسطین در حملات عمومی اسرائیل در خانه ها و زندگی آنها رفتار می کند و مخاطبان را شگفت زده می کند. داگ از بازیگران عرب و در مکانهای عربی استفاده کرد تا فیلم را زیاد بسازد تا این فیلم به یک پیشنهاد عالی تبدیل شود. Saifullah Dad فیلمنامه این فیلم را بر اساس داستانی از نویسنده فلسطینی غسان ، بازگشت به هیفا نوشت و داستان آن همچنان به شکل اسرائیل و تسلط بر شهر هیفا ادامه می دهد.

Lebano عشق من حسین Karbakhsh | 1995

مبارزه با رژیم صهیونیستی فیلم های اصلی بسیاری ساخته شده است تا سال 1968
منظره ای از “لبنان ، عشق من” ساخته حسن کارباخش

حسین کارباخش ، که در دهه 1960 بیشتر به جنگ ایران -عراق تمرکز داشت ، تصمیم گرفت فیلمی را در جنگ اسرائیل -گلبانان در فیلم 1970 بسازد. این داستان بیشتر در مورد نجات دهندگان اروپایی بود که داوطلبانه پای خود را به سرزمین های اشغالی باز می کردند. شخصیت اصلی ماری پیرمرد فرانسوی است که برای نجات جان یک دختر لبنانی در معرض حمله اسرائیل قرار دارد ، اما جوانان فلسطینی به او می آیند.

هفت سنگ | Seyed Abdolreza Navab Safavi | 1997

مبارزه با رژیم صهیونیستی فیلم های اصلی بسیاری ساخته شده است تا سال 1968
امور بیجان با توجه به “هفت سنگ”

در سال 1997 ، عبدولرزا نااب صفوی مجموعه ای از 17 قسمت به نام “هفت سنگ” را برای تلویزیون ساخت. یک سال بعد ، این فیلم از این سریال استخراج شد که در جشنواره فیلم فجر پیش بینی شده بود. این فیلم داستان پسر یک خاخام بزرگ اسرائیلی را گفت که می خواست با فلسطین انتفاضه همکاری کند و یکی از اعتقادات صهیونیستی بود. “هفت سنگ” یکی یکی از اولین آثار در فلسطین با حضور چهره های برجسته فیلم و تلویزیون ایرانی در مقابل دوربین بود. یکی این آثار ضد منطقه ای قابل توجه ساخته شده است.

شنبه شکارچی | Plusiz شیختادی | 2009

مبارزه با رژیم صهیونیستی فیلم های اصلی بسیاری ساخته شده است تا سال 1968
علی نصیریان با توجه به “شکارچی شنبه”

یکی یکی از آثار سینمای ایران ، که نگاه متفاوتی به موضوع صهیونیستی دارد ، “شنبه شکارچی” توسط Plviz Sheikhti است. این فیلم داستان کودکی است که از عقاید مختلف ناشی می شود و از جهان و عقاید صهیونیستی متفاوت است که او را از موجودی بی گناه به شخصیتی خشن و خونین تبدیل می کند. این بیشتر تحت تأثیر پدربزرگش قرار دارد که یکی از بزرگترین در جریان فکری سیونیستی است و بر ذهن کوک تأثیر می گذارد. این فیلم به دلیل برخی تصور ، که پس از آن راه اندازی شد ، فرصت راه اندازی در جشنواره را از دست داده بود.

سی و سه روز Jamal Shorjah | 2012

مبارزه با رژیم صهیونیستی فیلم های اصلی بسیاری ساخته شده است تا سال 1968
دارین حمزه با توجه به “سی و سه روز”

این فیلم محصول مشترک سینمای ایرانی و لبنان است. فیلمی که در آن جمال شورجا تصویری از مقاومت 33 روزه از لبنان به رژیم صهیونیستی را نشان می دهد. این داستان در سال 2006 در جنوب لبنان اتفاق می افتد. هنگامی که نیروهای حزب الله دو سرباز ارتش اسرائیل را به عنوان گروگان برای فشار آوردن به دشمن ، برای آزادی اسیران لبنانی می گیرند. اسرائیل یکی یکی از ظالمانه ترین شبه نظامیان رتبه ، سرهنگ ادی ، به منطقه فرستاده می شود. سرهنگ قبلاً با فرمانده ولسوالی به نام هانا رابطه عاطفی داشته است. این ماجراها به هم پیوسته اند و تاریخ مقاومت 33 روزه در زمینه این مشکلات گفته می شود.

1968 | امیر مهدی پولوزی | 1403

مبارزه با رژیم صهیونیستی فیلم های اصلی بسیاری ساخته شده است تا سال 1968
احمد امیر انصاری و امیر نوروزی در یک طرح “1968”

جام آسیا در سال 1347 در تهران برگزار شد. در فینال این بازی ها ، ایران و اسرائیل با دیگران روبرو هستند. اما چندین جوان در زمینه بازی وجود دارند که به دلیل ضد منطقه ، سعی در انتقام از اسرائیلی ها دارند. آنها می خواهند این کار را با قطع بازی نهایی و بازی بازیکنان انجام دهند. هر یک از افراد این عملیات داستانی دارند که به نوعی ایده های ضد شگفت انگیز ایجاد می کند. تیم بازی را می گیرد ، اما این عملیات راه دیگری را می گیرد. این خلاصه فیلم “1968” است ، راوی یک داستان تاریخی کمتر در دهه 40 ایران. زمینه تاریخی روایت فیلم ، عقاید ضد یونیستی ایرانیان را در دهه های اخیر نشان داده است.

قناری“به کارگردانی جاواد اردکانی” ،عیاش“توسط محمد دارمن” ، “زیتون“به کارگردانی محمد رضا آهنگ و”تولد دیگر“عباس رافی فیلم دیگری است که با موضوع مبارزه با رژیم صهیونیستی ساخته شده است.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما