مراسم تکریم و الگوی ملی «آرسن میناسیان» در دانشگاه گیلان برگزار شد

دوستار گفت: آرسن میناسیان شخصیتی علمی بود، اما او را به نیکوکاری در زمینه های مختلف بهداشتی و درمانی، ساخت خانه سالمندان و کمک به مردم در بلایای طبیعی می شناسیم و این روحیه خیرخواهانه نام او و یادگار اوست. شکل گرفته است.»

بازتاب آنلاین، مراسم گرامیداشت زنده یاد آرسن میناسیان، نیکوکار و نیکوکار گیلانی به همت بنیاد نخبگان استان گیلان و با مشارکت دانشگاه گیلان در تالار حکمت این دانشگاه برگزار شد.

آرسن میناسیان یک شخصیت علمی بود

محمد دوستار رئیس دانشگاه گیلان در این مراسم با تبریک میلاد امیرالمومنین علی (ع) و روز پدر، علی (ع) را مهربان ترین، جوانمردترین و عادل ترین انسان در زندگی بشریت دانست. با شعری از سعدی با عنوان «سعدیه مرد» «کسی که نامش برده نشود هرگز نمی میرد، مرده است اگر نامش از انسان نیاید نوع دوستی است، احسان، فداکاری و جوانمردی. و آرسن میناسیان با اقدامات خوب و خدمات خیرخواهانه خود در یاد مردم ماندگار شد.

به پاس تجلیل از نیکوکار فقید دانشگاه گیلان دکتر. میرجعفر ابریشمچیان رئیس دانشگاه گیلان افزود: احساس مسئولیت و مسئولیت اجتماعی نیکوکاران بیش از دیگران است و این یک موهبت الهی است.

وی ادامه داد: آرسن میناسیان شخصیتی علمی بود، اما او را با خیرخواهی در حوزه های مختلف بهداشتی و درمانی، راه اندازی خانه سالمندان و کمک به مردم در بلایای طبیعی می شناسیم و همین روحیه خیرخواهانه او نامی برای خود دست و پا کرد. و خاطره در سرمان می ماند.

دوستار با اشاره به پیشینه تاریخی ایران با اشاره به اینکه تاریخ ما مملو از خیرین و نیکوکاران است که باید به جامعه و نسل جدید معرفی شوند، خاطرنشان کرد: احساس مسئولیت اجتماعی نعمتی الهی است که خداوند به بندگان، حامیان و حامیان خود عنایت می کند. الگو بودن برای جوانان نشان دهنده قدردانی واقعی آنهاست.

آرسن میناسیان یکی از نیکوکارانی است که به راحتی نمی توان از شایستگی هایش گذشت

فرهاد شیرینی رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان نیز با گرامیداشت یاد و خاطره نیکوکار گیلانی آرسن میناسیان، میلاد حضرت مسیح (ع) و امیرالمومنین (علیه السلام) را تبریک گفت. و افزود: این دو شخصیت نمونه هایی از شجاعت، عدالت، اخلاق، انسانیت و مهربانی هستند و الگویی برای زندگی بهتر برای بشریت هستند.

وی ادامه داد: تکریم و الگوگیری از افراد موفق، تأثیرگذار، علمی، متدین و متدین. یکی این یکی از برنامه های شاخص بنیاد ملی نخبگان است که مورد تحسین بسیاری قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه آرسن میناسیان از جمله نیکوکارانی است که به راحتی نمی توان از دستاوردهایش گذشت، افزود: او شخصیت برجسته ای بود که فراتر از وظایف انسانی خود، تمام عمر خود را صرف اصلاح سبک زندگی و کمک به مردم کرد.

رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان در خصوص خدمات خیریه آرسن میناسیان اظهار داشت: راه اندازی اولین داروخانه 24 ساعته و اولین آسایشگاه معلولین و سالمندان در رشت از اقدامات خیرخواهانه و نوع دوستانه است. این نیکوکار

وی ویژگی های آرسن میناسیان را اینگونه بیان کرد: ویژگی های بارز آرسن میناسیان اخلاق والای انسانی، مهربانی، گشاده رویی، کم جاه طلبی، پاکی، سخاوت و وقار بود و وظیفه ماست که این شخصیت خیرخواه را به عنوان الگوی معرفی جامعه به تصویر بکشیم.

برای چند نفر ایران کشور خاصی نیست

حجت الاسلام علی محمد عباسی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گیلان با برشمردن برخی از ویژگی های اخلاقی و رفتاری آرسن میناسیان، نیکوکار گیلانی ملقب به «مسیح رشت»، افزود: ایران نیست. برای چند نفر و یک ملت خاص، اما برای همه این ادیان هستند که در فضایی آرام با حفظ دین خود ارادت خود را به مقدسات نشان می دهند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های گیلان با توجه به تجلیل از خیرین بدو اسلام توسط پیامبر اکرم(ص)، قدردانی از زحمات خیرین را اقدامی مهم در جهت جلب رضایت مردم دانست. پدر و مادر الهی

برگزاری چنین مراسمی برای تربیت و کارکرد الگوی جوانان ضروری است

نرگس حسینمردی، معاون نهاد رهبری و نخبگان بنیاد ملی نخبگان با تشکر از برگزارکنندگان این مراسم که برای بزرگمرد گیلانی، آرسن میناسیان، سرمشق و الگو قرار گرفتند، گفت: باید به افراد تاثیرگذار و تاثیرگذار توجه کنیم شخصیت ها از جمله زند میناسیان که با تلاش و اراده خستگی ناپذیر تجربیات و بینش های خود را به جامعه و نسل جدید معرفی کرد تا مشکلات مردم را حل کند.

دکتر حسین مردی برگزاری چنین مراسمی را برای تربیت و الگوی جوانان ضروری دانست و این آیین ها را فرصتی برای آشنایی نسل جدید با بزرگان و خیرین درگذشته دانست.

وی در ادامه افزود: ایران ما به این کشور بزرگ افتخار می کند که مردمی نیکوکار و پاکیزه از دانش، مهارت، ایثار و فداکاری حمایت کردند یکی با نهاد ناب و گذشت و فداکاری از این افراد اثربخشی و مانا یافت.

شایان ذکر است که افشای داستان مسیو نوشته دکتر. محمود رنجبر از اعضای هیئت علمی دانشگاه گیلان و قدردانی از خانواده آرسن میناسیان از برنامه های این مراسم بود.

آرسن میناسیان معروف به «مسیو آرسن» در سال‌های 1285 و 14 در رشت به دنیا آمد. فروردین وی در سال 1356 در این شهر درگذشت. او یک نیکوکار به نام ایرانی ارمنی تبار بود که در خانواده ای مسیحی به دنیا آمد. او یکی از نیکوکاران ارمنی با نام ایرانی بود. این نیکوکار برجسته گیلانی اولین داروخانه 24 ساعته ایران (کارون) و اولین خانه سالمندان و معلولان ایران را در رشت تأسیس کرد.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما