به گزارش پی ام آپ به نقل از مشرق، علیرضا زاکانی شهردار تهران در یکصد و هفتاد و هشتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی اصلاحیه ارائه بسته تشویقی حمل و نقل عمومی شهر تهران برای بازگشایی دانشگاه ها و مدارس. . وی در مهر ماه 1402 با بیان اینکه شعار امسال تسهیل و کمک به مردم از طریق مهار تورم و رشد تولید است، گفت: همه دستگاه ها در تحقق این شعار مسئولیت خطیر دارند و ما نیز لایحه ای را از دو هفته پیش به شورا ارائه کردیم. که یکی از بندهای آن مربوط به اعطای تخفیف به دانشجویان گروه می باشد.

وی افزود: به دنبال این هستیم که با ارائه تخفیف و ارائه خدمات به بهترین نحو امکان استفاده از خدمات را به این گروه مهیا کنیم. این لایحه نیامده و وقتی از دو موضوع فوری صحبت می کنیم به این دلیل است که در آستانه سال تحصیلی جدید هستیم و تمام زیرساخت ها در مترو و بارت فراهم است و می توانیم در این دو بخش خدمات ارائه دهیم.

زاکانی تاکید کرد: اگر این طرح حفظ شود تا لحظه اول مهر ما نرسیدیم، بنابراین فوری ارائه شد تا فردا بتوانیم کیف پول شهروندی را عمومی کنیم و بتوانیم در طول ماه به دانشجویان تخفیف دهیم.

وی پس از اشاره به اینکه درآمد ماهانه مترو 105 میلیارد تومان و اتوبوسرانی 45 میلیارد تومان است، یادآور شد: آمار دقیقی از دانش آموزان نداریم اما طبق آمار اولیه چهار درصد دانش آموزان از دانش آموزان استفاده عمومی می کنند. حمل و نقل.

شهردار تهران افزود: در صورت عدم تصویب فوری عملا امکان تخفیف وجود ندارد و باید به تخفیف های قبلی که 50 درصد برای دانش آموزان بود برگردیم بنابراین درخواست داریم 50 درصد تخفیف اضافی برای آن اختصاص دهیم. یک ماهه و از طرف دیگر 30 درصد تخفیف در قالب کیف پول شهروندی می خواهیم ارائه دهید.

وی با بیان اینکه باید استفاده از وسایل نقلیه عمومی را جذاب می کردیم، گفت: اگر اعضا پیشنهاد دهند که این تخفیف می تواند شامل سایر اقشار نیز شود، از آن استقبال می کنیم و این تخفیف برای کلاس های پیشنهادی اعمال می شود. پیام طرح این است: ما به شما احترام می گذاریم و مراقب هستیم که در مواقع ضروری چه خدماتی ارائه دهیم و این موضوع زمینه ای را برای آگاهی از نحوه خدمت رسانی به اقشار مختلف در زمان های دیگر ایجاد می کند.

زاکانی با تاکید بر اینکه رقم حاصل از تخفیف 100 درصدی دانشجویان در مهرماه و 30 درصدی برای دارندگان کیف پول شهروندان در این ماه در مترو 35 میلیارد تومان و در حوزه اتوبوسرانی 15 میلیارد تومان است، گفت: تخفیف 50 درصدی است. میلیارد تومان برای یک ماه.

حبیب کاشانی، خزانه دار شورای شهر تهران در ادامه با بیان اینکه امروز ۲۸ شهریور و این دو فوریت باید حداقل 10 روز پیش ارائه می شد، اظهار داشت: عدد و رقم هنوز مشخص نیست و کاهش درآمد حاصل از این تخفیف باید در لایحه قید می شد. اگر طرح امروز تصویب شود باید مسیر قانونی خود را طی کند و همه کارهای لازم به سرعت انجام شود.

وی ادامه داد: برای ارائه لوایح دیگر باید در زمان مناسب تر و بهتر انجام شود. و من پیشنهاد می کنم یک طرح فوری را بپذیرم.

علیرضا نادعلی، سخنگوی شورای شهر تهران ضمن تشکر از شهردار تهران برای ارائه این لایحه، خاطرنشان کرد: اگرچه افق ها روشن است، اما اجرای آن زمان بر است. ما می‌توانیم برای ملموس‌تر شدن ارائه خدمات و جریان بهتر ترافیک از این قبیل اقداماتی انجام دهیم و من با این طرح موافقم، البته باید زودتر ارائه می‌شد.

ناصر امانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با ارزیابی ارائه طرح ابتکاری شهردار گفت: این موضوع هفته گذشته در رسانه ها اعلام شد اما دو تعریف از فوریت دارد و زمانی اتفاق می افتد که منافع در خطر از بین رفتن است.” ما می خواهیم در یک ماه یک سرویس رایگان ارائه دهیم و چه اهمیتی دارد که چه زمانی از ماه باشد؟

وی افزود: در این زمینه سوالاتی از جمله تعداد دانشجویان، بار مالی و مواردی از این دست مطرح می شود. بنابراین می توان شرایط اضطراری را تایید کرد. ضمن اینکه با اصل موضوع موافقیم، نیازی به تایید فوری ندارد و پس از تایید نهایی طرح قابل اجراست.

محمد آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شهرداری تهران نیز با تاکید بر اینکه همه با اصل موضوع موافق هستند، اظهار داشت: روز یکشنبه در کمیسیون برنامه و بودجه جلسه داشتیم که بحث اولیه این لایحه پابرجا بود. . پس از آن رئیس شورا اعلام کرد که همه کمیسیون ها باید نظرات خود را ارائه کنند و بعد به این نتیجه رسیدیم که از کمیسیون ها خواستیم نظرات خود را اعلام کنند.

وی ادامه داد: نمی توان گفت چون شهرداری لایحه را دیر ارائه کرد برای تنبیه شهرداری باید گروه خاصی را از خدمات محروم کنیم. از طرفی می توان با ایجاد خط اعتباری درآمد مترو و اتوبوس را جبران کرد.

آخوندی با بیان اینکه تصویب این لایحه پیام خوبی برای شهروندان خواهد داشت، گفت: تصویب نشدن این طرح پیام خوبی ندارد، بنابراین تقاضا داریم هر دو فوریت به تصویب برسد و در صورت نیاز به اصلاح، آن را در نظر خواهد گرفت.

احمد صادقی رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورا با تاکید بر اینکه همه اعضا از این طرح استقبال کرده اند، خاطرنشان کرد: این طرح پروژه بسیار خوبی است که سابقه ای در گذشته دارد و به سهولت ترافیک کمک می کند. این طرح باید زودتر ارائه می شد اما اگر اورژانسی شود و در کمیسیون بررسی شود دانش آموزان شیرینی را حس نمی کنند.

پرویز سروری، نایب رئیس شورا نیز پیشنهاد داد که یک فوریت این طرح پذیرفته شود و پس از تصویب، وارد محتوای آن شود.

مهدی پیرهادی، رئیس کمیسیون بهداشت، محیط زیست و خدمات شهری شورا با ارج نهادن به دانش‌آموزان و همچنین گلایه از تاخیر در ارائه این لایحه گفت: با توجه به اینکه این لایحه باید در اوایل مهرماه اجرایی شود، از اعضا می‌خواهم با دو فوریت موافقت کنند. برنامه ها

وی تاکید کرد: نباید در محوطه شورا به موضوعی فوری برخورد کنیم که بررسی نشده و باید چند روز زودتر ارائه می شد تا بررسی های لازم انجام شود.

مهدی عباسی رئیس کمیسیون عمران شهری شهرداری تهران با بیان اینکه این لایحه در ظاهر لایحه خوبی است اما سوال و ابهامی دارم، گفت: این طرح چه مطالباتی ایجاد می کند و چه تاثیری در خدمت دارد. ? تحویل باید بررسی شود. خدمات رایگان همیشه مساوی با دریافت پاسخ مثبت نیست.

و افزود: تفکیک گروه ها و نحوه تکریم باید از نظر آثار روانی مورد تحلیل قرار گیرد و سوال من این است که آیا موضوع تحلیل شده است یا خیر؟ از طرفی باید سازوکار اجرایی و آثار مالی آن سنجیده شود.

وی با تاکید بر اینکه نمی توانم به صراحت بگویم این لایحه خوب است و تا زمانی که به سوالات پاسخ داده نشود نمی توان نظر قطعی داد، تاکید کرد: ما با مشکل مضاعف مواجه هستیم. یکی حضور شهردار تهران در دادگاه برای تایید این فوریت و دیگری تغییر معانی و نمی دانیم چه فوریتی است و چه چیزی نیست.

وی همچنین خاطرنشان کرد: سه معاونت حمل و نقل، فرهنگی و اجتماعی و برنامه ریزی باید زودتر وارد عمل می شدند و اجازه نمی دادند امروز این اتفاق بیفتد. ابهامی که وجود دارد فراتر از آن چیزی است که اشاره کردم.

شهردار تهران پس از استماع سخنان اعضای شورا با تایید اینکه ماده 120 برنامه چهارم منشأ این طرح است، گفت: این واقعیت تلخی است که آماری وجود ندارد. اتفاقی در شرف وقوع است و ما پنج ماه است که شبانه روز روی این طرح کار می کنیم و من شخصا جلسات متعددی در این باره برگزار کردم.

و افزود: در مترو زیرساخت های زیادی با همکاری شرکت ها ایجاد شده و کار شبانه روزی سخت است. هیچکس باور نمی کرد این پروژه به مهرماه برسد و پیمانکاران و متخصصان پروژه را به آبان ماه می فرستند. ما جلساتی را شبانه روز برگزار کردیم تا این اتفاق در ماه اکتبر رخ دهد.

زاکانی با بیان اینکه این ستاد برای استقبال از مهرماه تشکیل و جلسات آن برگزار شد، گفت: این تخفیف موضوع خاصی است و نباید مورد استقبال ستاد قرار گیرد. مهر اتصال داد؛ این اقدام بداهه نیست و حداقل پنج ماه است که شبانه روز کار شده است.

شهردار تهران تاکید کرد: ما نتوانستیم این طرح را ادامه دهیم و در آینده ارائه کنیم اما در ابتدای مهرماه تمام تلاش خود را برای تحقق آن انجام دادیم. اگر قرار باشد شیرینی این طرح در یک لحظه ذائقه یک نفر را برآورده کند، با تایید آن در دو لحظه می تواند ذائقه افراد زیادی را راضی کند.

وی با اعلام اینکه از تصویب برنامه چهارم فاصله زیادی گرفته ایم، گفت: بارها برنامه زمان بندی پروژه ارائه شد، اما نپذیرفتیم و تاکیدمان بر زمان و کیفیت بود. چیزی که گفتند آذرماه می رسد قبول نشد و از آنها خواستیم تجهیزات را اضافه کنند.

زاکانی با تاکید بر اینکه این پروژه با 12 میلیارد تومان تکمیل شده است، یادآور شد: برای خرید این پروژه و اطراف آن باید بین 60 تا 70 میلیارد تومان هزینه می کردیم. ما می توانیم آن را به شهرهای دیگر بدهیم و هیچ هزینه ای برای ما ندارد.

وی افزود: در ماده 120 پیوست چهارم، اعضا ما را موظف به ارائه خدمات به عنوان ناظر اتوبوس ها، متروها، شهروندان، میادین میوه و تره بار و اماکن ورزشی کردند. آذر این سرویس در هجدهم ماه ارائه می شود مترو 100 درصد آماده است و بارت نیز آماده است اما اتوبوس ها و مینی بوس های بخش خصوصی هنوز آماده نیستند.

شهردار تهران تصریح کرد: ما وظیفه داشتیم 50 درصد تخفیف بدهیم و 100 درصد تخفیف بدهیم. ما می‌توانستیم 10 درصد تخفیف به عموم مردم بدهیم، اما 30 درصد تخفیف را پیشنهاد کردیم و ممکن است بعد از مهرماه به همان تخفیف 50 درصدی برای دانشجویان برگردیم.

وی با اعلام اینکه زیرساخت ها به صورت آنلاین و به صورت خودکار به سامانه وزارت آموزش و پرورش، آموزش عالی، دانشگاه آزاد و وزارت بهداشت متصل می شود، تاکید کرد: سه وزیر دستور دادند که این امر و به طور خودکار در موعد مقرر انجام شود. شناسایی می شوند. زمینه های باغبانی، شهروندان، نامزدهای بخش پسماند و اماکن ورزشی در اولویت های بعدی قرار دارند.

گفتنی است، بنا به پیشنهاد ناصر امانی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه، در ۲۴ مهرماه با اجرای یک فوریت این لایحه موافقت و مقرر شد تا جزئیات آن مورد بررسی مجدد قرار گیرد.


اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *