قهوه حاوی مواد دیگری است که ممکن است بر جذب ، استفاده و تجزیه کافئین و برخی از داروهای بدن شما تأثیر بگذارد. به عبارت دیگر ؛ کافئین محرک است که می تواند شکل جذب بدن و داروها را تغییر دهد.

اگر داروهای خاصی مصرف می کنید ، پزشک ممکن است توصیه کند که از نوشیدن قهوه و کافئین خودداری کنید یا برای مدت طولانی دارو مصرف کنید.

در اینجا لیستی وجود دارد که با قهوه توصیه نمی شود:

ضد انعقادی (نازک کننده خون)

داروهای گیاهی داروهایی هستند که از لخته شدن خون جلوگیری می کنند. افرادی که خطر لخته شدن خون را دارند ، معمولاً روزانه ضد انعقادهای روزانه مصرف می کنند. وارفارین و هپارین شامل نمونه های متداول هستند.

تحقیقات نشان می دهد که کافئین غلظت رقیق کننده خون در جریان خون را افزایش داده و اثرات آن را تقویت می کند. افرادی که به طور مرتب کافئین مصرف می کنند ممکن است در معرض خطر خونریزی قرار بگیرند.

داروهای ضد افسردگی

قهوه ممکن است بر جذب داروهای ضد افسردگی که برای درمان افسردگی ، اضطراب و سایر مشکلات روانی استفاده می شود ، تأثیر بگذارد.

نوشیدن قهوه بیش از حد هنگام خرید داروهای ضد افسردگی می تواند میزان داروهای بدن شما را کاهش داده و اثربخشی آن را کاهش دهد.

داروهای ضد افسردگی تحت تأثیر کافئین عبارتند از:

– فلوکسین

– Skitalopram

– امی تریپتیلن

– افسانه

مصرف برخی از این داروها با قهوه ممکن است خطر عوارض جانبی کافئین مانند تپش قلب و مشکلات خواب را افزایش دهد.

داروهای ضد روانپزشکی

از این ماده برای درمان اختلالات روانی شدید مانند ضد افسردگی ضد آن ، افسردگی عمده و اسکیزوفرنی استفاده می شود. مصرف این داروها با قهوه می تواند باعث جذب بدن کمتر شود.

نمونه هایی از این داروها به شرح زیر است:

– Erripperzol

– prochloroprazine

– هالپریدول

– pumzed

تا زمانی که قهوه ، دارو و یک فنجان قهوه به طور جداگانه مصرف شود ، هنگام خرید داروهای ضد اسنیکوتیک ایمن خواهد بود.

داروهای آسم

این شرایطی است که بر آسم ، ریه ها و دستگاه تنفسی تأثیر می گذارد و باعث مشکلات تنفسی ، سرفه مزمن و قفسه سینه می شود.

Brronchodilators داروهای آسم هستند که دستگاه تنفسی را آرام می کنند و نفس کشیدن را آسان تر می کنند. عوارض جانبی این داروها را می توان ناآرامی ، تپش قلب ، سردرد و تحریک پذیری دانست.

کافئین می تواند این عوارض جانبی را بدتر کرده و میزان دارویی را که دستگاه تنفسی شما می تواند جذب کند ، کاهش دهد. بهتر است هنگام استفاده از برونکودیلاتورها از نوشیدن قهوه خودداری کنید.

داروهای فشار خون

فشار خون بالا یک بیماری مزمن شایع است که در صورت عدم درمان می تواند منجر به بیماری قلبی و سکته مغزی شود.

داروهای فشار خون مانند پروپرانولول و متوپرولول با کاهش ضربان قلب و کاهش فشار بر قلب کار می کنند. نوشیدن قهوه هنگام مصرف داروهای فشار خون می تواند بدن شما را کمتر جاذبه کند.

مهار کننده های کالین استراز (آلزایمر و دامان)

کافین تأثیرات جدی بر آلزایمر و زوال عقل دارد. داروهایی مانند دینزیلیل ، که بر مغز تأثیر می گذارد و از انتقال دهنده عصبی استیل کولین محافظت می کند ، با قهوه کاهش می یابد.

داروهای سرد و آلرژی

اگر به طور مرتب برای آلرژی یا علائم سرماخوردگی دارو مصرف می کنید ، بررسی کنید که آیا آنها حاوی “سودوفرین” هستند. این یک سیستم عصبی با اثرات قهوه است.

مصرف قهوه و سودوفرین می تواند خطر عوارض جانبی مانند بی قراری ، تپش و مشکلات خواب را افزایش دهد.

داروهای دیابت

تحقیقات نشان می دهد که کافئین می تواند علائم دیابت را بدتر کرده و در گلوکز مداخله کند. نوشیدن بیش از حد کافئین می تواند قند خون و انسولین را افزایش دهد (هورمونی که قند خون را تنظیم می کند).

تنوکس

Metotruxes یک داروی سرکوب ایمنی معمولاً در درمان سرطان (شیمی درمانی) است. کافئین بر نحوه جذب بدن توسط بدن تأثیر می گذارد ، بنابراین نوشیدن قهوه در هنگام مصرف می تواند سطح خون موجود در جریان خون را افزایش دهد.

پوکی استخوان

پوکی استخوان هنگامی اتفاق می افتد که استخوان ها در مواد معدنی و جرم کاهش می یابد و شکننده و ضعیف می شوند. از داروهایی مانند الیبنات و میکرونات برای تقویت استخوان ها و کاهش خطر شکستن استفاده می شود.

نوشیدن قهوه با این داروها می تواند روی آنها تأثیر بگذارد و کارایی را کاهش دهد.

آنتی بیوتیک های کینولون

آنتی بیوتیک های کینولون مانند سیپروفلوکساسین برای درمان عفونت های باکتریایی استفاده می شود. هنگام دریافت این آنتی بیوتیک ها با کافئین ، می توان اثرات کافئین را تقویت کرد و می تواند خطر عوارض جانبی مانند تپش قلب و بی قراری را افزایش دهد.

داروهای تیروئید

داروهای تیروئید با تنظیم میزان هورمون تیروئید در بدن حرکت می کنند. نوشیدن قهوه با داروهای تیروئید مانند لوتوسین می تواند اثر دارو را کاهش دهد.

اگر از داروهای ذکر شده در بالا استفاده می کنید ، از شما بپرسید که آیا نیاز به استفاده از قهوه برای پزشک خود دارید. پزشک ممکن است تغییر کند یا توصیه کند که هنگام خرید دارو قهوه ننوشید.

چه کسی باید از قهوه جلوگیری کند؟

اجتناب از قهوه برای برخی از افراد سالم ترین انتخاب است. قهوه برای گروه های زیر بی خطر نیست و نباید مصرف شود:

– کودکان و نوجوانان

– زنان باردار

– مردم نگران

– افرادی که در معرض بیماری قلبی قرار دارند.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما