قیمت دلار در حال حاضر تحت تأثیر متعددی قرار دارد و یکی از عوامل مهم شکل‌دهنده آن، محرک‌های سیاسی است. تغییرات در سیاست‌ها و تصمیمات سیاسی بر میزان نرخ ارز و به تبع آن قیمت دلار تأثیرگذار هستند. با توجه به تغییرات و تنش‌های سیاسی در کشورها، انتظار می‌رود که تحولات سیاسی می‌توانند باعث تغییرات ناپیوسته در قیمت دلار شوند و در برخی مواقع محرک‌های سیاسی می‌توانند منجر به افزایش یا کاهش قیمت دلار شوند.

به گزارش مانی بان، قیمت دلار روز گذشته با روندی جانبی بسته شد. هر چند در پایان معاملات نقدی قیمت دلار نسبت به قیمت افتتاحیه بازار 50 تومان افزایش را نشان داد اما نشانه هایی از کاهش قیمت به چشم می خورد. این سیگنال ها به ویژه از معاملات پشت خط ارسال می شد که قیمت دلار را حتی تا 49 هزار و 200 تومان کاهش داد.

بازار ارز طی چند روز گذشته سیگنال و محرک قوی برای شروع روند صعودی یا نزولی نداشته و به تبع آن در یک روند فرعی حرکت می کند. این در حالی است که کارشناسان بازار مالی معتقدند در صورت وقوع یک رویداد منفی سیاسی در بازار، قیمت دلار می تواند تا 55 هزار تومان نیز پیش رود.

از سوی دیگر هرگونه اتفاق مثبت سیاسی و اقتصادی، قیمت دلار را پایین آورده و آن را به محدوده 43 هزار تومان می رساند. این دیدگاه فنی است و بر اساس تاریخ دلار قبلی پیش بینی می شود. این در حالی است که قیمت دلار تنها تحت تاثیر اخبار سیاسی نیست، بلکه بانک مرکزی به عنوان بازارساز تاثیر زیادی بر قیمت دلار خواهد داشت.

قیمت موثر ارز

دیروز در پایان معاملات نقدی، قیمت یورو در بازار آزاد 54 هزار و 150 تومان بود که نسبت به گشایش بازار 250 تومان کاهش را نشان داد.

درهم امارات که تاثیر مستقیم بر قیمت دلار تهران دارد در پایان معاملات نقدی دیروز به 13 هزار و 680 تومان رسید و تنها 10 تومان نسبت به قیمت باز بازار افزایش یافت.


اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *