فیلم “موسی کلیم الله” ، “Dawn Time” ، یکی از برجسته ترین آثار جشنواره چهل و اشخاص ثالث است. یکی یکی از بازیگران اصلی این فیلم ، ماریلا زاری در نقش مادر یوکاباد است. قبل از این فیلم ، زاری تجربه حضور در بناهای مذهبی را تجربه کرده و از این تجربه در شکل گیری یوکاباد استفاده کرده است.
ماریلا زاری بازیگری را در اواسط دهه 1970 با مقالات کوتاه در فیلم و تلویزیون آغاز کرد. وی به طور گسترده ای در حال بازی در حال بازی مانند “دبیرستان Khazra” و بعداً به کارگردانی Tahmineh Milani بود. اما در سال 2000 ، با انتخاب نقش مکمل در سریال “استان عشق” ، پای آن به بناهای مذهبی باز شد. نقش یوکاباد در فیلم “موسی کلیم الله” چهارمین تجربه وی در بناهای مذهبی است. این فیلم به زودی از طریق تلویزیون پخش می شود. اما در نسخه سینمایی این اثر ، او نقش اصلی زن را بازی کرد و بازی او مورد توجه بسیاری قرار دارد.
زمان جنون | ام Wahhab | محمد علی نجفی | سال 1999
اولین نقش تاریخی برای ماریلا زاری در سریال محمد علی نجفی “زمان ظهور” بازی شد. نجفی این سریال را بر اساس تاریخ زندگی وهاب نصرانی توسط همراهان امام حسین ساخته بود. این سریال یک سریال شخصیت اصلی بود که به او فرصتی داد تا در سالهای اول ورود حرفه ای خود به این اجرا با علی نصیریان و رضا کیانیان برای زاری بازی کند. او نقش من را در این سریال بازی کرد. یک دختر مسلمان که با مردی از نصرانی از جانبازان پیامبر علی ازدواج می کند و پسری به نام وهاب را به دنیا می آورد که به همراهان امام حسین می پیوندد. در 23 سالگی ، زاری تکامل یک دختر را با نقش یک مادر با اندازه متوسط که پسرش را ترغیب به پیوستن به امام حسین می کند ، تفسیر می کند.
عشق استان | Golnaz | مهدی فخیمزاده | 2000
“استان عشق” اولین بنای مذهبی بود که در آن ماریلا زاری حضور داشت. این سریال مربوط به زندگی و دوره هشتم امام شیعه بود. در زمان امامات خود ، دو شخصیت مهم سیاسی در دربار عباسی به نام فاضل و رجا بن زاهاک وجود داشت. این دو وزیر دادگاه Abasid بودند ، اما فرزندان آنها گلناز و AMR همراهان امام را پس از ازدواج دعا می کردند. ماریلا زاری در سریال “استان عشق” نقش Golnaz را بازی کرد ، که به همراه همسر AMR خود که توسط دانیل هاکیمی با بازی با خانواده بازی کرد ، با خانواده ، هشتمین آهنربا مخالفت کرد. زاری به دلیل بازی فنی خود به همراه حس عمل او یکی او سابقه خود را از شخصیت های مختلف نشان داد. او در ششمین جشن هافز برای بهترین بازیگر نقش اول زن برای درام تلویزیونی نامزد شد.
مرد بولوی | لطفا | ضیاء الدین داری |
سریال “کلاه پهلوی” به بخشی از تاریخ معاصر ایران پس از جنگ جهانی اول و تاریخ کشف حجاب اشاره دارد. تاریخ این سریال با حضور یک ایرانی ایرانی ایرانی در یک شهر کوچک به عنوان فرماندار آغاز می شود و ماجراهای پس از قانون کشف حجاب ادامه می یابد. مردی از اعتماد و زندگی مذهبی در این شهر کوچک به نام میرزا تادین. همسرش فورژ خنوم زنی است که دختران سواد را آموزش می دهد و شهر به شهر اعتماد دارد. اما پس از کشف حجاب ، ناگزیر به خانه تبدیل می شود. ماریلا زاری نقش فورژ را در سریال “کلاه پهلوی” ایفا می کند. او سعی کرده است که نقش یک زن در شهر را در اوایل دوره پهلوی نشان دهد. نقشی که ترکیبی از همه ترس ها ، پذیرش عرف و زنانگی است که از زنان آن زمان انتظار می رود.
جیران | مهد آلیا | حسن فتی | 1400
در تاریخ سریال سازی ایرانی ، بارها آثاری در ناصر الدین شاه انجام شده است و هر بار شخصیت مهدالیا توسط یک بازیگر زن داده شده است. یک شخصیت مشهور در تاریخ که به کار و سیاست مشهور است. حسن فتی ماریلا زاری را برای نقش مهدالیا در سریال “جیران” انتخاب کرد. قبل از این سریال ، زاری هیچ تجربه ای در نقش منفی نداشت. شخصیت مهدالیا با پیچیدگی خود این فرصت را به او داد تا قدرت عمل خود را نشان دهد. یک زن قدرتمند و سخت که به یک فضای داخلی عالی منتهی می شود و از نظر پادشاه محبوب و مهربان است. او حتی عاشق می شود ، و این بخش ضعیفی از شخصیت اوست که ماریلا زاری به سمت راست این فراز و نشیب ها رسید. بسیاری حتی معتقدند که مهدالیا برجسته ترین شخصیت جیراران و بازیکن دیدنی تر از سایر بازیگران اصلی این سریال بود.
Muse Kalimullah | Yokabed | ابراهیم هاتامیکیا | 1403
ماریلا زاری همکاری مشترک خود را با ابراهیم هاتامیکیا ادامه داد ، این بار او هنگام بازی در نقش مادر یوکاباد در سریال “موسی کلیم الله” در حرفه خود یک رویداد ویژه بازی کرد. این سریال که اکنون به جشنواره آمده است ، قبل از زایمان می گوید تا موسی به نیل واگذار شود ، ماریلا زاری مجبور شد بارداری ، تولد و اضطراب یک مادر را در برابر حمله فرعون به تصویر بکشد. ماریلا زاری یکی یکی از بهترین بازی ها این کار را نشان می دهد. او نشان می دهد که رنج یک مادر برای قرن ها معتبر برای مخاطب است و احتمالاً با این نقش به عنوان تنها بازیگر ایرانی که نقش یوکاباد را بازی می کند ، در خاطرات باقی خواهد ماند.