مزدا یکی از خودروسازانی است که علاقه چندانی به برقی سازی نشان نداده است، به همین دلیل نماینده قوی در بازار مدل های برقی ندارد. اما این شرکت ژاپنی بالاخره گام بلندی در جهت برقی شدن محصولات خود برداشته و از ساخت کارخانه جدیدی در ایواکونی واقع در ماگوچی ژاپن خبر داد. این کارخانه ماژول های باتری مدل های برقی این شرکت را تولید خواهد کرد.

باتری های تولید شده در کارخانه جدید مزدا از ماژول های استوانه ای استفاده خواهند کرد. نکته جالب این است که این ماژول ها توسط پاناسونیک ارائه خواهند شد. بر اساس اطلاعات موجود، این کارخانه ظرفیت تولید سالانه 10 گیگاوات ساعت باتری خواهد داشت.

مزدا و توسعه پلتفرمی مختص خودروهای الکتریکی

مزدا در حال آماده سازی برای ارائه یک مدل الکتریکی جدید است. این مدل بر اساس یک پلت فرم اختصاصی توسعه یافته است. اگرچه تاریخ عرضه این خودرو هنوز اعلام نشده است، اما به گفته مدیرعامل مزدا، توسعه داخلی این پلتفرم انحصاری در سال 2027 به پایان می رسد. همانطور که مزدا وعده داده بود، خودروهای مبتنی بر این پلت فرم جدید از نظر کیفیت به سطح بالایی خواهند رسید. طراحی، راحتی و استقلال.

مزدا در مسیر برقی شدن ؛ اولین خودروی برقی اختصاصی کمپانی با باتری پاناسونیک تولید می شود

نگاهی به مدل های برقی مزدا تا به امروز

مزدا با بازار خودروهای الکتریکی غریبه نیست و در حال حاضر با کراس اوور MX-30 در این بازار حضور دارد. این کراس اوور که از سال 2019 به فروش می رسد، اولین خودروی تمام الکتریکی مزدا است. مزدا در ساخت این خودرو از پلت فرم Sky Active استفاده کرده است، پلتفرمی که در ابتدا برای مدل های بنزینی طراحی شده بود. بنابراین، MX-30 خودرویی با پلت فرم الکتریکی محسوب نمی شود. شایان ذکر است که این کراس اوور به دلیل استقبال ضعیف دیگر در آمریکای شمالی موجود نیست.

مزدا در بازار چین به تازگی مدل EZ-6 را معرفی کرده است. این خودرو که جایگزین مزدا 6 می شود در دو نسخه تمام برقی و برقی مجهز به افزایش دهنده برد الکتریکی (EREV) به فروش می رسد. شاید بدانید که این سدان سایز متوسط ​​بر روی یک پلت فرم مشترک با چانگان دیپال SL03 ساخته شده است. جالب اینجاست که رابطه مزدا و چانگان در حال گسترش است و این شرکت قصد دارد نسخه تولید انبوه کانسپت آراتا را بر اساس پلتفرم مشترک با کراس اوور چینی Dipal SL07 روانه بازار کند.

مزدا در مسیر برقی شدن ؛ اولین خودروی برقی اختصاصی کمپانی با باتری پاناسونیک تولید می شود

روی فناوری های پیشرفته باتری سرمایه گذاری کنید

مزدا علاوه بر تولید مدل های الکتریکی، توسعه باتری های پیشرفته را نیز دنبال می کند. این شرکت علاوه بر استفاده از باتری های عرضه شده توسط پاناسونیک، در حال توسعه باتری لیتیوم یونی با چگالی انرژی بالا است. اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، این باتری در سال 2030 در خودروهای هیبریدی و تمام الکتریکی مزدا استفاده خواهد شد. این خودروساز ژاپنی همچنین در حال ساخت یک مرکز تحقیقاتی پیشرفته برای توسعه فناوری باتری های حالت جامد است. این نوع باتری بسیار مورد توجه قرار گرفته است و می تواند آینده خودروهای برقی را متحول کند.

منبع:آخرخودرو

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما