به گفته روزنامه ایرانی ، روزنامه ایرانی نوشت:
چند روز پیش مهدی نشی ، مدیرعامل بیمه درمانی ، در جلسه مصرف بام انسولین وی در کشور گفت: “انسولین در کشور 5 درصد بیشتر از نیاز افراد مبتلا به افراد مبتلا به افراد است دیابت است در یک پیشنهاد عجیب ، دیابتی ها همچنین باعث افزایش فعالیت بدنی و یک سبک زندگی سالم برای کاهش مصرف انسولین شدند.
ارائه این تعداد زیاد به معنای مصرف چندین انسولین در ایران است و آمار در کلیه شرکت های بیمه جمع آوری می شود و شما می توانید هر ماه با توجه به کلیه شرایط مورد نیاز انسولین دریافت کنید.
نکته اکنون این است که ، طبق گفته مدیرعامل انجمن دیابت ایران ، بیمه به طور کلی با آنچه پزشک برای بیمار تجویز می کند موافق نیست و بیماران همیشه با کم و نقص در ارتباط هستند.
با توجه به کمبود مداوم بازار در تأمین انسولین ، که همیشه با بیماران دیابت سروکار دارد ، که فرمول های بیمه درمانی مصرف مازاد انسولین را محاسبه و اعلام می کند.
مشکل بعدی که به افراد بیشتری واکنش نشان داد این است که انسولین می تواند بیش از حد لازم مصرف شود؟ در همین راستا ، کارشناسان دیابت می گویند: “مصرف انسولین بیشتر باید خطر بیمار باشد.” و البته بیمار چنین افزایش نمی یابد. پرسید: “چه زمانی بیمار دیابتی انسولین تجویز می شود؟”
“ما دو نوع دیابت داریم: دیابت نوع -1 فقط امروزه درمان است و استفاده از انسولین است و بیماری مبتلا به دیابت نوع -1 نباید هیچ دارویی را بشناسد. طبق گفته مدیران جهان (دستورالعمل ها) به هیچ وجه در دیابت نوع -2 قابل استفاده نیست. تغییر کنید تا بیماران مجبور به انجام این کار شوند.
دریافت انسولین نیاز به تأیید بیمه دارد
“اگر پزشکان تعیین کنند و پس از تأیید بیمه ، بیمار می تواند انسولین را از داروخانه ها تهیه کند. چه تعداد انسولین به هر شخص احتیاج دارد. بدن برخی از افراد مقاوم است و باید قوطی بیشتری دریافت کند. به طور معمول ، بیمار بین هشت تا – نیاز دارد A -Half در هر کیلوگرم انسولین ، که در برخی موارد افزایش می یابد ، بیمار مجبور است آیین نامه زیر را برای شرکت بیمه تأیید کند. “
ما بیش از 5 میلیون دیابتی در کشور داریم
سال 2 نتایج مراحل هشتم (مجسمه غیر قابل انتقال خطر بیماری) ، که آخرین دوره آخرین دوره بود ، منتشر شد. براساس این نظرسنجی ، 5 ٪ از جمعیت بیش از 5 نفر (حدود 2 میلیون نفر) دیابت دارند ، این بدان معنی است که بیش از 1 میلیون و 6000 دیابت. با فرض اینکه پذیرش ده ها هزار نفر از این بیماران باید روزانه انسولین دریافت کنند ، که مایع آنهاست ، هرگونه تأخیر یا وقفه در نگهداری از این دارو می تواند باعث اختلالات جسمی و روانی جدی شود. به ویژه ، دیابت نه تنها یک بیماری مزمن ساده است ، بلکه با سبک زندگی و تغذیه بیمار نیز محدود می شود. در تحویل دارو و تجهیزات به ثبات نیاز دارد.
هیچ داروی خوراکی جایگزین انسولین نمی شود
“ما گفتیم که ما داروهای خوراکی داریم که می تواند جایگزین تزریق انسولین شود. باید بگویم که هیچ داروی خوراکی جایگزین انسولین نمی شود.” نیکوسکن با دیابت نوع 1 ، فقط انسولین واکنش نشان می دهد ، و در نوع 2 می توانیم داروهای خوراکی را که لوزالمعده را تجزیه و تحلیل نکرده اند ، جابجا کنیم.
از طرف دیگر ، دکتر Nassehi مبنی بر مصرف انسولین در کشور 5 ٪ بیشتر از نیاز بیماران است و باید بگویم که انسولین Mesacker نیست. یکی مصرف بیشتر عوارض جانبی خاصی ندارد و مصرف انسولین می تواند زندگی بیمار را به خطر بیندازد. گفته می شود که بیماران بیش از حد مورد استفاده قرار می گیرند ، که غیرممکن است ، زیرا اگر انسولین بیش از نیاز مصرف شود ، بیمار به زباله های قند تبدیل می شود و عوارض وی بیشتر از قند زیاد است.
با فرض اینکه آمار 2 ٪ صحیح باشد ، اگر واقعاً صحیح باشد ، نه تنها هیچ بیان وجود ندارد ، بلکه رضایت نیز وجود دارد که درمان های صحیح توسط انسولین داده می شود. از آنجا که این نشان می دهد که آموزش دیابتی ها در سالهای اخیر به روند خوبی برای دستیابی به انسولین درمانی در کشور منجر شده است ، زیرا ما اعلام کرده ایم که دیابتی ها نباید از انسولین درمانی بترسند. انسولین پایان خط نیست ، بلکه مایع بیماران است و به آنها کمک می کند تا از عوارض دیابت جلوگیری کنند و زندگی را تجربه کنند. “اگر انسولین در ایران واقعاً بالاتر از استاندارد جهانی باشد ، ما نباید نگران باشیم ، اما باید به آن بپردازیم زیرا تغییرات مثبتی در سیستم آموزش بیمار دیابتی رخ داده است.”
به گفته وی ، بیماران و پزشکان از شروع انسولین درمانی دریغ می کنند و با افزایش سطح قند خون تزریق می شوند. در بیشتر کشورها سدهایی برای انسولین درمانی وجود دارد یکی بیمار از این بارها به بیمار باز می گردد ، زیرا دیابتی ها به هیچ وجه علاقه ای به تزریق انسولین ندارند. بیماران بر این باورند که وقتی انسولین تجویز می شود ، یعنی به آخرین مرحله دیابت رسیده اند ، برخی از ترس از سوزن و برخی دیگر از زباله قند بعد از تزریق می ترسند و نمی خواهند انسولین در جامعه باشند.
۲۷۳۰۲