به گفته خبرگزاری آنلاین ، محمد محیع فعال سیاسی فعال سیاسی در مصاحبه ای در پاسخ به این سؤال که چقدر این شعار را بیش از پنج سال پس از انقلاب ضبط می کنیم ، شعار اصلی که انقلاب در آن بنا شده است نه شعارهای شرقی و نه غربی بود. سیاست این کشور گفت: “من معتقدم که در مقطعی از تاریخ پس از انقلاب ، این شعار هنوز توسط زمان شرقی نادیده گرفته شد.” شاید در بعضی از مواقع خیلی بیشتر از چشمانمان در غرب به شرق نگاه کنیم.

به گفته روایت ایلناس ، وی ادامه داد: “در واقع ، ما ظاهری کاملاً ضد غرب و ظاهری کاملاً حرفه ای داشتیم ، این می توانست در برخی از دولت ها اتفاق بیفتد ، و ما دیدگاه هایی داریم که موافق بودند. غربی ، که در آن ما به یک سوراخ افتادیم در شرق و شرق ، و گاهی اوقات ما در چشمه ای که متهم به شرق بودیم ، ذکر شد.

این فعال سیاسی اصلی گفت: “اکنون که این شعار به معنای شرقی و غربی نیست که ما با غرب و شرق رابطه ای نداریم ؛ رابطه کاملاً آشکار است. شرق یا غرب احساس می کنند که ما به عنوان مثال با مستعمرات آن داریم به نظر می رسد که این شعار در اکثریت عمومی انقلاب همانطور که در سیاست خارجی این کشور مشاهده شد ، قابل توجه بود.

موهجری گفت این شعار نه شرقی و نه غربی همان سیاست متعادل است. این که آیا ما این شعار را می خوانیم ، مجبور شدیم این کار را در سیاست خارجی و اقتصاد بین المللی خود انجام دهیم. اکنون تمام جهان بدون در نظر گرفتن اینکه این شعارها هستند یا نه این شعار ، یک راهنمای متعادل را اجرا می کنند.

وی در مورد تأثیرات انقلاب در منطقه و جهان گفت: انقلاب اسلامی یک معجزه بزرگ قرن بود. به خصوص در منطقه ما. موفقیت انقلاب بحث بعدی است ، اما ظهور انقلاب در واقع باعث شد تا ژئوپلیتیک جهان در معرض وضعیت جدیدی قرار بگیرد ، اما چقدر می توانیم از این گزینه ها استفاده کنیم اجتناب ناپذیر بود.

در بخش دیگری از گفتگوی خود در مورد عوامل اجتماعی و اقتصادی انقلاب ، این فعال سیاسی بنیادگرایانه گفت: یکی یکی از عواملی که در پیروزی انقلاب نقش داشته است ، بی عدالتی هایی که قبل از انقلاب وجود داشت ، در واقع بی عدالتی های اجتماعی ، بی عدالتی های اقتصادی و غیره بود. اینها به برخی از آشفتگی های فرهنگی که در کشور وجود داشت ، اضافه شد و بی اعتنایی به مذهبی افراد فرهنگ از طریق رژیم پهلوی و البته مباحثی از قبیل بی عدالتی اجتماعی نیز به عنوان یک کاتالیزور عمل می کردند و رژیم پهلوی را فرو می بردند.

موهجری توضیح داد که پس از گذشت بیش از پنج سال از انقلاب اسلامی ، ما توانستیم در زمینه های مختلف مانند عرصه های اجتماعی ، سیاسی ، اقتصادی و بین المللی به اهداف انقلاب برسیم: در آغاز انقلاب ما اهداف زیادی را روی کاغذ تعیین نکردیم ما می دانستیم که چه چیزی را می دانیم که نمی خواهیم ، اما واقعاً نمی دانستیم چه می خواهیم ، می دانستیم که رژیم پهلوی با این همه بی عدالتی ها ، ظلم ها و مضرات اقتصادی که ایجاد کرده بود رژیم نبود ، اما واقعاً بود دفعه بعد مکانهایی که شاید ما موفقیت زیادی نداشته باشیم.

وی در پاسخ به این سؤال كه مهمترین چالش برای انقلاب اسلامی پس از پنج دهه گذشته انقلاب چیست ، گفت: شاید بزرگترین چالش این باشد كه باید تعریف خاصی از کرامت انسانی در جمهوری اسلامی ارائه شود. عوامل می توانند این کرامت انسانی را افزایش دهند. آیا این واقعاً مربوط به مشکلات اقتصادی ، مشکلات فرهنگی ، مسافت طبقاتی یا برخی از آسیب های وارده در جامعه و به عنوان مثال نسل برخی از شما است؟ ما باید تعریف مجدد موضوع عزت انسانی بیشتر داشته باشیم و شاید بزرگترین چالش ما باشد و این مبتنی بر این تعریف است که بعداً می توانیم استراتژی اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی را تعیین کنیم.

۲۹۲۱۹

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما