مدرس دانشگاه فارس با استناد به تبلیغات رسانه ای رسانه ها در رابطه با تبلیغات رسانه ای رسانه ها بر لزوم توجه به موضوع مخاطب ، الزامات زمان و اهمیت استفاده از ایده های جوانان تأکید کرد در تولید فضای مجازی و مدیریت جوانان. بشر
در مصاحبه ای با خبرنگار ISNA ، لیلی رشیدی ، به منوهای راهنمای برتر در مورد فعالیت های تبلیغات دشمنان و اهمیت توجه به رسانه ها و فضای مجازی اشاره دارد: با شروع یک جنگ سایبری و به دست آوردن فضای مجازی ، فضای مجازی سعی کنید بر افکار ، افکار و افکار ملت ایران تأثیر بگذاریم و از اهداف کشور ما جلوگیری کنید ، با یک اراده جمعی و یک جنبش جهادی ، ما توهم اقتدار دشمن را پاره می کنیم.
وی افزود: “برای مقابله با دشمن در حوزه تبلیغات ، ما باید از متفکران جوانان و نخبگان که ایده و الگوی خود را در تئوری و عمل اینترنت و همچنین با مخاطب و توجه برای آن استفاده می کنیم ، استفاده کنیم. زمان و زمان و تولید محتوا.
رشیدی همچنین از منوهای راهنمای برتر در مورد هوش مصنوعی یاد کرد و گفت: “ما باید سریع و دقیق به سؤالات هوش مصنوعی بپردازیم و از تمام ظرفیت های مهندسان و نخبگان برای دستیابی به فن آوری های عمیق و عمیق زیرساخت ها برای هوش مصنوعی استفاده کنیم.” اما آنچه در پایان گفته شد جهاد است. آنقدر که دشمن از انقلاب ما و کوه هایی که کوه ها را ساخته و موفقیت های ما را ناکارآمد می کند ، سیاه بود و ما موفقیت انقلاب را توضیح نداده ایم.
مدرس دانشگاه فارس فرهنگی گفت که قیاس جامعه قبل و بعد از انقلاب وظایف ما به روش های مختلف و عنوان موفقیت است و جوانان و جوانان که انقلاب را لمس نکرده اند و حتی ندیده اند و حتی دیده و حتی دیدم که دفاع مقدس نمی تواند این کار را آگاهانه انجام دهد.
وی گفت: رفتارهای دشمنان ، شک و تردیدهایی که ایجاد می کنند و نوع ایده هایی که هدف آنها قرار گرفته اند.
ناامیدی قدرت ایده ها را کاهش می دهد
رشیدی ادامه داد ، در مورد تأثیرات جامعه امیدوار بر توسعه بیشتر کشور و توسعه گسترده جامعه ناامیدکننده. جامعه ناامید قدرت تفکر ، خلاقیت و ایده ها و به ویژه جوانان و نوجوانان را به دست می گیرد ، آنها دیگر کشور را مکانی امن برای کار و زندگی نمی دانند و مهاجرت را گزینه معافیت خود می دانند.
مدرس دانشگاه صداقت را به عنوان اولین مؤلفه ای که امید را ایجاد کرده و افزود: “اگر مقامات صادقانه با مردم تعامل داشته باشند ، مردم قطعاً به مشکلات و پیشگام مشکلات خود امیدوار خواهند بود.” راه حل مشکلات اقتصادی ، از بین بردن یا کاهش تورم تورم ، برنامه ریزی جدی و سرمایه گذاری به منظور از بین بردن آسیب های اجتماعی و افزایش مقاومت اجتماعی می تواند امید را به همراه آورد.
رشیدی گفت که ناامیدی علت آشفتگی در جامعه و گران است: “راه حل مشکلات ازدواج در جامعه و ایجاد بازار کار برای جوانان آنها پویایی جامعه و پیشرفت آن و جوانان را بدون امید به آینده درخشان موتور اقتصاد.
وی با اشاره به اینكه پیشرفت این كشور ، از جمله پیشرفت پزشکی ، هسته ای و … پیشرفت ، بسیار مؤثر است ، گفت: “جوانان باید پیشرفت و اعتقاد به ظرفیت كشور را ببینند.” آیا ملت باید فروتن و ناامید و ناامید نشود. وقتی امیدواریم ، نشاط اجتماعی و مشارکت اجتماعی نیز وجود دارد و این دو جامعه را بهبود می بخشند.
راشیدی به نقش مقامات در این زمینه اشاره کرد و افزود که پاسخگویی مقامات در کلیه دسته های مدیریتی و در هر نهاد و نهاد صادقانه است ، ایجاد فرصت های شغلی ، ایجاد سیاست ، از بین بردن پلیس ، از بین بردن تبعیض ، جایگزینی اخبار خوب و مثبت ، جلوگیری از وعده های غیر عملی ، تصرف استراتژی تدریس دینی برای امید و پیامدهای ناامیدی ، ورود توجه نسل جوان برای ایجاد فضایی شاد در کشور ، تلاش های آموزش و دانشگاه برای ایجاد یک روحیه ، امید ، امید و از توانایی علمی آنها در ارتقاء اهداف کشور ، ایجاد نگرش مثبت و ابراز نعمت استقلال در کشور و ایجاد همدلی و وحدت استفاده کنید و بخشی از امید در جامعه است.
مدرس دانشگاه گفت: “تحولات اجتماعی ، توسعه و توسعه و دستیابی به اهداف بزرگ جامعه.” بنابراین اگر یک جامعه پویا و امیدوار باشد ، می تواند بر فعالیت های خود متمرکز شود و اقدامات کوچک و گام بزرگی را به سمت نتیجه انجام دهد. دریافت
وی گفت: “اگر مردم به آینده امیدوار باشند ،” امیدوار است که امیدوار باشد به یک جامعه عادلانه تر و بیشتر بشری برسد. “نبود انقلاب اسلامی مطمئناً اتفاق نیفتاده است. در ایجاد امید ، همه ظرفیت ها ، به ویژه توانایی آموزش ، می تواند مورد استفاده قرار گیرد و با ترویج تفکر انتقادی ، خلاقیت و مشارکت اجتماعی ، نسل جدیدی از شهروندان متخصص و امیدوار می توانند ترویج کنند هدف از دستیابی به انقلاب ، یعنی رسیدن به تمدن مدرن اسلامی.