به گزارش شمانیوز از سراج24; در سی و پنجمین هفته از دوره کتابخوانی پایگاه خبری سراج24 به معرفی کتاب «رسانه یا والدین دیگر» اثر ابراهیم مهرانی از سوی انتشارات فهم می پردازیم.

امروزه همه بر این باورند که تربیت و تربیت یک ایرانی با شخصیت سالم بسیار مهمتر از آموزش دانش بدون درک درست از کاربرد آن در زندگی است. از سوی دیگر، آینده هر جامعه ای در گرو تربیت صحیح کودکان است و باید پذیرفت که با پیشرفت جنون آمیز فناوری، سایر روش های آموزشی در گذشته کارکرد مناسب خود را برای تربیت نسل جدید از دست داده اند. و اقدامات عاجل در این زمینه انجام شود. شاید بتوانید یکی وی راه اندازی نهضت سواد رسانه ای را یکی از اقدامات فوری دانست.

این کتاب حاصل و خلاصه تجربیات نویسنده به عنوان کارشناس آسیب های اجتماعی و مربی آموزش همگانی است که با پشتوانه مطالعه و پژوهش و همچنین سابقه کاری نویسنده در نیروی انتظامی جمهوری اسلامی تدوین شده است. با بررسی پرونده های مختلف، مصاحبه با قربانیان و متهمان، جلسات مشاوره و ارائه آموزش به خانواده ها در مدارس، مطالعات علمی به زبانی کوتاه و ساده به دست آمده است تا علاقه مندان به معارف اسلامی در عصر رسانه بتوانند این وظیفه را بر عهده بگیرند. این کتاب 147 صفحه ای و پنج فصلی به سوالات و دغدغه های فکری والدین درباره مدیریت رسانه و فرزندپروری پاسخ می دهد.

در فصول مختلف کتاب، نقش خانواده در تربیت فرزندان از منظر اسلام مورد بررسی قرار گرفته، سپس به وضعیت کنونی خانواده ها پرداخته شده و سپس دلایلی برای نقش رسانه ها در تربیت فرزندان امروز ارائه شده است. سپس راهکارهای برخورد موثر با رسانه ها و نحوه رفتار با کودکان در این مدت مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در نهایت پس از ارائه مطالب کوتاه آموزشی و انگیزشی در مورد رسانه، حرف پایانی و جمع بندی نهایی بیان شد. بیان شده است. همچنین شایان ذکر است که این کتاب در کمتر از هجده ماه به چاپ هجدهم رسید.

رسانه ها هر روز گسترده تر و پیچیده تر می شوند و اثرات آن گاهی غیرقابل پیش بینی است. تنوع رسانه ها و جذابیت رسانه ها و فرصت های ارائه شده به ویژه تلویزیون، کامپیوتر، موبایل، شبکه های اجتماعی، رایانه های بازی و… از یک سو عدم مدیریت استفاده از آنها در خانواده ها به دلیل نداشتن سواد رسانه ای. تأثیر مخربی بر رفتار و سلامت کودکان گذاشته است و عواقب آن بیشتر نمایان خواهد شد. در سال های آینده …

آیا واقعاً در عصر رسانه می توان به کودکان آموزش داد که تحت تأثیر رسانه ها قرار نگیرند و اطلاعات لازم را در مورد تأثیرات آن درک کنند و از مزایای رسانه به درستی بهره مند شوند؟ وظیفه والدین در شرایط فعلی برای مقابله با نفوذ رسانه ها چیست؟ این کتاب سعی دارد به این سوالات پاسخ دهد…


اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما