اینفوگرافیک زیر تولید ناخالص داخلی سرانه کشورهای G7 را در مقایسه با ایالت های منتخب ایالات متحده نشان می دهد. چرا ایالت های آمریکا را با گروه 7 مقایسه می کنیم؟ بررسی در سطح ایالتی به ما امکان میدهد تفاوتهای جمعیتی و تقاضای کل را که معمولاً تفاوتهای تولیدی بین اقتصاد ایالات متحده و رقبای آن را پنهان میکند، در نظر بگیریم.
رویای اقتصادی آمریکا همچنان در حال رشد است
به گفته روزیاتو، ایالات متحده از نظر بهره وری از سایر کشورهای G7 بهتر عمل کرده است و این مزیت به سطح ایالتی نیز گسترش می یابد. می سی سی پی، ایالتی با پایین ترین تولید ناخالص داخلی سرانه در ایالات متحده، همچنان ثروتمندترین کشور از چهار کشور G7 است.
در همین حال، ویرجینیای غربی دومین پایین ترین تولید ناخالص داخلی سرانه را دارد و از شش کشور دیگر G7 پیشی گرفته است.
شکاف عمیق در تولید
برای کسانی که وضعیت را از نزدیک دنبال نکرده اند، این شکاف های بزرگ تولید ممکن است غافلگیر کننده باشد. اقتصاد ایالات متحده از زمان همه گیری کرونا رشد قابل توجهی داشته است و تولید ناخالص داخلی سرانه آن بین سال های 2020 تا 2024 به میزان 20000 دلار افزایش یافته است. رشدی که از سال 2010 تاکنون هیچ کشور دیگری از گروه 7 به آن دست نیافته است.
البته تورم بی سابقه و تقویت دلار آمریکا در چهار سال اخیر نیز بر این اعداد تأثیر گذاشته است.
عوامل موفقیت
با این حال، نمی توان انکار کرد که ایالات متحده همچنان از رقبای خود جلوتر است. همانطور که اکونومیست توضیح داده است، چندین عامل در داستان موفقیت آن در دو دهه گذشته نقش داشته است: ترکیبی از انقلاب نفت شیل در دهه 2000، رونق فناوری در دهه 2010، و محرک های اقتصادی در دهه 2010 باعث رشد بیشتر در سال 2020 شد. رشد در حالی که اروپا، کانادا و ژاپن با مشکل مواجه بودند.
علاوه بر این، بازار سرمایه و مصرف گسترده، نیروی کار یکپارچه و تسلط بهترین دانشگاه های جهان چرخه رشد را ادامه می دهد.