در حال حاضر سه خانه اول رده بندی پرفروش ترین فیلم های سال را سه فیلم کمدی «فسیل»، «هتل» و «شهر قلب» اشغال کرده اند. فیلم هایی که شاید در ظاهر مورد استقبال بازیگرانی چون بهرام افشاری و پژمان جمشیدی قرار گرفته باشد اما حضور بازیگران زن در کنار آنها در فروش موثر بوده است. الناز حبیبی و الهه حصاری بخش مهمی از ماجراهای فسیل را رهبری می کنند. در «هتل» بخش قابل توجهی از بار کمدی بر دوش صدف اسپهبدی و ریما رامینفر است و در «شهر صدمه» پژمان جمشیدی و شبنم مقدمی به یک اندازه حضور دارند. به بهانه اینکه مجموع فروش سه فیلم «فسیل»، «هتل» و «شهر هرت» به 600 میلیارد تومان رسیده است، بازی بازیگران زن در سه فیلم پرفروش کمدی امسال را مرور می کنیم.
به گزارش بازتاب آنلاین، سه فیلم «فسیل»، «هتل» و «شهر قلب» به رقم 600 میلیاردی رسیدند. در حالی که «فسیل» با فروش 304 میلیارد تومانی نسبت به دو فیلم دیگر جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده و بیش از نیمی از این رقم را به خود اختصاص داده است. پس از گذشت بیش از ده ماه از عرضه آن، هنوز استقبال زیادی از آن وجود دارد.
فسیل کریم امینی 2019
در فیلم «فسیل» به کارگردانی کریم امینی اگرچه تمرکز اصلی بر دو شخصیت اسماعیل و سعید با بازی بهرام افشاری و هادی کاظمی است، اما دو شخصیت زن فرنگیس و پری نیز جایگاه ویژه ای در فیلم دارند. در واقع بخش مهمی از موقعیتهای کمیک «فسیل» در موقعیتهایی است که شخصیتهای اصلی با زنان روبرو میشوند. یا می خواهند راز با آنها را پنهان کنند یا به هر حال می خواهند به آنها برسند.
الناز حبیبی (فرنگیس) | الناز حبیبی در فیلم «فاصل» نقش فرنگیس را بازی می کند، دختری از طبقه ثروتمند که قبل از انقلاب به خاطر مهارت های موسیقی و بازیگری اش به اسی علاقه مند بود، اما وقتی اسی به کما می رود مجبور می شود با فرد دیگری ازدواج کند. پس از بازگشت اسی، فرنگیس به عنوان یک زن مطلقه به او معرفی می شود، اما پدرش با ازدواج او مخالفت می کند. در نهایت، بخش مهمی از فیلم به این موضوع اختصاص دارد که چگونه اسی می تواند پدرش را وادار به پذیرش این ازدواج کند، حتی اگر هنوز نمی داند کجا و کی خواهد رفت. حبیبی اگرچه در آثار کمدی زیادی حضور داشته، اما در «فسیل» در نقش دختر دهه پنجاه و شصت متفاوت ظاهر شده و همراهی او با اسی موقعیت جذابی را ایجاد کرده است.
الهه حصاری (پری) | الهه حصاری در این فیلم نقش پری، خواهر اسی و دختری از خانواده ای سنتی و فرودست را بازی کرد. دختری که از ابتدا همیشه در خانه بوده و مشغول انجام کارهای خانه بوده و سپس مخفیانه با دوست برادرش رابطه داشته است. قیافه او قبل و بعد از انقلاب تغییری نمی کند و فقط درگیر این موضوع است که برادرش بعد از بیرون آمدن از کما از ازدواجش با سعید چیزی نفهمد. همراهی او با هادی کاظمی برای پنهان کردن راز ازدواجشان یک موقعیت کمدی مفرح در فیلم ایجاد می کند. حتی پس از اینکه اسی این راز را برای او فاش کرد، پری در مقابل او طوری رفتار می کند که برادرش بیشتر از این عصبانی نشود.
هتل مسعود اطیابی 1402
در فیلم «هتل» به کارگردانی مسعود اطیابی، بیشتر تمرکز بر حفظ روابط پنهانی بین شخصیت ها است. روابطی که اگر لو برود همه چیز به هم می ریزد. بنابراین نقش شخصیتهای مرد و زن به یک اندازه مهم است و بازیگران زن به اندازه بازیگران مرد در خلق موقعیتهای کمدی مشارکت دارند. درست است که صدف اسپهبدی و ریما رامین فر نقش های پررنگ تری در این فیلم دارند اما در مجموع پنج شخصیت زن تاثیرگذار «هتل» را بررسی می کنیم.
صدف صاحب آبادی (سهیلا) | یکی یکی از مهمترین شخصیت های زن فیلم «هتل» سهیلا با بازی صدف اسپهبدی است. بازیگری که در سال 1400 برای بازی در نقش یک معتاد در فیلم «الافزار» به کارگردانی کاظم دانشی به موفقیت بزرگی دست یافت و سیمرغ در دستان او بود. او پس از سیمرغ با دقت انتخاب کرد و در کمدی «هتل» به ایفای نقش پرداخت. انتخابی که او را دوباره در مرکز توجه قرار داد. سهیلا همسر سابق رامین با بازی پژمان جمشیدی است. فردای مراسم ازدواج مجدد رامین، او باید با رامین به جزیره کیش برود و جلوی عمه اش وانمود کند که رابطه خوبی با هم دارند و قرار است بچه دار شوند تا بتواند ارث خانوادگی را از او بگیرد. . او از یک طرف مراقب است که عمه اش بوی جدایی آنها را نبرد و از طرف دیگر سعی می کند همسر جدید رامین از رابطه آنها مطلع نشود. به همین دلیل مدام سعی می کند اشتباهات رامین را جبران کند.
ریما رامین فر (خاله) | او در فیلم «هتل» نقش خاله پولداری را بازی کرد که در کیش خانه ویلایی بزرگ دارد و می خواهد به برادرزاده اش ارثی بزرگ بدهد. همسرش مرده است، اما او احساس تنهایی نمی کند زیرا همیشه با روح او ارتباط برقرار می کند. خاله به نوعی وارد بازی شخصیت ها می شود و خودش عنصری از یک سری پوشش های بی معنی می شود. کنجکاوی زیاد رامین فر، چهره و لبخند متعجب، تلاش مداوم برای حل مشکلات رامین و سهیلا و آرامشی که همیشه همراه اوست، او را در موقعیت های کمدی این فیلم بسیار موثر کرده است. همراهی او با پژمان جمشیدی و صدف اسپهبدی چرخه جالبی را شکل داده است.
مه لقا باقری (ستاره) | از آنجایی که داستان خیانت مسعود به رامین و راز سهیلا گره خورده است، پای ستاره، همسر مسعود، به داستان باز می شود. مه لقا باقری را زنی پولدار و عصبی معرفی می کنند که به شوهرش شک دارد و می خواهد مال او را بگیرد و طلاق دهد. با این حال حرف های تراپیست را می شنود و درست زمانی که مسعود قصد دارد در کیش با آرزو ازدواج کند، به هتل می رسد. با آمدن او مسیر تاریخ تغییر می کند و حالا مسعود مجبور می شود شرایط را به گونه ای ترتیب دهد که ستاره مشکوک نشود. در عوض خیلی زود به وجود رابطه همزمان رامین با آرزو، سهیلا و مهتاب پی می برد و شروع به افشای آن می کند و از این رو حضور او می تواند به موقعیت های خنده دار این کمدی کمک کند. باقری سعی کرده ساده لوح جلوه کند و با ظاهر جدی و تفکرات سنتی خود به پدیده ای جالب در این نمایش تبدیل شده است.
مریم وحیدزاده (ماه) | شخصیت مهتاب نسبت به دیگر شخصیت های زن ضعیف تر است. در ابتدای فیلم او را در نقش همسر جدید رامین در روز عروسی می بینیم؛ دختری پرشور که از ازدواج قبلی رامین چیزی نمی داند و می خواهد رامین را برای ازدواج با او هیجان زده تر کند. درست زمانی که رامین و سهیلا برای احیای ارث به کیش رفتند، مهتاب با پدرش به کیش می رود تا رامین را غافلگیر کند. از اینجا مهتاب قطب دیگری می شود برای پنهان شدن در آن هتل. او همچنان به رامین شک می کند و بلافاصله اوضاع از بین می رود. مریم وحیدزاده بازیگر پرکاری نیست و عمدتا با هتل به مردم معرفی شد.
فرزانه قاسم زاده (میل) | منشی شرکت مسعود که ابتدا خود را خانم دائمی معرفی می کند و یک بار با او به هتل کیش رفته است. ملاقات رامین با خانم دائمی آنهام در هتلی که مخفیانه در آن اقامت دارد موقعیت بسیار جذابی را ایجاد می کند. آرزو سعی میکند مسعود را متقاعد کند که با او ازدواج دائمی کند، اما وقتی ستاره به کیش میرسد، وجودش به حاشیه میرود و باید خود را به عنوان معشوق رامین نشان دهد. فرزانه قاسم زاده با بازی در «هتل» به مردم معرفی شد.
شهر هرت کریم امینی 1401
در فیلم «شهرهارت» با خواهر و برادری به نام پرویز و پرستو روبرو هستیم که با نقشه هایشان ماجراهای خود را پیش می برند. به همین دلیل پژمان جمشیدی و شبنم مقدمی تقریبا حضور مشابهی دارند. در واقع این دو شخصیت مکمل هم هستند و یک زوج را تشکیل داده اند.
شبنم مقدمی (پرستو) | در فیلم «شهر هرت» برادران و خواهرانی به نامهای پرویز و پرستو با هم دست به سرقت از خانوادههای ثروتمند میزنند. پرویز یک ماشین نعش کش کرایه می کند و برای بردن مرده به خانه ثروتمندان می رود و به محض اینکه متوجه می شود متوفی مردی تنها بوده است به خواهرش اطلاع می دهد که در مراسم تشییع جنازه شرکت کند و خود را به عنوان همسر عادی تظاهر کند. متوفی و مطالبه سهم آنها تا زمانی که به خانه برگردند به طور مداوم کار می کنند. یکی سقوط از دست مسئولان؛ مردی که اختلاس کرد و مرگش یک نمایش است. به همین دلیل است که آنها گیر کرده و زندگی آنها به این مقام پیوند خورده است. شبنم مقدمی برای ایفای نقش پرستو به دو صورت رفتار می کند. او برای ورود به خانواده ثروتمند خود را به عنوان یک زن ثروتمند در می آورد و در خانه خود زندگی فقیرانه ای دارد و ظاهرش نیز به این سبک زندگی می خورد.